hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi
    edit: altından hangi dizi, hangi olay çıkacak akıllara sorular düşürür.
    edit 2: gökyüzünde bir anda beliren parmak izi ipucu olabilir.
    edit:3 ucu açık olay, ne olduğunu anlamak için takipte kalmak gerek.

  • baya düşük profilli bir draft sınıfıydı. bence bu seneki.ilk üçte giden zion williamson süperstar olarak geliyor ama şutu sıkıntılı,aşırı kilolu,kısa bacaklı bir oyuncu.tabi pozitif yönleri bu açıklarını kapatıyor.
    ja morant fiziği cılız, şut tehdidi ricky rubio’nun ilk zamanlarından bi tık iyi.oyun görüşü ve pas hassasiyeti artısı onunda ama işte 3 sayı tehdidi olmadan nba’de ne kadar iş yapabilir.
    r j barrettaralarında en umutlu olduğum isimdi senenin başında ama oda inanılmaz at gözlüğüyle oynuyor oyunu.doğal bir skorer kimliği var ama onun 3 sayısı çok iyi değil ve baskı anlarında ncaa’de bile pıstı.
    bunların dışında timberwolves’a draft edilen jarrett culver dikkat çekiyor.güçlü fiziği var ve towns’la beraber ikili oyunlardan ekmek çıkarabilirler.
    ve benim adamım bulls’un draft ettiği coby white.fox ve wall gibi oyun stili.geçiş hücumlarında çok hızlı 3 sayıdanda %35’le attı geçen sene.lavine ayrılmazsa white-lavine-markaanen-otto porter güzel şeyler izletebilir.
    ayrıca tyler herro ve cam reddish için gözünüz üzerlerinde olsun.
    şimdi sırada hava durumu için şükrana bağlanıyoruz.
    edit:isimsel sıkıntılar.

  • bu nasıl bir umursamazlıktır aklım almıyor artık. seçimden beridir halkta inanılmaz bir durgunluk var. zam üstüne zam yağıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor.
    erdoğan istediği gibi at koşturuyor istediği yeri satıyor peşkeş çekiyor. ülkeyi babasının malı gibi kullanıyor ve hiç kimse bir şey yapmıyor.
    güzelim ülkemin bunların elinde çürümesi beni delirtiyor artık.
    muhalefetten bir şey beklemiyorum onlar da aynı bokun laciverti. başka bir kurtuluş yolu olması lazım.

  • of. su cumleyi ben kullansam "kamil" derler. "komodo ejderi" derler. ama teoman deyince "oo super". kirildim lan.

  • hababam sınıfında da böyleydi. okuldan kaçmasınlar diye kız öğrenci getirtmişti pinti müdür.

  • (bkz: yürek hoplatan başlıklar)

    11 yaşındaydım, televizyonu kapatıp ansiklopedileri açtım. bir daha televizyonla ilişkim olmadı. ansiklopedileri de her zaman delice sevdim. bir süre sonra hayatımıza bilgisayarlar girdi ve matbu ansiklopediler "yetersiz" kaldı elbette. ama ben hala google'a sorarken bir tuhaf olurum, uzun süre arayamam bulmaya çalıştığım şeyi, pes ederim kısa sürede. bilgi kirliliğinden bunalırım. bilmek istemediğim şeylere maruz bırakılmaktan rahatsız olurum. mesela bu yeni nesiller bilgi kirliliği deyince boş boş bakarlar. neden? çünkü ansiklopedi karıştırmamışlar! uzun uğraşlarla derlenip, süzüle süzüle kağıda dökülen bilgiyle tanışmamışlar.*

    velhasılıkelam, çok güzeldir. çocuk olmak ve torson kadar büyük ansiklopedileri karıştırmak. içlerinde kaybolmak... yürek hoplamasının sebebi de yalnız değilmişim hissidir.

  • o kadar gezecek enerjiyi nereden bulduğu konusunda aydınlandığımıza göre başlığını daha fazla hortlatmayalım derim.