hesabın var mı? giriş yap

  • ne yaptın be abi, nasıl yaptın be çocuk!! ankara'ya geldiğinde kalbur'da balık köftesi yiyip, rakı içecektik. sözün var bana, kalk ayağa!!!

    şaka la şaka. sözlüğümüzde sizi tanımayan, çalışmalarınızı çok eskiden beri takip etmeyen 3-5 kişiden biriyim. uzaktan güzel bi abiye benzetirdim sizi, umarım iyileşirsiniz.

  • fransa st. tropez'de, milyon dolarlık teknede yıllanmış fransız şarabı içerken bismillahirrahmanirrahim demişliği vardır. hiç bişey yapmasın sadece besmele çeksin yine güldürür.

  • hakkında küçük bi nüansa dikkat çekmek istiyorum, tarihe not düşülsün, ileride baktıkça hatırlansın diye.

    gezi olaylarında "polise taş ve molotof ile saldıran göstericilere polis müdahale etti" (ortada molotof kokteyli olmadığı, ve tarihin en medeni eylemlerinden biri olduğu halde) şeklinde haber yapan sevgili türk medyasının mısırdaki müdahaleleri yayınlama şekli:

    "güvenlik güçleri, biber gazı ve plastik mermi kullandı. mursi taraftarları ise kendilerini taş ve molotofkokteyleriyle savunuyor."

    yorum yapmaya değmezsiniz.

  • ilk sırasında ali sami yen- türk telekom arena'ya yer verilmiş olan videodur.

    sıralamanın tamamı;

    5- celtic fc
    4- club de futbol amerika
    3- boca juniors
    2- borussia dortmund
    1- galatasaray

    bu video yurt dışında yabancıların galatasaray'ı nasıl gördüklerini çok net yansıtıyor aslında. boşuna demiyoruz galatasaray türkiye'nin dünyaya açılan kapısıdır diye. hala çarşı gfb bik bik diye ötecek olan varsa, şu videoda galatasaray'ı dortmund'un sarı duvarının önünde gösteren sebep ne diye oturup düşünebilirler. belki taraftar diyince kimin gerçekten öne çıktığını anlamaya yardımcı olabilir.