hesabın var mı? giriş yap

  • 3 ev arkadaşı oturmaktadır ve bir tanesi üzerindeki elbiseyi ters giydiğini fark eder.

    1: aaa ben ters giymişim bu elbiseyi.
    2: olsun, annem "nazar değmez öyle olunca" derdi.
    1: benim annem "git çıkar onu, işlerin ters gider" derdi.
    3: benim annem "salak" derdi.

  • başlık: türk kizi google dan mail hesabi...

    entry1: alamaz cünkü adamlar cep telefonu numarasi istiyor. olmaz olamaz.

    başlık: camide nike ayakkabimi caldi picin teki

    entry1: iyi ilerde zekat vermedim demessin

    entry2: vay amk 15 senedir camiye gitmiyorum nasıl lan hala aynı mı bi değişiklik var mı?

    entry3: ben bugün parmak arası terlikle gittim nikeyle döndüm

  • eğitim sistemi dipleri gördüğü için anne-babalar gerekirse boğazından kesip çocuklarını iyi okullara göndermeye çalışıyorlar.

    kafanı nereye çevirirsen özel okul görmenin sebebi milletin zenginliği değil, senin gibi kafaya sahiplerin ülkenin eğitim sistemini getirdiği noktadır.

  • cin'de mevsiminde cok sik tuketilen bir meyve turu. disinda kestaneye benzer bir kabuk vardir, ancak kabugu soydugunuzda icinde yumusak, sulu ve seffaf bir katman vardir super tadi olan. tadi sekerli ve cok lezzetlidir. dis kabugunun rengi yesilden koyu kirmiziya kadar degisir. koyu kirmizi olanlari tavsiye edilir. daha onceki entrylerde, cekirdeginin cok buyuk oldugundan bahsedilse de, bir cok turunun cekirdegi ufaktir ve yemeye uygundur. ozellikle cin'in hainan adasinda yetisen turleri cok cok lezzetlidir.

    turk bunyelerde ay cekirdegi etkisi yapar. mevsiminde her aksam eve gelmeden bir kilo alir ve basina oturunca da bitirmeden kalkamazsiniz. afrodizyak etkisini test etmedim, o konuda bir sey soyleyemeyecegim. lakin insanin icinde hafif bir alevlenme yaptigi ve hatta yuksek miktarlarda tuketildiginde yuzde buyuk sivilcelere yol actigi gorulmustur. kisacasi, her ne kadar harika bir meyve olsa da, kararinda tuketilmelidir. mevsimi nisan-temmuz aylari arasidir. turkiye'de nasil yazlari yol kenarlarinda kavun-karpuz sergileri aciliyorsa, guangdong'da da yol kenarlarinda lici tezgahlari acilir her yaz.

    narin bir meyve olsa da bir sure buzdolabinda saklanabilir. lakin alir alinmaz tuketilmesi her zaman en uygun olanidir. zaten yemeye baslayinca bitmeden duramayacaksiniz.