hesabın var mı? giriş yap

  • mustafa sandal'ın albümleri milyonlar sattı, kendisi kaç albüm satabilmiş acaba?
    ayrıca mustafa sandal o hit şarkıları 10-20 sene önce değil şimdi yapsa görürdün youtube'da da spotify'da da kim fazla dinleniyor.

  • edit: hepsinden önemlisi bu iş ciddiyse ortopediste görünün arkadaşlar, boyun düzleşmesi de boyun fıtığı da ağrı yapar ancak tedavilerinin çok zıt noktaları mevcuttur

    - koltuğu en alçak seviyeye getirerek, defterleri de uzağa koyarak kafayı olabildiğince dik tutmak

    - kesinlikle 25-30 dk'da bir ara verip kalkıp gerinmek/boynu sağa sola esnetmek

    -ortopedik bi yastıkta, doğru pozisyonda uyumak

    -çok fazla hareketsiz kalmamak

    -telefonla oynarken kolu kaldırıp telefonu göz hizasına getirmek, kafayı eğmemek

    -bilgisayarda takılıyorsanız, monitör: kafanızı dik tuttuğunuzda gözünüz monitörün orta noktasına denk gelmeli, buna göre altına kitap vs koyun

    - her boyun tutulmasına kaş gevşetici ilaçlar iyi gelmez arkadaşlar, boyun düzleşmesi var ise ordaki kasları kuvvetlendirmek gerekir, kas gevşetici günü kurtarır ama uzun vadede mahveder

    - basit egzersizler mevcut yaklaşık 30 dklık, anında rahatlama getiriyor, düzenli yaptığınızda ağrılarınızı azaltıyor, isteyenlere özelden atabilirim

  • oğlum ne boş bir şirket bunlar lan, iyisini becersen alırdı millet neden zorluyorsun. gider huawei'nin 1k'lık telefonunu alırlar yine senden almazlar. insan biraz oturup düşünür niye diye.
    olsa bile vestelin satışlarını etkilemeyecek olan girişimdir.

  • osmanlı imparatorluğu'nun zaferi ile sonuçlanan bu savaş sonucunda edirne ve batı trakya emniyete alınmış, meriç nehri tamamen osmanlı kontrolüne geçmiştir. makedonya'daki sırp prenslikleri, bulgar kralı ve bizans imparatoru osmanlı hakimiyetini tanımıştır.

    bulgarların elinden trakya'nın karadeniz kıyıları alınmış bizans'ın avrupa ile olan son karayolu irtibatı kesilmiştir. zafer sonrasında batı trakya ve makedonya'nın bir kısmı ile drama, serez ve selanik fethedilmiştir. osmanlı tarihi içerisinde diğer savaşlar gibi yer edinmese de imparatorluğun avrupada kesin biçimde yerleştiğini gösteren önemli bir hadisedir.

  • kasanın kapağını kapatamayan malların trafikte koca koca kamyonetlerle serbestçe dolaşıyor olması kadar ilginç olmayan videodur. daha 2 ay önce odtü'de bir öğrenci bu yüzden hayatını kaybetmedi mi? hiç mi ders alınmaz hiç mi sorgulamaz insan kendi yaptığı işi?

  • arkadaş yazmayayım yazmayayım diyorum ama, adamı şirazeden çıkarıyorsunuz.

    ülkenin askeri şehit olunca, o ülkenin üniversitesinde bunu anacak herhangi bir etkinlik yapmak nasıl provokasyon oluyor ya?

    bir de mahallende dağıt demiş. mahalleyle okul ayrı ülkelerde mi geri zekalı arkadaşım? o zaman türk lafını yasaklayalım, nüfus cüzdanlarından ay yıldız'ı falan komple kaldıralım. neden? üç beş oro.pu evladı provoke oluyormuş.

    edit: bahse konu olan lavuk elbette ki entrysini silip kaçmış.