• 22 yaşındaki adamın 14 yaşındaki kız çocuğuyla beraber olmasını değil de verilen 15 yıl cezayı garipseyen değişik canlıları ortaya çıkaran ceza.

    pedofilinin ülkemizde normal kabul edilmesi ne kadar acıdır yazık.

    edit: pedofili 13 yaşa kadar kapsanan çocuk istismarıymış yeşillendirip öğreten arkadaşa teşekkürler 13 yaştan sonrası ise hebephiliamış onun dilimizde kullanılan karşılığı yok o sebeple pedofili tanımını farklı bilip kullandım. düzeltiyorum 22 yaşındaki adam pedofili değil hebephiliadır. yine de ülkemizde çocuk istismarını normal kabul eden, çocuk gelin gibi iğrenç bir durumu kabullenen zihniyete lanet olsun.
  • tecavuz etseydi bir iki sene ile yirtar hatta hic ceza almayabilirdi bile evlendiriverirlerdi. tahlihsiz bir olay suphesiz.
  • iyi olmuş. çoluk çocuk peşinde koşan diğer sapıklara da ders olur umarım.
  • kafasi az calisan cocugun aldigi cezadir. bu memlekette taciz, tecavuz degil sevismek yasaktir.
  • tck md 103 gereğince çocuğun cinsel istismarı durumunda 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası verilir.maddenin 2 fıkrası uyarınca cinsel istismarın vücuda organ sokulması yoluyla gerçekleştirilmesi halinde ise ceza 16 yıldan aşağı olamaz.4 fıkra uyarınca suçun cebir ve tehditle işlenmesi durumunda ise ceza yarı oranında arttırılır. dosyayı tamamen incelemeden yorum yapmak çok sağlıklı değil ama verilen ceza makul , aksi yöndeki tüm yorumlar da kahve muhabbeti gibi görünüyor.
  • (bkz: feministlerdeki her boka taciz tecavüz pedofili deme hastalığı)
    (bkz: 15 sene ne lan)
  • "14 yaşındaki kızın sevişme isteği olamaz mı" demiş pedofili savunucusu. olur elbette, olmaz mı. çok doğal.
    14 yaşındaki kız 15, 16 yaşındaki bir oğlanla öpüşebilir, sevişebilir. bunda bence bir sorun yok. ikisi de yaşıttır, ikisi de çocuktur.
    bu başka mesele, 22 yaşındaki hayvanın gidip çoluk çocuk peşinde koşması bambaşka mesele.
    konu sevişme değil, konu istismar, hala almıyor mu o kalın kafanız?
  • neden böyle bir ceza veriliyor, sevişmek mi yasak diyenlere,

    sayılardan başlayacaksın anlatmaya, temelden eksik var çünkü, yıllar gerek, abaküsle falan çalıştıracaksın. e adama bu kadar çabayı göstereceksin de topluma kazandıracaksın, yine zaten adamdan bir halt olmayacak.

    bu adamları direk çöpe at gitsin.

    çocuklarla sevişmek suç olmamalıymış kafaya gel.

    ana baba insan değil ki, bu adam nasıl insan olsun.
  • çok güzel karardır, kararı veren hakimi de kutlamak gerekir.

    durum tartışmaya açık bile değil. kız henüz 14 yaşında bir ergen, oğlansa 22 yaşında bir yetişkin genç. aradaki yaş farkı iki veya üç bile değil; sekiz. ve evet, pedofili sınırları içine gayet de girer, oradaki sınır yaş altıdır (6), yani eğer çocukla-ergenle ilişkiye giren veya girmeye çalışan kişi çocuktan 6 yaş büyükse durum pedofilik saldırı olarak nitelenebilir veya nitelenir.

    18 yaş altı herkes yasal olarak çocuktur. onlara dokunmak suçtur. hele 14 yaşındaki biri özgür iradesiyle karar verme yetisine sahip olmadığı; bu yaşta kandırılmaya, ikna edilmeye, aklı karıştırılmaya çok müsait olduğu için onlara dokunmak kesin olarak suçtur. 22 yaşında, çoktan reşit olmuş bir gencin, 14 yaşındaki bir kızı ikna etmesi mümkündür ve bu da istismar sayılır yasalara göre. bilime göre de öyle.

    kız istese bile suçtur, benimle seviş diye yalvarıp yakarsa da suçtur. bunu özellikle "ama kız da istemişse ne olacak," diyerek 14 yaşında kendi varlığından bile habersiz, doğruları yanlışları tam olarak oturmamış, belki doğru yetiştirilmeyip sevgi arayışını bu yolla sürdüren kızı suçlamak isteyenler olabileceği için özellikle söylüyorum. kız istese, benimle ol diye yalvarsa da yapmayacaksın, dokunmayacaksın. bu kadar basit.

    bu çocuk bu kızı açıkça istismar etmiştir ve bu ceza da gayet yerindedir. orta okullu-liseli ergen fantezisi olan sapıklar için bir mesaj olur umarım. sadece bu sapıklar değil, yaşı 18 olmuş gençler de çok dikkat etmelidir. birlikte olmak istediği kız 17 yaşındaysa ve bu gayet de onaylanabilecek bir yaş farkıysa bile kız şikayet ettiğinde başı derdi girer. çok dikkatli olmak ve maceraya atılmadan önce eni konu düşünüp öyle hareket etmek gerek.

    kızlar artık çok cesur. yetişkin kadınlar gibi davranıp yaşıyorlar, hepimiz görüyor ve biliyoruz. bu zaten istenen bir durum değil ve böyle olmasının onlardan bağımsız birçok nedeni var. aslında bu çocuklar mağdur. yürümeyi öğrenmeden son sürat koşmaya çalışıyor ve acılar yaşıyorlar. onların bu zor durumundan yararlanıp "zaten istiyor, kaşar, bu yaşta feleğin çemberinden geçmiş" diyerek istismar etmek ahlaksızlıktır, en aşağılık davranıştır.
  • aramızda olayı kavrayaman yada gizli pedofili eyilimi olanları tanımamıza neden olan haber. bunu normal görenler ve cezaya kızanlar 14 yaşındaki kızın kendi kızları olduğunu düşünerek bir empati yapsınlar...
hesabın var mı? giriş yap