• tecavüz olduğunu düşünmemek için sebepler var. bunun en önemlisi yazıyı yazanın üslubu. yazıda kadının asıl şikayeti adamın kendisini bir daha aramaması, ilgilenmemesi. insan tecavüzcünün aramasını bekler mi ki? o aramayınca adamı arar mı? güzin ablam da büyük ihtimalle benim gibi kızın abarttığını düşünerek savcılık olayına filan girmedi. eviniz soyulduğunda ne yapalım diye gazeteye yazı mı yazarsınız, yoksa polise mi gidersiniz?

    edit: linkten yazının tamamını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. başlığı açan arkadaş bütün yazıdan bir cümle çekerek, başlığı okuyan herkesi yönlendirmeye çalışmış.
  • olmayan rezalettir.

    kızımız önce istemem yan cebime koy diyerekten alkol etkisiyle evlenmeden olmaz demeyi unutmuş ve sabah bunun pişmanlığıyla oğlanımızı elinden kaçırmış, isonunda oğlanımız evlenmeden olmaz diyen birisiyle evlendiği için kızımızda beni bu halimle kim alır amk artık diye güzin ablasına yazmış.
  • başlık yanlış açılmış, üstteki iki arkadaşa (ve onlara katılacak onlarca tipe) göre başlığın "16 kasım 2018 güzin abla'yı tecavüze uğradım yalanıyla meşgule den kezban rezaleti" olarak değiştirilemsi gereken başlık.

    yine bir gün ekşiliyoruz ve benim midem çok fena bulanıyor.
  • walla kızım; anlattığın kadarı ile erkek arkadaşının evine gitmişsin, bi güzel içkini içip sarhoş olmuşsun, savunmasız vaziyette iken erkek arkadaşın bi güzel bafilemiş. belki "herifin üzerine yıkılırım" diye düşündün kündeye gelirken... ama işler böyle olmamış, eleman becerip kaçmış. yani bu durumda güzin abla ne etsin?.. diyeceğini demiş zaten. "donunu çekip hayata kaldığın yerden başlayacaksın kızım başka çare yok" demiş.
    haa demek ki böyle şaibeli, kuşkulu ortamlara girmeyecekmişsin. adamı fena becerirler. sonra zırlamanın bir anlamı yok. adam sonuçta seni zorla evine götürmemiş. "gönül rızasıyla birlikte olduk hakim bey" der çıkar.
    ünlü bir rus atasözü var: ayıyla ine giren sonucuna katlanır.
    geçmiş ola...
  • ne güzel ya memleket,
    su adam beni taciz etti
    -as.
    -bu adam bana tecavüz etti.
    -kes.
    kimse de demiyor ki doğru mu amina koyyim söyledikleri.
    hayatımız herhangi bir kadının iki dudağı arasında yani.
  • tecavüzün doğru olup olmadığını sorgulamak yerine, neden herifin istediğini alana kadarki davranışı ve sonrasında kızın değil yüzüne bakmak, telefonlarına bile çıkmamasındaki çelişkinin iğrençliğini sorgulamıyoruz sevgili yazar arkadaşlar.

    belli ki güzin ablanın yerinde siz olsaydınız iyi ki feslenmişsin a kızım, inşallah şimdi aklın başına gelmiştir diyecektiniz.

    tanım: güzin ablaya çatacakken görüşlerdeki pisliklerin ele verildiği başlıktır.
  • rezalet falan değildir.bu arkadaşımız ateş ile barutu en tehlikeli hale gelecek kadar aynı ortama sokmuş sonra da karşı koyamadım,öldürülmekten korktum diyerek kendini masum göstermeye çalışmış,üstüne bir de tecavüzcüsünü aramış.ayrıca ailesinin de bir şey diyeceğini zannetmiyorum.zira kızının birilerinin evine gitmesi,içki içmesi rahatsız etmiyorsa,uyduruktan bir bekaret zarının delinmesi de çok bir şey ifade etmez kanımca.
    arkadaş mağduru oynamaya çalışmış ama olmamış.
    burdan benim tecavüzü savunduğum kanısına varacaklara da selamlarımı iletiyorum onlar anlar.
  • başlığı açan arkadaş bu hanım efendiye düşman sanırım. (bkz: güzin abla kim aq)
    tavsiyem basıp linki okumanız. başlık ile yazının alakası yok.
  • köşe yazısı rezalet de, yorumlar inanılmaz. burada bile çoğunluk böyle düşünüyorsa vay halimize.
    öncelikle tecavüz mü değil mi bunun kararını müneccim boku yemediysek biz veremeyiz arkadaşım, bu adli makamların işi. hadi yorum yapalım düşüncemizi belirtelim diyorsak;

    ya evlilik içi tecavüz diye birşey var duymuş muydunuz? hani aynı dört duvar içinde, aynı yatakta ve resmi nikahlı da olsa eşin rızası olmadan cinsel ilişkiye girmek tecavüzdür. başka bir örnek, barda tanıştınız, içtiniz ettiniz eve geldiniz, yakınlaşıyorsunuz falan derken kız o an vazgeçiyor istemediğini söylüyor, bu noktada da zorla devam etmek tecavüz oluyor.

    dürtülerine hakim olamayan bir hayvan oğlu hayvan değilseniz karşınızdaki insanın rızası yokken zorla ilişkiye giremezsiniz zaten. cinsel dürtüler kadar saldırgan dürtülerimiz de var, mesela iş yerinde patron sizi aşırı tahrik de etse, o an içinizden adamı öldürmek geçse de kafa göz dalmıyor, adamı öldürmüyorsunuz değil mi? öldürüyorsanız da antisosyal eğilimleri olan bir gerizekalısınızdır ve cezası neyse çekersiniz. aynı şey rıza dışı tüm eylemler için geçerli.

    travmatik olayların insan psikolojisine etkisi, mağdurların davranışlarının bilinçdışı nedenleri, mağdur psikolojisi konularına hiç girmiyorum bile. neyse boşa yazıyorum zaten, tersine evrim halindeyiz resmen.
hesabın var mı? giriş yap