• gerçekten korkunç

    https://twitter.com/…?s=21&t=i-0lcqvd07osb1tzn7syra

    edit: sinan reis'ten ikinci bomba geldi. sınırdan kaçmaya çalışan mültecileri iha'lar yakalamış. yalnız bir fark var. girenleri değil. yunanistan sınırından avrupa'ya kaçmaya çalışanları yakalamışlar.

    https://twitter.com/…?s=21&t=bk7qpbcx2evnqwrfmlqp7a

    edit2: sinan eksen değiştirdi. artık reis değil.
  • (bkz: sinan oğan)
  • bu kadar yüksek sayıda mülteci ya da sığınmacı olmaz zaten. bunun adı olsa olsa işgaldir. ki bunlar resmi rakamlardır. kayıt dışı olanlar da eklendiğinde, durumun vahameti daha net ortaya çıkacaktır.

    türk milleti çok vahim bir tablo ile karşı karşıyadır. bu sessiz istilayı halen normal göstermeye çalışan, konuyu ırkçılık düzlemine çekerek ucuz siyaset peşinde koşan çevrelere gereken ders verilmelidir.
  • atatürk'e ihanetin bedelini ödüyoruz, daha da acı ödeyeceğiz!

    t: 2011'in son aylarından itibaren korkunç bir ivmeyle yükselen mülteci sayısı ile türkiye'nin açık ara birinci olduğunu gösteren infografik .
  • grafik 2020'de son bulmaktadır. 2022'deki tabloyu varın siz düşünün. bu yapılan yardımseverlik falan değil, düpedüz ülkeyi işgal ettirmektir. türk milletine, türk devletine bunu reva görenler, zamanı geldiğinde hesabını verecekler! üç kuruş para için bu ihaneti şakşaklayan aktroller de dahil.
  • şakayı bırakın da grafiğe bakın amk. biz gülüp eğleniyoruz bir harfe, herifler ciddi bir şekilde ülkemizi alıyorlar. 20 sene sonra mülteci partisini kurup, seçimlere girip birinci parti çıktıklarında "türk ülkesini yönetemezsin" dedirtmezler adama, dünyayı ayağa kaldırırlar. filistin'den beter olacağız millet hala işin taşşağında.

    olm bizim lan bu ülke bizim. farkında mısınız dedelerimizin, ninelerimizin savaşarak canlarını düşünmeden feda ettikleri bu toprakları "aman dünya ne der" gibi saçma sapan bir korkuyla hediye ediyoruz elin ne idüğü belirsizlerine.

    bu seçim muhakkak bu iktidardan kurtulmamıx gerek. yok eğer kalırlarsa, türk demografik yapısı tamamen sona ermiş olacak. o vakitten sonra da kimse vatan millet edebiyatı yapmasın, çünkü onu da yaptırmayacaklar.
  • öncelikle;

    (bkz: sinan oğlan kim amk)

    sonrasında ise gerçekten korkunç görüntü. bakınca insanın canı sıkılıyor. resmen birincinin 2 katı mülteci alarak birinciliğe oturmuşuz.

    edit: bazı cahil arkadaşlarımız başlık değiştiği için bakınıza anlam verememiş ve beni cahillikle itham etmiş. şöyle bir görsel bırakayım cahil arkadaşlarıma da mesaj atmayı da küfür etmeyi de kessinler.

    görsel
  • bu daha buz dağının görünen kısmı; şu anda realize olan bunun en az 2-3 katı muhtamelen. demografik yapının bu şekilde bozulması ekonomik buhranlardan da daha tehlikeli bir durumdur, önü alınamazsa ülke tüm tarihsel ve kültürel birikimini yitirir; kavimler göçünün sonuçları irdelenip ona göre gerekli tedbirler alınmalıdır. bu arada bu adam suriye ve orta doğu bataklığına çekildiğimizde başımıza gelecekleri bangır bangır ifade eden ülkedeki belki de yegane kişidir. bugün de bunları vurguluyorsa ben kendisine 2 kez daha fazla itimat ederim; söyledikleri çünkü hep çıkmaktadır.
  • şimdi (bkz: sinan oğan) size hakaret davası açsa alacağı tazminat ile mültecilerin ekonomik refahına ulaştırmaz mı ?
    edit: başlık moderatör tarafından düzelttiğine göre yorumumu yapayım; dünya’da en fazla asalak anlamda mülteci oranı bulunan ve ilgili devletin bu kadar umursamaz olduğu başka bir devlet olduğunu zannetmiyorum.
  • korkunç bir grafik.
hesabın var mı? giriş yap