hesabın var mı? giriş yap

  • önüne hiçbir eğitim-sen'linin yatmayacağı, hiçbir sol görüşlü insanın "aslında sağcı" gibi akıl almaz iftiralarla suçu başkasına itelemeyeceği taciz vakası.

    hala anlamak istemiyorsunuz; ensar vakfı olayını skandala çeviren şey sizin utanmaz tutumunuz, sizin örtbas etme çabanız.

    edit; imla.

  • bir ayağın tabanı yere tam basarken, diğer ayak, tabanı yere tam basan ayağın yanında ve sadece burnuyla yere basar vaziyette durur. bu pozisyonda, yere sadece burnuyla basan ayak, dizden biraz kırıktır. tabanı yere tam basan ayak, geriye doğru kaydırılır, bu esnada sadece burnuyla yere dokunan ayak, tabanı yere tam basacak hale getirilirken, geriye doğru kaydırılan ayak da topuktan başlayarak burna doğru, burun yine yere dokunancak ve yerden kesilmeyecek şekilde, bacak dizden hafif kırılarak havaya kaldırılır. şimdi ne oldu? ilk başta tabanı yere tam basan ayak, şimdi sadece burnuyla yere basan ayak konumuna geldi. yere sadece burnuyla dokunan ayak ise yere tam basar hale geldi. yani ayaklar yer değiştirmiş oldu. aynı hareket diğer ayak için de sürekli tekrarlanır. biraz pratikle kaygan bir zeminde kaygan bir ayakkabı ile şahane moon walk yapabilirsiniz.

  • gladiator vcd'si, filmin ba$lari, commodus vagondan cikar, atini ister...

    commodus: where's the emperor?
    adam: he's at the front, sire.

    altyazi:
    - imparator nerede?
    - fransa'da.

  • bu ibneler f. gülen'i yalama olimpiyatları düzenlerken, çölaşan eski hürriyet gazetesi döneminde dahi "cemaat devlet içinde kadrolasiyor" diye kendini parcalıyordu..

    sizden ve maşalarınızdan bir gün hesap soracaklar, o günleri görmek dileğiyle.

  • kalmadı artık böyle gönül adamları, neşet dayımı görmek nasip olmadı bir gün şener şen'i yolda izde görürsen elini öper, akrabama sarılır gibi sarılırım, aynısı neşet ertaş için de geçerliydi tabi ama nasip olmadı.

    "eşkiya filminde gönül yarası türkümü okumamı istediler. ben de kabul etmedim. dedim ben öyle artistlik yapmam, o işi yaparsan artistlik yapmış olacaksın kabul etmedim. yıllar sonra benim bu gönül yarası türkümden esinlenerek senaryo yazmışlar. gönül yarası filmi. senarist aradı beni yine kabul etmedim artistlik yapmam çünkü. sonra çok ısrar ettiler, defalarca haber yolladılar benim filmde karlı dağlar türkümü söylememi istediler. benden o türküyü 45 yıldır kimse istememişti. bir de şener şen'in filmiydi. severim onu, halkçı adamdır. bir de dediler ki meyhanede söylenecek. o zaman kabul ettim. çünkü meyhaneler, gazinolar, böyle içkili yerler bizimdir, bizim mekanlarımızdır. öyle orda söyledim türkümü. şimdi burda karlı dağlar istenince aklıma geldi"
    neşet ertaş

  • birazdan şu pastane bu dondurmacı diyenler doluşur. he kardeş istanbul dan maraş a gideriz dondurma yemeye.

  • gözlemlerime göre mutlu insanlardan pek haz etmiyorlar. hele durduk yere neşelendiysen yanlarında noluyo bilader donumuz görünüyor da ona mı gülüyorsun diye agresifleşiyorlar. tebessüm nezaket falan hep art niyetli algılanıyor cahil kesim tarafından.