hesabın var mı? giriş yap

  • bizimki; 14 yıllık hayatı boyunca defalarca ishal oldu, coşkun arkadaşları tarafından kovalandı, eve kaçak giren kedilerle savaştı, bunun kanatları çok uzamış diyen psikopat dayı tarafından kanatları kesildi, yemi dışında fantazi olsun diye tadına bakmadığı yiyecek içecek bırakılmadı, kafesinden firar etti, evin içinde köşe bucak arandı yorganın altından çıktı, su sevdası yüzünden akan muslukların altına girdi, geniş ağızlı bardakların içinde boğulma tehlikesi atlattı, manevra kabiliyetini ölçmek için bir odadan diğerine uçarken üzerine kapı kapatıldı, kaleye geçirilip pinpon topuyla ters köşeye yatırıldı... ve daha birçok şey.

    ama eceliyle gitti, yakışmadı.

  • ilgili videoda görüldüğü gibi ellerini havaya kaldırmış halde dağılan vatandaşlara copla vuran polis. unutulmasın, kayda geçsin.

    not: hedef gösteriyormuşuz. lan oğlum olsa olsa içişleri bakanlığı'na hedef gösteriyoruz, açığa alsın diye. adamın sicil numarası belli, başka bir şeyi değil. evet, hakikaten savcılar göreve!

  • ilk önce en arkadaki koltuklardan ortadakine itina ile oturulur. ardından şoförün ani fren yapması sonucu koltuktan öne doğru fırlayıp otobüsün ortasına kadar gelinir, tam o anda rezil olmamak için otobüsün içinde şu cümle yankılanır (bkz: kaptan orta kapı)

    not: bu hikayenin yaşanmış veya yaşanmamış olması gerçekten hiç önemli değil, cidden.

  • toyota türkiye ceo’su ali haydar bozkurt salgın döneminde çalışanlarını yüzüstü bırakmayacaklarını belirterek, "bir yıl araç satmasak da maaş ödeyeceğiz, kimseyi işten çıkarmayacağız, devlet desteğini de ihtiyaç sahiplerine bırakacağız” dedi.
    böyle patronlar da var işte, kendisini tebrik ediyorum.

    kaynak

  • %100'dür.

    zarın kaç geldiği ne taraftan baktığınızla alakalıdır, elbet 6 yönden birinden bakınca 4 gelmiş olur zar.

  • psyonix isimli abd menşeli bir firmanın elinden çıkan arabalarla futbol oynama oyunu. oyun çok eğlenceli bir oyun. yeri geldiği zaman zevkten dört köşe oluyorsunuz, heyecandan adrenalin zirveye çıkabiliyor, yeri geliyor sinirden oyunu sildirtecek duruma getiriyor insanı fakat bir kaç gün sonra oynamak isteyip yeniden kurup oynadığınız değişik olduğu kadar eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun .

    oyunu oynayan oyuncuların çoğu özellikle kamera konusunda çok sıkıntı çekebiliyorlar. tepeden gelen topların tam olarak nereye düşeceğini kestirememek veya ekranı daha geniş açıdan göremediği için bazı kilit noktaları kaçıran ve kamera konusunda canı yanan arkadaşlar için önereceğim kamera ayarları kesinlikle işe yarayacaktır.

    - kamera görüş mesafesi: 100.00

    - kamera yüksekliği: 100.00

    - kamera açısı: -5.00

    - kamera uzaklığı: 250.00

    - kamera dönme hızı: 2.30

    top kamerası göstergesi ve dönen açıyı değiştir kutuları işaretli olacak. bu şekilde daha rahat oynadığınızı ve performansınızın bir nebze olsun arttığını göreceksiniz.

  • allah diyen aslan espirisi ne doğu'ya ne cem yılmaz'a aittir. bu espiri türk ateistlerinin 30 senelik espirisidir.