• bir ekşi sözlük yazarı.
  • entry yazdıktan sonra yazdım diye mesaj gönderen yazar.
  • bu yazarın muhtemelen asıl bir hesabı var ve yemediği için bu ikinci hesabını kullanarak herkesin nick altına yalan yanlış şeyler yazarak nefretini kusuyor. rahatsız olduğu başlığın altında kendini ifade etmek varken kalkıp milletin nick altına saçma sapan şeyler yazıyor. özel mesajda da ilk cümlesi ben homoyum. konunun senin gay olmanla ne ilgisi var diyorum sürekli dönüp dolaştırıp gay'liğe getiriyor. tam bir mikrop.

    yazdığı şeylere bakarsanız tek derdi ona buna sallamak. herhangi bir fikri yok, okuduğunu anlamıyor, muhakeme edemiyor. beyni gelişmemiş, dünyadan bir haber ve dediğim gibi bu elemanın kesinlikle asıl bir hesabı var.
  • moderasyonun sildiği entry için sanki ben silmişim gibi görsel alıp nik altıma yazmış. boşuna tıklamayın düğün arabasına asılan çocuğun yediği tekme için fukara sümüğü gibi yapışmış dedim. tamlamaya takıldı arkadaş herhalde çünkü kendi profil resminde bir direk striptiz direği gibi bir şey var (bizim herkese saygımız vardır) ona yapışmış.
  • başıboş köpek savunucusu, insan düşmanı.
  • bir insan bu kadar sevilmez ki! öve öve bitiremediniz.
    teselli olur belki, bu sıralar herkes biraz deli.
  • muhatap olmaya bile gerek olmayan biri. tek derdi burada partner bulmak olan bir eşcinsel çünkü. saçma sapan bir enrty giriyor ki yorum yazılsın yada mesaj atılsın, sonra oda bağlantı kurup gerçek niyetini açıklayabilsin diye. bende 2-3 mesajından sonra niyetini anlayınca hemen kendisine yol verdim zaten.
  • kendisine ve partnerine mesajla küfreden yazara yanıt verdiği için çaylak yapılan yazar.

    çaylak ilan edilmesine neden olan entarinin konusu geert wilders. eleman, hollanda'ya iltica eden partneri konusunda endişesini dile getirmiş.

    aldığı mesaj bu:

    https://eksisozluk1923.com/img/7vmv875n

    gey olmak böyle bir şey.

    hiç tanımadığınız bir adam, kendisi ile ilgili olmayan bir konuda, ortada herhangi bir çatışma durumu bile yokken, gelip size ve sevdiğiniz insana küfredebiliyor. bunun sonunda da suçlu siz oluyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap