hesabın var mı? giriş yap

  • o değil de son dakikada 2-1 e gelince ulan santradan bi tane daha yiyip 2-2 bitmesin diye çekindin itiraf et. sen beşiktaşlısın bu hissi anlarsın.

    haklı galibiyetimiz kutlu olsun.

  • yıllık kazancınız 220 bin tl'yi geçmiyorsa bulunduğunuz ilçedeki vergi dairesine giderek esnaf muafiyeti için başvurabilirsiniz.

    peki ne zaman başvurmalısınız?

    hemen başvurmanız gerekmiyor pek tabiki de.
    para kazanmadan ne şirket kurun ne de esnaf muafiyetine başvurun.

    hesabiniza aylik duzenli para yatiyorsa iki durum var. el emeği ürünler satiyorsaniz ve yil sonuna kadar gelen miktarin 220 bin tl yi gecmeyecegini dusunuyorsaniz esnaf muafiyetine başvurun.

    eger alim satim gibi ticari faaliyeti çok, sanatsal ya da el emeği olmayan bir şey satiyorsaniz şahsi düşünceme göre 100 bin tl'den sonra şahis şirketinizi kurunuz. bu miktarin alti genelde incelemeye girmez. ( bir garantisi yok bu soyledigimin tabi ).

    şirket kurmadınız, vergi muafiyetine de başvurmadınız, yil sonu gelmeden varlik barisi basvurusunda bulunun %1-2 ne kadarsa varlik barisi odemenizi yapin. ( 2015-2018 arasi google gelirlerimden dolayi incelemeye girmis, yuklu bir vergi cezasi almistim, varlik barisina katildigimdan dolayi vergi mahkemesi cezayi iptal etti, ust mahkeme de onayladi. varlik barisini her 6 ayda bir uzatiyorlar doviz gelsin diye. yasal bir aciklik var bunu da kullanabileceginizi bilin. ıncelemeye girdiginizde uzlasmaya girmeyip mahkeme yolunu tutmaniz gerekiyor )

  • kendini bir bok sanan iktidar yalayıcısı bir ailenin mensubu, bisiklet süren size saatte 150km/h sürat ile çarpıp ölmenize neden olsa bile arabasının masrafını ailenizden isteyecek kadar hayatınızı karartabilir. (bkz: öldürdüğü kişinin ailesinden tazminat istemek)

    bu ahval ve şerait içinde bırakınız bisikleti, sarı damperli kamyon kullanmak evlâdır.

    debe editi: bununla debeye girmek şaşırtıcı.
    demek ki herkes tepkilerimizin giderek sivrildiğinde hem fikir.

  • sadat adlı akp'nin paramiliter şirketi tarafından türkmenlere karşı savaşan teröristlere gittiğinin söylenmesidir. o yapılanmanın araştırılması gerekiyor.

    tuğrul türkeş de aynısını söylemiş ve hemen başbakan yardımcısı yapılmıştı. aynı sözü söyleyen can dündar ise vatan haini ilan edilmişti.

    edit: bir alttaki tescilli aktrolün hezeyanlarına bakınca nasıl da kuyruk acısı yaşadıklarını anlayabiliyoruz. aynı mafya babası muhalefete laf söylediğinde hunharca alkışlayan kekolar şimdi ciyak ciyak bağırıyor. tuğrul türkeş ''vallahi de billahi de o tırlar türkmenlere gitmiyordu, teröristlere gidiyordu'' dedi, ona makam verdiler. ama başkası söyleyince hemen terörist oluyor. islamcılık böyle bir şey.

  • bir de oyundaki scoutuma hastayim.. adami oyuncu bulsun diye yolluyoz "$ili'nin ba$kenti santiago'dur" diye rapor veriyo.. lan verdigimiz butceyi kariyla kizla yiyip sonra bizle ta$ak mi geciyo nedir..

  • 18. yuzyil basina kadar rusya nin tek limanin arkhangels olmasi nedeni ile ki o limanda cetin hava kosullari nedeniyle ancak 3 ay kullanilabilimekteydi bu yuzden zaten gemiler konusunda saplantili olan deli petro nun baslattigi politika. bu baglamda ladoga golune ve voronezh nehrine donanmalar kurdurmus. ladoga nehrindeki donanmasi ile isvec lilerden su andaki st. petersburgun oldugu bolgeyi almis. don donanmasi ile ise azak kalesini almistir.

  • yapılmaması gereken hataların başında gelendir.

    ayrıca evli olduğu hale başka bir kadına aşkını itiraf eden ibnelerin sözlerine itimat etmeyiniz. zaten bu tipler düzgün insanlar olsa evliyken birisine aşık olabiliyorsa önce boşanır sonra gider birisine aşkını itiraf eder. ulan ben buna aşkımı söyleyeyim olursa evdekini bi süre idare eder bir süre sonra boşanırım olmazsa evdeki bulgurdan olmayalım mantığıyla hareket edenlerin aşkı da kişilikleri gibi bozuktur.

    yapılmamalı dememizin sebebi acı verici olması değil iş hayatının profesyonelliğini bozacak olmasıdır. yoksa kime aşık olduğunuz kimsenin sikinde değildir. siz gene de evli ibnelerin sana aşığım lafına inanmayın unutmayın ki başkasıyla evliyken size aşığım diyebiliyorsa, sizinleyken de başkasına ver bi yanak der.

    edit: uhuud savaşından kaçmış arkadaşlar entry editlemiş ayarı fazla kaçırdıysam demek benim enrty kurbağa olmuş. aramızda evli olduğu halde başka kadınlara sulanıp ret yiyince burada ağlayan ibneler var rıza baba.

  • uzun entry okuyamayanlar için özet:

    - bir grup kadın kafa dağıtmaya beşiktaş'taki "ünlü" turgut vidinli'ye gidiyor
    - gecenin sonunda bu insanlara fahiş ve alakasız bir hesap çıkarılıyor
    - itiraz edilince mekanın kapıları kilitleniyor, kadınlar darp ediliyor
    - polis çağırılıyor, elbette ki polis gelmiyor
    - ne güzel darp ettik ama diye biraz daha darp ediliyor

    daha kısa özet:

    kafa dağıtmaya gideyim derken kafanızda bardak dağılsın istemiyorsanız turgut vidinli'ye gitmeyin annem.