hesabın var mı? giriş yap

  • - i said saçlar no dedim!!
    - yes dedim anlaşıldı mı?
    - ok mum, i give up...
    - ohohoo... kanngraşüleyşıns!

  • ersin burayı okuduğunu biliyorum;

    neymiş, 8 yıldır bu turnuvayı bekliyormuş da isyan edermiş bu tepkilere.

    ulan zaten toplam 30 takım filan var yarışta olan, aralarından ilk 24'e girmek başarıysa, git kosova'yı tut. ne mücadelesi amk? hangi mücadele? turnuvada ilk defa 3 gol yiyen takım türkiye; en az koşan takım türkiye; en fiziksiz takım türkiye; ama ne hikmetse oyucuları, teknik heyeti en çok konuşan yine türkiye.

    neymiş de 8 yıl beklemişmiş. sanki biz engelledik gitmelerini amk.

    sen ve senin gibi eyyamcılar, takımdan çok kişileri tutan, ordan buradan tanıdıklarıyla bir yerlere gelen adamlar yüzünden bu takım/ülke bu halde zaten; bu yüzden insanlar artık kendi takımlarını bile sevemiyor.

    insanda biraz utanma olur.

  • 36. dogum gününü kutlayan bekar bayan arkadaşın, neden hala evlenemedigi konusunda bir sohbet açılmıştır. arkadas yaşadıgı ilişkilerden bahseder ve annesiyle şöyle bir diyalog geçer;

    -tamam benim de hatalarım oldu bıdıbıdıı
    -ah suzan ah
    -noldu anne?
    -keşke seni ilk isteyene verseydik
    -aa ne alakası var şimdi anne?
    -e ondan başka isteyen olmadı be yavrum.

  • adamı pc başından kaldıramıyorum diye şikayet ediyordum, demin gördüm motorla pokemon avında. işin yoksa sokaklarda adam ara bundan sonra, en azından eskiden yerini biliyordum.

    az önce bankaya gittik, veznede iki tane bulmuş, ona seviniyor , 1700 liralık kredi taksidini de topladığı pokemonlar ödeyecek sanırım.

  • uzaya çıkan ilk insan. uzaya çıkmasına neden olan şeyin bilgi ve becerileri dışında güleryüzlü ve cana yakın olmasının da etkili olduğu kayıtlara geçmitir. kendisiyle birlikte son elemeye kalan diğer sovyet kozmonot (bkz: german titov) un soğuk tavırları, yuri gagarin'i bir adım daha öne taşımasına neden olmuştur. uzaya çıkan gagarin, bir rivayete göre çıktıktan sonra 'ben burada bir tanrı göremiyorum.' demiştir. ama bunun kayıtlara geçmediği, çünkü halk tarafından spekülasyona neden olacağı düşünülmüştür. daha sonra ki yıllar da yuri gagarin'in alkolik olduğu söylenir. 27 mart 1968 de rutin bir uçuş denemesi yaparken eğitmeniyle birlikte bir kaza geçirip hayata veda etmişlerdir. yuri gagarin sarhoş olduğu için kazanın gerçekleştiği söylenmiştir fakat hala tam olarak o sır perdesi kalkmamıştır. kişisel olarak fikrim, o dönem de uzay araştırmaların da sovyetlerle rakip olan amerikalıların olaya el atıp yuri gagarini ortadan kaldırmalarıdır. neticede dünya hakimiyetine gözünü dikmiş bir devlet olan amerika uzaya çıkan ilk insanın sovyetlerden çıkmasını kolay kolay hazmedemez.