hesabın var mı? giriş yap

  • ulan şerefsizim gözlerim doldu. şu ülkeye hala yatırım yapıyor adamlar. bu saatten sonra yolunuza taş koyacak olanlara da kafam girsin.

    tanım: uzun süredir beklediğim olay.

  • henüz 16 yaşındayken tiyatro devi cüneyt gökçer tarafından küheylan oyununda başrol verildi kendisine. devlet tiyatrosunda konuk oyuncu olarak başrolde en iyi tiyatrocu ödülünü kazandığında 17 yaşındaydı. ankara devlet tiyatrosunun dahi öğrencisi idi. ama yok, ekşisözlük'ün her b.ku bilen kalemlerine göre meydanı boş bulmuşmuş, her şeyi babasına borçluymuş; sanatçı değilmiş; hadi lan.. tiyatro yerine şov dünyasını, sahneyi ve parayı seçmiştir. türkiye rengidir. ömrü uzun olsundur.

  • baskasi icin terk ettikten sonra donup dolasip kurkcu dukkanina donen ve yuzsuz yuzsuz bunu diyen adama "iyi bok yedin" ya da "sesli guldum lan" ya da "ee napiym yani yarraam" gibi cevaplar verecegimize "ben de seni" diyoruz ya, kafamiza ne kadar sicsak az.

  • bu haremdeki cariyeler manyak mı la? sanki harçlıkla napıcaklar. nişantaşına mı gidemiyorlar. bi de ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz diyolar. la yemek bedava yatcak yer bedava zaten halvete de girmiyosunuz. e kıyafetleriniz de saraydan. ne ihtiyacınız var lan.

  • boğulurken kesin burada yazılanlar aklınıza gelirde kurtulursunuz.

    14 sene lisanslı olarak yüzmüş ve bir sürü madalya ve başarı belgesi olup tr derecesi olan birisi olarak söyleyebileceğim şeyler benim yapmadığım şeylerdir.

    1- asla ve asla denizdeki kayalıklardan veya yüksek yerlerden atlamam canımı yolda bulmadım.

    2- deniz çok dalgalı ise açılmam

    3- deniz dalgalı değilse açıldıysam tek seferde yüksek eforda 2-3 dk dinlendikten sonra geri dönerim. açıkta çok fazla durmam.

    4- teknik yüzerim vücudun tek bir kas grubunu yormam. serbest yüzmekten yorulduysam kurbağalama stilinde yüzerim o da mı baydı sırt üstüne geçerim.(tekniğine uygun şekilde)

    5- ayı gibi yemek yiyip denize girmem ama açda girmem denize.

    6- baraj sularında yüzmem , nehir vs akarsularda yüzmem.

    eyyorlamamı bitirmeden önce şunu belirtmek isterim yüzerken gaza gelmeyin.