hesabın var mı? giriş yap

  • günün birinde ülkenin en ünlü bilimadamının ve mühendisinin yarışacağı bir organizasyon tertiplenir... bazı kurallar vardır elbet: koşacaklardır, finiş çizgisinde de afet bir hatun vardır... işaret verilince bu afete doğru koşmaları gerekmektedir, hatuna ilk ulaşan kazanacaktır yarışı; ve de tabii ki hatunu... ancak koşu bildiğimiz yarışlar gibi değildir; her yarışçı ilk önce yolun yarısını koşacaktır, orda duracak ve daha sonra kalan yolun yarısını koşacaktır ve yarışın sonuna kadar böyle devam edecektir... start verilir, yarış başlar... ama bilimadamı koşmamaktadır... hakemler hemen yaklaşır ve:

    - yarış başladı ama siz koşmuyorsunuz, böyle giderse kaybedeceksiniz...

    bilimadamı kendinden emin bir şekilde:

    - niye kendimi yorayım ki, hiçbir zaman ulaşamayacağım nasıl olsa (açıklama da yapar)... şu aciz mühendise de bakın nasıl çabalıyor; çok yazık çok yazık...

    hakemlerin aklına yatar, ancak mühendis hala çabalamaktadır; az da yolu kalmıştır... merak içinde ona da sorarlar hemen yetişip:

    - mühendis bey, siz neden hala koşuyorsunuz? hiçbir zaman ulaşamayacakmışsınız ki (açıklama da yaparlar)... bakın rakibiniz koşmuyor bile...

    mühendis cevabı yapıştırır:

    - bırakın o salağı, ben işimi görecek kadar yaklaşacam ya o bana yeter!

  • yönetmenliğini lee ısaac chung'un yaptığı, oyuncu kadrosunda steven yeun, yeri han, alan kim, noel kate cho ve yuh-jung youn'un yer aldığı film.

    dünya prömiyerini 16. sundance film festivali'nde yapan film, burada "jüri büyük ödülü" ve "seyirci ödülü"nü kazanmıştı.

    henüz çocuk yaşta ailesiyle birlikte kore'den arkansas'a göç eden lee ısaac chung'un kendi deneyimlerinden yola çıkarak senaryosunu kaleme aldığı film, koreli göçmenlerin amerika'da yeni bir yaşam kurmak için verdiği mücadeleye ışık tutuyor. 1980'lerde geçen film, amerikan rüyasının büyüsüne kapılan genç bir insanın, ailesiyle birlikte kore'den arkansas'a göç etmesini anlatıyor.

  • bime girildiginde: ayniligin sonsuz döngüsünü hissediyor insan. dost marka süt ürünleri reyonuna yakla$ip cebini yokladiginda en korkunc haliyle dü$üncelere sahibiz diyor haykirircasina. "varlik, oldugu gibidir, anlamsiz ve amacsiz; lakin bitmez tükenmez bir döngü icerisinde, yoklukta sonu olmayan bir bicimde:" sonsuz döngünün ke$fi ile nihilizmin sinirlarini zorlayan nihilizm budura variyor ve hicin sonsuzlugunda extremligin sinirlarini zorlayan dü$üncelerle le cola $i$elerini ariyor gözleri. hayatinin bo$a gecen anlarinda tattigi iksirin algisinda yarattigi o gecici hazzin sahteligi kar$isinda gercegin olmadigini, $eylerin kesin niteliklere sahip olmadigini ve ding an sich in varligini kesinkes reddettigini anliyor. hüzünlü reyon görevlisinin baki$lari bu yapay dünyanin yoklugunda kaybolu$un esrarini veriyor ve tanri´nin öldügünü en sonunda kabul etmek zorunda kaliyor.

  • bakir, çok güzel yemekler yapan, pantolonlarimi çift çizgi yapmayacak, anneme tapacak, evde benim hakimiyetimi kabullenecek, çocuklarımızı benim desteğim olmadan büyütecek, çalışmayacak ya da benden az kazanacak, naz kapris trip yapmayacak bir adam bulamazsam üç sene sonra olacağım kadın.

    edit: olduğum kadın.

    yıllardır geleduran mesajlar üzerine edit: işbu entry girildikten takribi 10-12 ay sonrası başlayan ve hala süregelen bir ilişkim mevcut. ancak kendisi bakir olmadığı için evlenmiyorum.
    şaka şaka adam şiddetle evliliğe karşı çıktı rıza baba.
    olsun iyiyiz iyi.

    yaş 34 editi: ayyynen devam hocam.

  • elbette ekrem imamoglu icraatidir.

    hiranur vakfi'nin kacak yalisi (!) bugun sancaktepe'de ibb tarafindan korkusuzca mühürlenmistir.

    kaynak: https://twitter.com/…?s=20&t=e2a6iuymrina35teiqidea

    "devlet ciddiyetine" sahip oldugu dusunulen diger cumhurbaskani adaylari korkudan susa dursun, "sov pesinde" (!) olan ekrem baskan yaptiklariyla, liderligiyle, korkusuzca cikislariyla halkin yaninda olmaya devam ediyor.

  • mesaj: seni terkettigime cok pismanim. cok uzgunum. :'(((( peki ya sen nasilsin??
    cevap: her zamanki gibi uzun boylu, atletik yapili, zeki ve yakisikliyim.

  • resmen skandal. tam anlamıyla rezillik. allah'a binlercebin şükürler olsun ki bizim buralarda böyle şeyler yaşanmıyor. bir de çıkmış yetkililer özür dilemiş yüzsüzler... tü sıfatınıza sizin.