hesabın var mı? giriş yap

  • ekşi sözlükte kendini zeki zanneden mallara,inci sözlükte mal taklidi yapan zekilere rastlamak mümkündür.

  • bana kokoreç'i uzun süreli olarak bıraktıran yer.

    bodrum-ankara yolunu giderken vedat milor'un resmini gördüğümüz an eşimle beraber gözümüzün parlaması, fren yapıp ilk sağa kırmamız ve mekana girmemiz ışık hızı tadında bir süreçti.

    burada kokoreç yedikten sonra ne profesör, ne pikolette, ne şampiyon ne de yol kenarı kömür kokoreççiler... bağlı kokoreç efsanevi bir lezzet ve yanında zafer gazozu ile güzel bir yol üstü lezzet durakları deneyimi yaşıyorsunuz.

    denizli'ye gelmeden tavas tabelasını gördünüz mü yolun sağına bakar olsun birisi, vedat milor'un resmi gördükten sonra ilk sağ, az geri yapın. 2013 itibariyle fiyatlar 7'ye 4. (yarım-çeyrek) az baharat çok lezzet formülünü bu kadar iyi uygulayan başka bir kokoreççi görmedim bu hayatta.

  • öncelikle geçmiş olsun, kendi deneyimlerim üzerinden aklıma gelen 2 olasılık var.

    en büyük olasılık: tartıştığın kişi yöneticinin torpille soktuğu tanıdığı, gidip özelden ağlamış ve olanlar olmuş.

    ikinci olasılık: tanıdığın için kontenjan ihtiyacı doğmuş, işe son giren olarak sana patlamış.

  • hamile bi fizik hocamız, namı diğer sallabaş, bacaklarını açmış, yayılmış bir vaziyette sandalyede oturuyo, artık hamileliğin son günleri, zor oturup zor kalkıyo haliyle.. bi ara etekleri de baya açılmıştı, bizim arkadaşlardan biri de güzelce uyardı hocayı: "hocam bebeğiniz gözüküyo.." (bkz: kocaeli anadolu lisesi)

  • ülkenin evlatları bırak evlenip çocuk yapmayı, gss prim borcunu nasıl ödeyeceğini düşünürken, suriyeli muhacir kardeşlerimizin durmadan çalıştığını gösteren fotoğraftır. akp'nin ülkeye attığı en büyük kazıklardan birisi işte.