hesabın var mı? giriş yap

  • - neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyuyorsun
    + hoşuma gidiyor
    - tamam

    sonra da kızı öpüyor agsgafags bu ne saçma bir diyalog ne saçma bir ortam ne saçma sapan bir nesil aw

  • adamın ünvanları şu;
    * cumhurbaşkanı başdanışmanı,
    * gençlik ve spor bakan yardımcısı,
    * vakıfbank yönetim kurulu başkan yardımcısı

    ve bunları ortaokulu diplomasi ile başardı bir de güreşerek. komedi filmi icin böyle bir senaryo yazsak "absürt komedinin de bokunu çıkarmayın" derler.

    eğer inandığınız cennet/cehennem varsa çok fena yanacaksiniz benden demesi.

  • başlık: ilahiyat fakültesindeyim erasmusla hacca gittim

    entry:

    6. zikir partilerine de gittin mi kardeşlik ?

    9. @6 içi zemzem dolu havuzlarda parti yapardık girişte hurma verirlerdi

  • açılış sahnesinde kıyıya vurmuş di caprio hakkında arkamda oturan yurdum genç kızının yaptıgı yorumu aynen aktarıyorum:

    "canım benimmm ölmemiş işte titanic batıncaaaa!!"

  • basın toplantısında ali ağaoğlu tarafından ciddi ciddi yapılan espiri.

    şimdi bu "ağaoğlu central park" projesini tanıtmak için bakırköy'deki satış ofisinde lansman düzenledi. önce emlaktaki durgunluktan dem vurdu, alım gücünden yakındı falan sonra konuyu türkiye'de patlayan bombalara getirdi ve şöyle devam etti, "pazar günü ortaköy'deki evimdeydim. ev boğazı baştan sonra görüyor. baktım köprüden 5 dakikada bir araç geçiyor, normalde trafik olması gerekirken çok seyrek araç geçiyor. ben dedim teröristlere inat evde oturmayacağım. ortanca hanımı aldım bir de 10 yaşındaki oğlumu çıktım istiklale. hem benim için nostalji oldu. bombanın patladığı noktaya gittim. baktım millet fakir sadece karanfil bırakıyor, ben gittim gül bıraktım."
    sonra salonda kahkahalar, gülüşmeler yankılandı falan.

    fakir espirisini ali ağaoğlu'nun bizzat kendisi yapması kulağa gerçekten komik geliyor ancak bu espriyi patlama üzerinden yapması son derece itici geldi. olay daha yeni oldu kameralar da kayıttaydı. bir iki saate düşer sanırım.

    bir de "ortanca hanım" ne demek ya?

    zorunlu edit: arkadaşlar özel mesajdan sürekli kaynak soruyor. bakın toplantıda en az 6-7 kamera vardı. ajanslar oradaydı, ekonomi programı yapan gazeteciler oradaydı. zaten toplantıya giden medya belli. varsa bir babayiğit o kısmı koysun youtube'a. durduk yere öyle bir şeyi uydurmam, yazmam.

    edit2: nihayet biri yüklemiş. görüntü entriye eklendi.

    büdüt: ohaaa ya! yemeğe indim geldim ortalık çalkalanmış. tüm haber sitelerine düşmüş.

    debe editi: bu kadar gündem olacağını beklememiştim. çünkü o toplantıya havuz medyası gitmişti. ağaoğlu buna güvenerek saçmalamakta beis görmedi. orada yaşanan olayı buraya taşımasaydım sanırım bu olay halı altına süpürülecekti. ayrıca akşam haber bültenlerini patlamış mısırla izledim. kusura bakma alicim canını sıktım kib. ss (bkz: swh)

    debe editi2: konu meclise taşınıyor. millet istiklal caddesinde karanfillerle yürüyor. vay anam vay!

  • lager ailesinden bira içen insanların sorun olarak nitelendirdiği olaydır.

    lager ailesinden özellikle pilsner tipi biralar - bilindiklerden örnekler efes, tuborg, heineken ve bud - açıldığı gibi lık lık hızlıca içilip sizi ferahlatması hedeflendiğinden ısınırsa ne olacağını üreticiler iplemez zaten bazı ülkelerde restoran menülerinde kendilerini alkollü meşrubatlar yerine meşrubatlar kısmında cola'nın, fanta'nın yanında görmenizin sebebi budur. o kadar alkollü içecekten sayılmazlar ki bazı iş yerlerinin öğle yemeklerinde veya iş yeri koridorlarındaki vending aletlerinde de görebilirsiniz.

    illa lager içicem diyorsanız ve ısısı sizin için dertse şu tarz çift cidarlı bardaklar ile bu sorunu çözebilirsiniz veya yine lager ailesinden kolay içimli ama ısınsa da dert olmayan bock ve doppelbock cinsi biraları tercih edebilirsiniz. artık çoğu yerde bulamasamda kozel dark bunların güzel bir örneği. özellikle bu tip kavruk maltlı biraların yanında klasik patates kızartmasını aşıp tarçınlı elmalı veya karanfilli vişneli tart falan deneyebilirsiniz.

    daha iyisi lager ailesinden biraları kızartma tabaklarının yanına bırakıp arkadaşlarla uzun uzun oturup bira içeceğiniz zamanlar ale ailesinden bir şeyler içmek. ale biralar lagerlerin aksine buğusu üstünde buz gibi bardaklarla ve tadını alamayacağınız soğuklukta servis edilmez, yabancıların cellar temperature dediği benim mahzen sıcaklığı demeyi tercih ettiğim 12-18 derece arası bir sıcaklıkta servis edilirler. bu yüzden ısınsa bile içilmez hale gelmez ayrıca içerdikleri daha karakteristik şerbetçiotları sebebiyle içim boyu farklı sıcaklıklarda farklı aromalar sunarlar.

  • zamanında murat murathanoğlu'nun şöyle bir yorumu vardı hakkında:
    "sokakta gördüğünüzde muhasebeci veya inşaat mühendisi olabileceğini düşünebilirsiniz ama basketbolcu olması aklınızın ucundan bile geçmez."
    ufak tefek adamların da basketbol oynayabileceğini gösteren bir adamdı stockton.
    jordan'ın gazabına uğrayıp yüzük alamadan emekli olanlardan o da.
    tabi böyle bir kariyerden sonra yemişim yüzüğünü ayrı konu.