hesabın var mı? giriş yap

  • amk ibnesi kesin, "imamoğlu kazandı, zafer kardeş halkların oldu" bilmem ne diye zırvalayacak, akabinde ysk seçim yenileme kararı alacak, akp'de seçimlere kadar bu ibnenin söylemleri üzerinden siyaset yapacak.
    hep aynı tiyatro amk yeter artık.

  • ikisini de izledim.
    seinfeld'i tekrar açıp izlemem. ama friends'i hala izliyorum. friends izlerken daha bi ailemleymişsin gibi, o hep beraber büyük aile kıvamında film izlediğimiz günler aklıma geliyor.
    bence friends.

  • iphone 7/7plus ile benzer tasarımla gelecek. ancak, boyutları 3 boyutun her biri için aşağı yukarı milimetrenin onda ikisi civarında büyüyecek. bunun nedeni de arka kapağın camdan oluşu altında kablosuz şarj için coil bulunması. muhtemelen 7/7 plus'ın şimdiki fiyatlarından satılacak. heyecan verici yeni dizaynla gelecek model içinse (bkz: iphone x).

    kaynak: son bir haftadır aynı şeyleri yazan onlarca teknoloji bloğu

  • "oluşan mevcut gündem itibari ile bu durumu izah ediyor olmaktan dolayı da hicap duyuyoruz" cümlesi ile malum cenahın ne kadar utanmaz, arlanmaz olduğunu herkese göstermiştir.

  • düğünde ölenlerin de milliyetini ve nereli olduğunu özellikle belirtenlerin provokatör olduğu hain saldiri. bize ne lan siirtlilerse? bizim kardeşlerimizin düğününde bombalı saldırı oldu. biz bunu biliriz. nereli olduklarının önemi yok.

  • bizim millet kadar goygoycusu olmadığını göstermiştir.

    2 gündür gavi'nin annesi muhabbeti dönüyor.
    hiç bir ispanyol kaynakta gavi'nin annesi olayı geçmiyor.
    sadece shakira'nın başka eve taşındığı yazılıyor bunun da sebebinin pique'nin kendisini aldattığını düşündüğü için yaptığı tahmin ediliyor diyor.

    yıllar önce revivo ne güzel demişti:
    "türk gazetelerinde doğru olan tek şey gazetenin üstünde yazan tarihtir"

  • cerkescede "ayip" anlamina gelir. her turlu saygisizlik ve onaylanmayacak hareket bu kapsama girer, yapmaktan ozenle kacinilmasi gerekir. bir nevi tek kelimelik adab-i muaseret kuralidir.