hesabın var mı? giriş yap

  • 2 tane kanatlı kuşun sesleri elbet değildir.

    insanların araba park edişleri, yayalara saygı duyması, selamlaşması çöplerini kapılarının önüne koymamaları bazı detaylardır.

    işimiz kuşlara kaldıysa sabahları balata gelin amk martı sesinden geçilmiyor.

  • ermenistan da kurulu bulunan sızıntı yapması veya patlaması halinde çernobilden bile büyük bir faciaya yol açabilecek olan ve türkiyeyi de çok büyük bir riske sokan nükleer santral.
    türkiye atom enerji kurumu başkan yardımcısı dr. erdener birol bir patlama veya sızıntı halinde yapılabilecekler hakkında şunları söylemiş : "muhtemel bir salınımda öncelik hava şartlarına bağlı. eğer rüzgar bize doğru esiyorsa radyoaktif maddeler sınırımıza girer. vatandaşlar, öncelikle evlerine girip, kapılarını, camlarını naylonla sızdırmaz şekilde kapatmalılar. olabilecek havalandırmalar kapatılmalı. mahalli gıdalar sebze-meyveler yenmemeli. eğer otlaklarda, kırsal kesimde hayvan varsa içeriye alınmalı ve kuru otla beslenmeli. yerel yöneticilerden gelecek 'çıkabilirsiniz ya da çıkamazsınız' talimatı beklenmeli.
    eğer salınım anından 6-7 saat içinde öğrenilirse halka iyot tabletleri dağıtılır. troid bezinin radyoaktif iyot alması önlenir, böylece kanser riski azaltılmış olur. 30 km. 100 km'ye kadar arazinin topografyasına bağlı olarak etki görülebilir. ilk birkaç günde yapılması gerekenler bunlar. daha sonra suların ve toprağın ölçülmesi gerekir."
    görüldüğü gibi korkulacak bir şey yoktur; cama çerçeveye naylonu geçir, hayvanları da içeri al tamam.

  • "durun sokağa çıkmayın, direnmeyin, bu yönetimin işine yarar" diyen işbirlikçi lavukları dinlememiş, sokağa çıkmış, direnmiş, mücadele etmiş ve kazanmışlardır.

    darısı tüm memleketin başına.
    direnmeyene ekmek yok bunu anlayın.

  • o sümüklüyle boy boy fotoğrafları olan adamlar da akşam televizyonlarda bu çocuğu konuşurlar.

  • türkiye' de gece kulübüne gitmek gibi bir hatayı 9-10 sene önce yapmıştım. tabi en iyilerinden biriydi, çok kötü bir olay olmadı ama içerideki tipler, dışarıda herhangi bir yeraltı örgüte bağlılık yemini etmiş güvenlikler, bahşiş vermiyorsan; hizmet yok garsonlar, arabanı gavurun malı gibi kullanan sabıkalı valeler, kol gibi hesaplar...

    eğlence bunun neresinde? bunlar eğlence mekanı diye geçiyor ama gittiğinde stres oluyorsun. klişe olacak ama avrupa'da cidden eğleniyorsun; eğlence mekanında.

    edit: içimin yağları eridi; 10 kişiye tek dalarım vari at hırsızı tipleri güzel benzetmişler. çok rahat, çok profesyonel.

  • onun icin ne yazsak yetmez. biraz deginmeye calissam bile sayfalar dolusu yazi yazmam gerekir ancak birazcik yazayim birseyler.
    blues'cu oldugu kadar rock'cidir. eric clapton onun icin" en iyi blues gitaristi" demistir. blues'u siradanliktan kurtaran adam olarakta bilinir. hayati boyunca bir suru konser vermistir. bu konserlerinin cogunu double trouble olarak bilinen tommy shannon ve chris layton ile gerceklestirmistir. gunumuzde bir suru software ve alet kullanilarak studyolarda yapilan efektleri o bir tremolo pedali ve marshall anfi ile yapmistir. konserlerine gitari ve anfisi ile gidip binlerce insana hayatlarinin belkide en guzel muzik ziyafetini vermistir.
    texas dogumludur. 0.13 tel ve marshall anfisi ile king tone olarak adlandirilan degisik bir ton ile calar.
    texas'ta tanri gibi gorulur. hatta kocaman birde heykeli vardir austin'de. 1990'da bir suru unlu blues sanatcisinin birlikte coverladigi canli sweet home chicago parcasindan sonra helikopter ile baska bir konsere giderken helikopter'in bir tepeye carpmasi sonucu olmustur. ayrica bu helikopter aslinda eric clapton'u tasiyacak helikopterdir ancak srv "ben erken gidecegim o gelecek olan helikoptere biner" diyerekten binmistir bu helikoptere(tabii ikisininde ayni helikopterde olma ihtimali cok daha korkutucudur).
    yavas delta blues'dan tutun rock parcalarina kadar inanilmaz performans sergilemistir. mtv unplugged'da 12 telli akustik gitar ile caldigi rude mood ve pride and joy ile tanir bircok insan. stratocaster'in tanrisi hendrix ise peygamberi de srv ve onun ba$ muridi clapton'dir bana kalirsa.
    ozellikle double trouble ile birlikte pub'larda caldigi kayitlari bulun ve dinleyin. tavsiyem budur, evet evet.

  • bir insanın sokağa çıkma, spor yapma gibi özgürlüklerini kısıtlamayı öneren bir yazarın olduğunu gördüğümüz başlık.

    şakaysa da gerçekse de komik değil.

  • "erdoğan'dan daha yerliyim. afyon mermerini beğenmeyip, hindistan mermerinden sarayda yaşamıyorum." asdfasdafasdf

    yazmalara doyamıyorum asdfasd