• birkaç arkadaşın 17:00 sularında maruz kaldığı rezalettir. bir tanesi durumu şöyle özetliyor;

    "aref'in dünyası korku evinde cinsel saldırıya uğradık. ankara çayyolu alacaatlıdaki bu mekana dört arkadaş öğleden sonra gittik. oyunu bitirmek için kameralara el sallamanız yeterli denildi. oyunda ilk odada içeri iki maskeli adamdan biri oyun bahanesiyle önce benim kalçamı elledi. sonraki odada “elbiseli kızı bırakın diğerleri devam etsin” denilince kız “hayır ben istemiyorum” dedi ama durmadılar kızı kelepçelediler üç maskeli adam onu elle ve sözlü taciz etmeye başladı. başka bir maskeli adam bir arkadaşımızı daha çekip kaçırdı. onu götürdükleri odada “seni de kelepçeleyelim mi sever misin” diye sapıkça konuşup kalçasını ellemişler. bu sırada ben ve kalan arkadaşım “çıkmak istiyoruz” diye bağırıyorduk. maskesiz bir adam kapıyı açtı “bitti çıkın” dedi bizi ofise çıkardı ama taciz burada da bitmedi. yüzünü net gördüğüm bu adam benim kalçamı tutup sıktı. mekandan kurtulabildiğimizde hemen polise gittik şikayetçi olduk. aref’in de o gün orada bulunduğunu gördüğümüz bu mekan hala işliyor sakın burayı tercih etmeyin.."

    olayı yaşayan şahıstan ekleme editi: "şikayetçi olduktan sonra hemen polislerle birlikte arefin dünyası korku evine gittik ve bize saldırıda bulunan kişileri polislere gösterdik. polisler kamera kayıtlarını görmek istedi. kayıtlara baktığımızda kameraların odayı değil duvarları ve yerleri çekecek şekilde özellikle ayarlandığını gördük. mahkemede de öğrendiğimiz gibi kayıt değil beyan önemlidir. bununla birlikte adamlardan biri polise "oruç başıma vurdu o yüzden yaptım" dedi. cinsel saldırı sadece oyun alanında değil dışarıda da sürdü.. kimse kimseyi tehdit etmiyor sadece gerçekler konuşuluyor. olaydan bir süre sonra taciz edilen bir diğer arkadaşımızın babasının iş yerine giderek şikayetimizi geri çekmemizi istediler. mahkeme süreci bitene kadar tutanak ve evraklar ne yazık ki sosyal medyada paylaşılamıyor ama bunlar malesef gerçek. mahkeme devam ettiği için avukatım sadece mekanın ismini paylaşabileceğimizi belirtti. bir sonraki duruşma 8 mayıs 2018 tarihinde ankara asliye hukuk mahkemesinde olacak."

    gelen mesajlar üzerine edit: olay haziran ayı'nda yaşanmış evet. şu an paylaşılıyor olmasının sebebi avukatların ancak müsade etmeleri.

    gelen mesajlar üzerine edit2: belge yayınlanmasına avukatlar izin vermiyorlar.
  • ismet berkan'ın derhal konu ile ilgili açıklama yapması gereken rezalet. görüntüleri var mıymış?

    ciddi bir itham. araştırılmalı. böyle olabilir de, olmayabilir de.
  • iddialar oldukça ciddi.

    görüntüleri ve ses kayıtları internete düşerse olay olur. ülkede eğlence amaçlı en masum yere bile giderken oturup düşünüyor insanlar artık.

    sapıklık zirveye vardı. iyice araplaştık.
  • (bkz: videodrome)
  • önce ben*

    (bkz: aref kim amk)
  • ihtimal dahilinde olan bir şey olarak görüyorum.
    türk erkeğini milleti korkutsun diye üzerine saldır dersen (oyun dahilinde) o da her yerini mıncıklar.

    büyük rezalettir.
  • rezalet gibi rezalettir.

    ulan insanlar eğlenelim, güzel vakit geçirelim diye toplanıp bir şeyler yapıyor onda da milletin götünü elliyorsunuz. iranlı arkadaşlarımdan dinlediğim ve şok olduğum sokak tacizleri iyice türkiye'de de yaygınlaştı, eskiden en azından sadece sözlü taciz olurdu şimdi gayet elli kollu. yakında kadınlar metroya, otobüse binemeyecek. sokağa çıkmakta tereddüt edecekler.

    sırf kadınları taciz edebilmek, rahatça gözetleyebilmek için güzellik salonu, kadın kuaförü, solaryumcu falan açan tipler geldi aklıma bu olayı okuyunca.
  • "korku evi" isminin hakkını vermiş bence. baya korkutmuş arkadaşları.
  • umarım suçlular cezalarını çekerler. kansız köpekler. up
hesabın var mı? giriş yap