hesabın var mı? giriş yap

  • son edit: arkadaşlar mesaj kutum kadın yazarların mesaj kutusuna döndü. yeşil hiç sönmüyor. genel talep bu videodaki mağdur çocuğa ulaşılması. onlarca insan hiç tanımadıkları biri için kenetlenmiş durumdalar. gerçekten motorculardan bu denli bıkılmış. geri kalan mesajlar da zaten "adres ver çetemizle seni dövmeye gelcez" diyen barzo motorcular, swh. mesajda bile çoğul konuşuyolar, tekli yazmıyolar:d yumruğu atan vitaminsizin ya da "dokunmayın ayırmayın" diyen çakalın kim olduğunu bilmiyorum. o yönde bir mesaj atan da olmadı henüz. videodakilerin akıbeti nedir onu da bilmiyorum.

    edit: çokça mesaj geldi. sürücü zaten sinyalini öncesinde vermiş. yani motorcu çetesi haybeye adam dövmüşler. link. yani bu motorcuların böyle kalabalıkken ali kıran baş kesen takılmaları ama tek olduklarında ''abii, abiii sinyal vermezseniz ölürüz abiii'' modunda takılmaları bana mı komik geliyor sadece bilmiyorum. al işte vermiş adam sinyalini. ne vardı sanki şöyle arabanın içinden 4 tane goro kılıklı adam inseydi de, bunların suratlarını kasklarıyla bütünleştirseydi, swh. mülayim çocuğa denk gelmişler işte. bu arada bir nebze içimizi soğutması açısından, aziz yıldırım görünce r çizen motorcu videosunu da paylaşmamı istemişler, swh. link ''kalabalıkta atar, tenhada yan yatar motorcular derneği'' kurun, başkanınız da bu adam olsun. r reis.

    https://twitter.com/…tatus/1359035888135675905?s=21

    linkinden görülebilir.

    kafalarına geçirdikleri kask ve kamerayla kendilerini robocop sanan bir güruh bunlar. sesleri kalabalıkken çıkar, tek başlarına olduklarında "hüü seni kaydettim youtube'a atacamm" diye ağlarlar. bu arada çocuğun sinyal vermediği de meçhul. "verdim abi sinyal" diyor. özür de diliyor.

    mesela bu dövdükleri çocuk o ilk yumruğu atana mermi sıksa, net olarak meşru savunma hakkını kullanmış olurdu. böyle yumruk mu atılır? yere düşmüş, saldırıya devam ediyor. daha ne olacak yasal savunma için?

    hadi hepsini geçtim, her gün birileri hata yapıyor bize. hepsini dövecek miyiz böyle topluca?

  • gabriel garcia marquez'in vefatı sebebiyle resmi sitesinden mesaj yayınlayan kulüptür. gıpta ediyorum lan böyle kulüplere elimde değil. bizim hacıosmanoğlu'na "abi beşiktaş gabriel garcia marquez hakkında resmi siteden açıklama yapmış" desen "ilgilenmiyorlarsa koşun sivas almadan alın getirin" der muhtemelen.. vay amk..

  • 31.05.2013 cuma : gitme oğlum ne işin var eylemde, ya bir şey olursa, hakkımı helal etmem bak

    01.06.2013 cumartesi: dün gittin yeter işte,daha yeni geldin eve, her gün her gün ne işin var, anarşist misin sen?

    02.06.2013 pazar: tamam git ama polise bulaşma. taksime git, orada kavga gürültü yok

    03.06.2013 pazartesi : nasıldı dün? işten sonra gidicek misin yine?

    04.06.2013 salı : akşam sen taksimdeyken biz de burada dışarıdaydık. görmeliydin ortalığı, gurur duyuyorum hepinizle. nebahat teyzenler bile vardı.

    05.06.2013 çarşamba : bugün tüm öğretmen arkadaşlar işe gitmiyoruz, taksime gideceğiz. akşam gelince ara beni

  • çok enteresan, sanki başörtüyü takmayınca benimsediği düşünceleri de bir kenarda bırakacakmış gibi düşünülüyor herhalde.

    başörtülü bir hakime başörtüsü takmadan da ayrımcılık yapacaksa eğer yapar, başörtüsü takmayınca tarafsız başörtüsü takınca yanlı olmayacak birdenbire. insanların kıyafetlerini engelleyerek zihinlerini değiştiremezsiniz bunu hala anlamadınız mı?

    eğer bir korkunuz varsa yargının kişiselleştirilmesinin önüne nasıl geçilir, gittikçe çarpıklaşan adalet sistemi nasıl rayına oturur, kanunlar dindar, deist, ateist, zengin, fakir ayrımı olmadan nasıl herkesi birey olarak değerlendirip eşit ele alır bunlara kafa yorun. lütfen başörtüsüyle uğraşıp akp’nin ekmeğine yağ sürmeyin, başörtülü arkadaşlara tek çıkış kapıları akp imiş gibi hissettirmeyin.

  • görüntü kalitesi düşük olduğundan dolayı bu olayı kınıyorum.

    edit: olum favlamayın şu entryi. kendimi sapıkların lideri gibi hissediyorum. amacım sadece gözümle görmediğim bişeyi yargılamamaktı…

    aylar sonra gelen edit: başlık yine hortlamış yine bütün sapıklar toplanmış. kadın yine gündem olcak bi şey yapmış. ama bu sefer çekim kalitesi iyi. hadi yine iyisiniz küftehorlar.

  • kızım değilmiş. yaş yedi.

    -baba uzaya gitmeye ne gerek var ki? dünya zaten uzayda. biz de aslında uzaylıyız zaten.
    +hö? evet.

  • bir tanesinin ingiltere bakkal şişe fiyatı 360 pound, diğerinin 130 paund olan iki farklı şampanyadan 9 şişe, 75 cl si 130 paundluk şampanyanın daha lüksünün 150 cl'liklerinden 7 şişe(fiyatını bulamadım ama düz orantıyla yutdışı fiyatının 450 paund civarı olduğunu tahmin edebiliriz), 1 şişe orta halli şarap, 8 bardak sambuca(bir çeşit italyan likörü) ki bunun da avrupa market fiyatı 20 euro civarında, asıl bombaya geliyorum, şişesi 6 litre olan belvedere marka votkadan(şişesi 300 paund civarı) 3 şişe içen insan topluluğunun ödediği hesaptır.

    şimdi hesaplarsak aşağı yukarı 28 litre içki içmiş bu arkadaşlar. migrosa gidip 70'lik rakı alıp evde içseler ödeyecekleri hesap 2280 lira. ya da içkinin çok daha ucuz olduğu ingilterede bu içtiklerini gidip marketten alıp içseler, aşağı yukarı ödeyecekleri para: 6000 küsür paund, kaba hesap 20 bin lira. türkiyede içki fiyatlarının 2'ye katlandığını düşünürsek evde 40 bin liraya içerler. türkiyede istanbulda öğrenci barlarının bile içkileri etiket fiyatının 2 katına sattığını düşünürsek bodrumda, barda, hem de yabancı içki, iyi içmişler bence. grup indirimi almış olabilirler

  • hafta sonları akp'li belediyelerin büyük oy farkıyla şeçilmiş olduğu beldelerde yaşayanların akın akın gezintiye gelmelerinden.

  • genellikle boho veya boho-chic olarak adlandırılan bohem iç tasarım, tasasız, eklektik ve geleneksel olmayan bir estetiği kucaklayan bir stil. bohem/hippi kültürleri, küresel seyahatler ve sanatsal etkiler dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan ilham alır. işte bohem iç tasarımın bazı temel özellikleri ve özellikleri:

    eklektik karışım: bohem iç mekanlar, dünyanın dört bir yanından çeşitli desen, renk, doku ve stil karışımına sahiptir. zamanla toplanan iran halıları, etnik baskılar, makrome, eski mobilyalar ve dekoratif öğeler gibi öğeleri görmek yaygın bir durum.

    zengin renkler: canlı ve zengin tonlar, bohem tasarımda önemli bir rol oynuyor bu stilde. kraliyet mavisi, zümrüt yeşili ve zengin kırmızılar gibi derin mücevher tonları, sıcak toprak tonlarıyla birlikte sıklıkla kullanılıyor. renk paleti genellikle cesur ve cüretkar olup, görsel olarak canlandırıcı bir ortam yaratmakta ayrıca.

    katmanlı dokular: boho iç mekanlar, rahat ve davetkar bir atmosfer yaratan bir dizi doku içerir dersek yanlış olmaz. işlemeli minderler, saçaklı şallar ve tığ işi battaniyeler gibi çok sayıda dokulu kumaş bulursunuz. rattan, hasır, ahşap ve metal gibi malzemeleri karıştırmak da derinlik ve görsel ilgi katar.

    rattan: bir tür palmiye ağacının, bükülebilir gövdelerinin kesilmesiyle elde edilir. birçok kişi tarafından bambu ile karıştırılsa da aynı bitki ailesinin içinde olmamalarının yanı sıra rattanı bambudan ayıran en önemli özellik esnek ve bükülebilir olması.

    doğal unsurlar: bohem tasarım, doğanın güzelliğini kucaklayan bir tasarım. hem büyük hem de küçük bitkiler, mekana tazelik ve canlılık getiren bu tarz için çok önemlidir. sarmaşıklar veya saksıda sulu meyveler gibi iç mekan bitkileri genellikle dahil edilir ve kilim ve aksesuarlar için jüt, kenevir ve sisal gibi doğal malzemeler kullanılır.

    küresel vurgular: mekanın sahibinin seyahat eden biri olduğu hissi, bohem iç mekanların karakteristiğidir. etnik desenler, fas fenerleri, hint halıları ve güneydoğu asya'dan ilham alan dekor, eklektik ve uluslararası bir hava yaratmak için yaygın olarak kullanılır. bu kültürel vurgular, hikayeler anlatmaya ve bir macera duygusu eklemeye yardımcı olur. deneyin ve görün.

    sanat eserleri: boho iç mekanlar genellikle hem küratörlüğünü yaptığı hem de kişiseleştirilmiş hissi veren bir dizi sanat eseri sergiler genelde. tablolar, fotoğraflar ve baskılarla dolu galeri duvarları, eşsiz heykeller ve el yapımı el işleri, mekanın bireyselliğine ve yaratıcı ruhuna katkıda bulunur diyebiliriz.

    rahat ve konforlu: rahatlık bohem tasarımın anahtarıdır. insanların gevşeyebileceği rahat ve rahat bir atmosfer yaratmakla ilgili bir şey. rahat oturma alanları, yer minderleri ve hamaklar, uzanmak, okumak veya sosyalleşmek için konforlu alanlar sağlar. pofuduktur.

    genel olarak, bohem iç tasarım bireyselliği, yaratıcılığı ve kişisel tarzı ifade etme özgürlüğünü kutlar. karıştırmayı ve eşleştirmeyi, kusurları kucaklamayı ve sıcak, davetkar ve benzersiz bir şekilde kişisel hissettiren bir ev yaratmayı teşvik eden bir tarz.

    kullanın, kullandırın. benden bu kadar.

    kaynak: chatgpt