hesabın var mı? giriş yap

  • moritanya'da uygulanan ve devlet tarafindan desteklenen, bulundugu cografya ile hem tezat, hem de uyumlu bulunabilecek garip bir gelenek. kizlara kucuk yaslardan itibaren zorla yemek yedirilerek kilo aldirma islemidir. ne kadar kilo, o kadar otorite, o kadar iktidar, o kadar iyi bir statutuyu simgelemektedir. bulundugu cofrafya ile uyumlu olan yani, kilolu olan genc kizin zengin bir aileden geldigi seklinde algilanmasinin cok dogal olmasidir. tezatlik ise, yiyecek yemek bulamayan cocuklarin yakininda bir yerlerde zorla ve hatta bazi iskence yontemleriyle kucuk kizlara kusana kadar ve hatta kusmalarina ragmen yemek yedirilmesidir. pek tabi bizim icin garip olan, guzelligin, sismanlik algisiyla yapilan tanimidir. zayif olan cirkindir o ulkede, bilginize...

  • uygulanmayan kuralın uygulanmaya başlamasına şaşıran hukuk öğrencilerinin olduğu ve gerekçesini açıklamalarını beklediği zorunluluktur. komedi gibi ülkeyiz.

    lan okumayın siz. hukuk bizim neyimize.

  • cumhurbaşkanı başdanışmanı ve ekonomi politikaları üyesi yiğit bulut artan gıda fiyatlarına muhteşem bir çözüm önerisi getirdi. yiğit, vatandaşların tüketimi keserek gıda fiyatlarını düşürebileceğini dile getirdi. tek kelimeyle dahiyane bir çözüm. bizim hiç aklımıza gelmemişti.

    kaynak

  • etek giyse, tahrik ediyosunuz sonra tecavüz bık bık bık

    pantalon giyse erkek pantalon giyer sen erkekmisin

    tayt giyse hu huvvvvv

    şort giyse ohşşşş

    amk memlekette kadın olsam kafama kurşun sıkar, yayında ve yapımda emeği geçen herkesin amk yazılı not bırakırım.

    edit: erkekler için kullanıldığını biliyorum, biliyorum, biliyorum. kadınlar etek giyer diyor ama etek giyen kadınlara da etek giyerseniz tecavüze uğrarsınız deniliyor.

    ironiden anlamayan nesile aşina değilim

  • niagara şelalesini türk bir arkadaşla gezerken, arkadaşıma:
    "arkadaş! gittiğim her ülkede her yerde türk görüyorum, ama burda yok ne tuhaf" dememle omzumda bir el hissedip, ardından "gardaş biz varık yozgat'tan geliyom, nivv york'ta berberim"i duymamdır.

  • hani şu akp’nin 15 yıl boyunca askeriyeye ve devletin önemli kademelerine atadığı fetöcüler tarafından yapılan darbe girişimi gecesi mi?

    edit: arkadaşlar özel mesajla gelip fotoğraf o güne ait değil bunu da vurgula demişler. ben fotoğrafta değilim arkdaşlar. o gün muharrem ince yazlıkta değil isterse pavyonda olsun bundan bize ne?

    darbeyi yapan kim?
    darbeyi yapanları o kadrolara yerleştiren kim?

    iki kardeş kavga etti ülkeyi kaosa sürükledi. planlıydı veya değildi ama burada muharrem ince’yi ilgilendiren bir durum yok. akp kendi pisliğini temizleyecek tabi ki neden muharrem bey o pisliği temizlemek için kendini tankın önüne atsın? muharrem bey mi atadı o fetöcüleri?

    ben şahsen o gece balayındaydım. darbe haberleri geldi mekandan rica ettik tv’yi kapattırdık ve şarabımızı rakımızı içmeye devam ettik. iki pislik kardeşin kavgasından banane?

    edit2:

    biz darbeden yıllar yıllar önce bu fetöcüleri devlette kadrolaştırmayın diye zaten uyarmışız. biz testi kırılmadan vazifemizi yapmışız. bakın devletin kozmik odasını açmayın bu örgüte dedik. bakın meclis kürsüsünden bu teröristi övmeyin dedik. bakın madeni paradan atatürk’ü kaldırıp bu terör örgütünün olimpiyatlarını basmayın dedik.

    biz 15 temmuz’da değil çok öncesinden zaten bu örgüte karşı dik durduk. bizi dinleselerdi ülke kaosa sürüklenmeyecekti.