hesabın var mı? giriş yap

  • ben aldım. tüm uçlarının dahil olduğu paketten. 4 aydır kullanıyorum.

    + duştan sonra saç şekillendirme öncesi kurutma ihtiyacını ortadan kaldırıyor
    + duştan çıkıp üstümü giyene kadar havluyla sardığım saçları doğrudan dalga vs yapma işlemine geçilmesine olanak sağlıyor
    + maşadır, düzleştiriciyle saç kıvırmadır benim gibi pek yeteneğiniz yoksa çok daha pratik bir cihaz
    + belirli miktarda saç öbeğini tutup cihazın ucunu yaklaştırmak yeterli oluyor
    + ilk denemem 1.5 saat sürerken artık tüm saçımı 20 dk da dalgalı, kıvırcık veya düz yapabiliyorum.
    + doğal bir şekil veriyor, permalı gibi olmuyorsunuz
    + ben maşanın yönü, kafama ne kadar yaklaştıracağım vs ömründe verim alamamış bir kişi olarak bu kadar saç işini kolaylaştıran bir ürünü bulduğum için mutluyum.
    + verilen emeğe göre çıkan iş sonucu çok iyi.
    + bu ürünün kablosu baya uzun saçını yaparak ayna karşınına gel oradan başka bir şeye bak gel vs kısıtlamıyor
    + ana gövdesi uzun, bence en önemli özelliklerinden biri de bu. maşada kafanın arka kısmını yaparken kol inanılmaz yorulup titremeye başlarken bunda o kadar kolu kaldırmaya ihtiyaç olmuyor.
    + ısı kontrolü iyi. ben bu sıklıkta maşa ya da düzleştirici kullanmış olsam 3 er cm giderdi saç uçlarımdan. yaparken de fark ediliyor. maşadaki ya da düzleştiricideki o yanık saç kokusu yayılmıyor

    - pahalı bir ürün, ama kazandırdığı zaman ve memnuniyetle kıyaslayınca bence değer
    - düzleştirme için iki uç var. birini neden yaptıklarını hala çözemedim. yedektir diye düşünüyorum.
    - kutusu pratik değil. her kullanımdan sonra en az 2 dk yerleştirmeye çalışıyorum. ayrıca büyük. çekmeceye vs sığmıyor.
    - alt ucunda filtre var. filtre çok ince delikli. çabuk doluyor. sık sık fırçayla temizlemek lazım. fırçası kutudan çıkıyor zaten. zamanında temizlenmezse filtre dolduğundan, iç ısı artıyor ve kendi kendini kapatmaya başlıyor.

    özetle başa dönsem bu bilgilerle bir daha alırım.

  • ne kadar şerefsiz varsa toplanmış buraya. cahil olursun, görmemiş olursun, aklın yatmaz salak olursun böyle bir başlık açarsın anlarım da, olmadığını varsayarsak malsın kardeşim. malın önde gidenisin. başlıktaki fikrin zehirli tomurcuğu dahi zihninden geçmişse değil aynı ülkede aynı platformda olmaktan bile rahatsızlık duyduğum insansın. kız kardeşin, eşin, kız çocuğun, evindeki dişi sinek bile senin gibilerden uzak dursun.

    iki sene ablamlarla yaşadım. ablam evlenip izmire yerleşti. ben de üniversiteyi kazanıp orada okumaya gittim. ablam memur, öğretmen. yazın malum tatil onlara. bende parlak, emsal öğrenci. her sene yaz okulundayım. ablam 1 ay istanbula yanımıza gelir kalmaya. bende o bir ay boyunca eniştemle aynı evde kalırım. kolamızı cipsimizi alır filmimizi açar tvde izleriz. baaaak hem de yazın, hem de o sıcakta, baaak hem de şortlarla falan!
    tanımı da yapim her ihtimale karşı: sıcaklarda şortla da evli ablasında yatıya kalabilen kızdır.

  • izmir'deki bir yazılım firmasına yazılım test pozisyonu için iş başvurusu yapmıştım. mülakat öncesi test senaryoları oluşturmam için doküman gönderdiler. senaryoları oluşturup gönderdim ve mülakat yaptık, mülakat bitiminde biz sizi arayacağız diyerek sonlandırdılar ve aramadılar, yaklaşık 1,5 sene sonra aynı firmanın açık iş pozisyonunu görerek yeniden başvurdum (kaşınmışım demek ki) ve yine aynı dokümanı gönderdiler senaryolar hazırlamam için. daha önceden gönderdiğim senaryoları bularak küçük değişiklikler yaptım ve tekrar gönderdim. tekrar mülakat yapıldı ve mülakat sırasında "senaryoları güzel hazırlamışsınız, daha öncede mülakat yapışız sizinle neden o zaman sürece devam etmedik" diye sordular. "arayacağız dediniz aramadınız" dedim. mülakat bitti ve yine biz sizi arayacağız dediler, ve yine aramadılar :)

  • abi lincoln gelmiş 15 sene sonra plaket veriliyor, sen yayıncı kuruluş olarak yalandan 10 saniye arka planda gösterip tek kelime etmiyorsun, üstüne hemen yayından kesip lincoln taraftarı selamlarken eski kaleci tolga’ya berkan’ın sol kanatta oynamasını yorumlatıyorsun.

    bunlar ufak detay gibi görülebilir ama değil. büyük beceriksizlik. kim sikler tolganın galatasaray’ın dizilişi hakkındaki yorumunu maçı izleyen galatasaraylılar arasında allahaşkına. beceriksizsiniz. her alana yansıyor bu beceriksizlik sonunda işte.

  • görsel
    görsel
    görsel
    son zamanlarda bir olaya bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum, sizi bu devletin memuru yapana da, sizi muhendis yapan üniversiteye de sizi yetiştiren aileye de lanet olsun.
    -ali gündüz 1986 ankara, iş müfettişi
    -semih soyalp, 1986 ankara. tai’de elektrik mühendisi.1 taksirli yaralama.
    -ilker karakaş, 1987 malatya, 2 suç kaydı var.
    benzer o.cocuklari aramızda geziyor.
    görsel

  • ben hiç panik yapmıyorum, kafam rahat. şu an keriz silkeleme yapılıyor bence. 1.5 dolar seviyelerinde birkaç gün dolaşıp tekrardan 150 dolar, ordan da 300 dolara kadar yolu var. grafik öyle görünüyor. grafik tasarım mezunuyum.

  • "annem mesajlarımı gördü ''amk ne demek?'' dedi. ben de ''a'cayip m'era'k ettim demek.'' dedim. bugün mesaj atmış : nerdesin amk."
    -beyinterk-