hesabın var mı? giriş yap

  • sokaktaki vatandaşın bile diline düşmüşse patlaması yakındır demeyeceğim ama bu fiyatlardan uzun vadeli yatırıma girlimeyecek hissedir. nerede patlayacağını kestirmek mümkün değil.. patlamak diyorum bu fiyatlar normal değil.. bu ülkede uzun vadeli yatırım yapılacak 10 şirket say deseler bunlardan biri aselsandır. 10 yıllık logaritmik grafiği harikadır temettü verir vs. lakin borsa ile alakasız bu kadar küçük yatırımcının doluştuğu hisseye ne olursa olsun temkinli yaklaşmak gerekir.. sağlam trend tutturmuş bir hisse insana sanki hep yükselecekmiş hiç düşmeyecekmiş gibi gelir, trendi aşağı dönmüş ve uzun süre sürdürmüş hisse sanki hiç dönmeyecekmiş gibi gelir. eğer bir hisseye güveniniz yüzde yüzse o hisseyi satın.. en büyük zararlar özgüveninizin ve inancınızın en yüksek olduğu zamanlarda gerçekleşir.. bu dediklerim borsada yeni yatırıma başlamış küçük yatırımcı için çok fazla anlam taşımayabilir ama hisse senedi piyasaları para kazanmanın çok zor olduğu platformlardır.. herkesin bildiği, beklediği şey bu piyasalarda gerçekleşmez.. uzun zamandır taşıyorsanız bu yükseliş trendi bozulana kadar elinizde tutabilirsiniz ama yeni yatırımcıysanız sakın evi arsayı satıp yarın aselsana girmeyin üzülebilirsiniz..

  • afad başkanı yunus sezer, deprem bölgeleriyle ilgili, "ulaşılamayan bir bölgemiz yok ama sürekli arama kurtarma birlikleri ile takviyelerimiz devam ediyor" açıklamasında bulunmuş.

    senin ben karakterini, haysiyetini silkeyim. hatay'a daha hiç yardım ulaşmamış, her ilden yardım çığlığı yapılıyor yaptığı açıklamaya bak. böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz ya, bu gerçek olamaz! lanet olsun hepinize!

    link

    yalan yalan yalan!

    edit: yeni gelen mesaj: "kardeşim lütfen yaz burası 150 bin nüfus bir ilçe elbistan. bir tane bile kurtarma ekibi an itibariyle yok. enkazlarda insanlar donarak ölüyor. son deprem tam olarak elbistan'da oldu. ne haberlerde varız ne de sosyal medyada. lütfen binlerce insan ölüyor. elbistan diye bir yer var ve burası türkiye'ye bağlı."

    edit 2: beni insanları gaza getirmekle suçlayıp, cimere şikayet edeceğim diye mesaj atanlar. siz bu heriften daha da karaktersizsiniz. insanların gaza gelecek gücümü kaldı. herkes can derdine düşmüş.

    hiç mi vicdanınız yok sizin?

    bonus edit: (bkz: 7 şubat 2023 nurettin nebati açıklamaları)

  • adam hızır a.s gibi gelmiş.

    yemek bırakmış montunu üstüne örtmüş ve gitmiş.

    yeminle bu dünya bunun gibi adamlar sayesinde dönüyor yoksa çoktan kıyamet kopmuştu

  • daha 17 yaşındaydım, lise bitince dershaneye yazıldım ve çalışıyorum. çıkışta çalıştığım pvc dükkanına gidiyorum. pc başına attılar beni, msn kurmayı falan bildiğimden...

    çalışanlardan biri pazar günleri kızlara laf atan, batak dörtlüsünden, özünde çok saf bi tip. sürekli hayatın kıymetini bilmediğimizden, antalyaya tatile gidilmesi gerektiğinden bahsediyordu. fight clubın başlarında "acı mı görmek istiyorsun, salı akşamları methodist kilisesine git" diyen doktoru hatırlayın. fight club izlediğim günün sabahı yine "hayatın kıymeti"nden bahsederken, pcden başımı kaldırıp sertçe "hayatın kıymetini mi bilmek istiyorsun, pazar günleri mezarlığa git" dedim. patronun da mal olmasından dolayı söylediğim ciddiye alındı ve eleman pazarları mezarlıkları gezmeye başladı. cevşen, kumaş pantolonla birlikte de namaza başladı. değişimin sebebi olarak gösterilmemle mahallenin ruhani lideri oluverdim. esnafın sürekli dini muhabbetlere yeltenmesi ve benim ağır başlı davranmak zorunda kalmam...

  • trafik ışıklarında bekleyen suriyeli dilenciler için kılını kıpırdatmayan zabıtadır. zira bilen bilir, türkiye'nin çoğu yerinde artık bu dilencilere komisyon karşılığı müsaade ediliyor. helal ekmek kazanmak yasak artık.

    ne çukur olmuş bu ülke arkadaş. düş düş dibi görmüyorsun.

  • özgür kadındır.

    - bak hanım, sana kaç kez diyeceğim? bensiz gece barlara diskolara gitmeyeceksin!!!
    - yaparım!