hesabın var mı? giriş yap

  • bence bokunu çıkardınız artık.
    lan olm, aşil gibi yarı tanrı, sapsarı yunan savaşçıyı zenci birine oynatmak ne demek lan.

    hadi o zaman çinli 1.60’lık adamı oynatın akhilleus rolünde..olur mu? o da olmaz. yani ne zencilikle ne çekik gözlülükle ne ırkçılıkla alakası yok bu durumun. bazı şeylerin marjinal olacağım diye
    cılkını çıkarmayın.

    lan zenci akhilleus ne demek?
    hitler’i köfte dudaklı bir pakistanlıya oynatmaktan hiçbir farkı yok.

  • - güneşte hemen kızarırlar, amele gibi olurlar, bronzlaşmak nedir bilmezler.
    - sivilce, morluk, leke gibi şeyler kabak gibi belli olur.
    - her renk yakışır.
    - saçlarını kızıla boyamaları tavsiye edilir.
    - bu özelliğe sahip olanlar; çok şikayetçi gibi görünüp, aslında kendi övme, farklılığını ortaya koyma derdiyle yanıp tutuşurlar.

    evet 300 küsür entry'yi 5 maddede özetledim. yeter amk anladık beyazsınız, irlandalısınız, bir susun artık.

  • uzaya giden ilk kezban da olabilir. ay'a inince atacağı ilk adım onun için küçük insanlık için büyük olsa da adımı atmaz. ilk adımı karşıdan bekler.

  • pahalı ve kaliteli bir viski türü. pahalı olmasının başlıca sebepleri şöyle:

    yüksek talep ve sınırlı arz: japon viski üretimi, iskoçya veya amerika birleşik devletleri gibi diğer viski üreten bölgelere kıyasla nispeten küçüktür. bu sınırlı arz, japon viskisine yönelik artan küresel taleple birleştiğinde fiyatların yükselmesine neden oldu. japon viskilerinin pahalı olmasının en önemli sebebi bu.

    yüksek üretim maliyetleri: japon viski üreticileri genellikle daha yüksek üretim maliyetlerine yol açabilecek geleneksel yöntemler ve yüksek kaliteli malzemeler kullanırlar. ek olarak, bazı japon içki fabrikaları viskilerini daha uzun süre yaşlandırarak maliyetleri artırır.

    kalite ve işçilik: japon viskisi, olağanüstü kalitesi ve işçiliği ile ünlüdür. viski tutkunları, japon viski yapım sürecinden gelen eşsiz ve hassas tatlar için yüksek fiyatlar ödemeye hazırdır.

    uluslararası takdir: japon viskileri uluslararası yarışmalardan çok sayıda ödül ve övgü alarak itibarlarını daha da artırmış ve piyasa değerlerini artırmıştır. viski dünyasında bir moda haline gelmiştir.

  • millet iyice delirdi. biri sakallı görünce 10.yıl marşına başlar diğeri buna tepki olarak metroda ilahi okur. alayınız yobazsınız haberiniz yok.

  • özeti şudur;

    "feneri kurtaracaksınız diye türkiye'yi yakmayın"

    beşiktaşlı olarak altına imzamı atıyorum..