hesabın var mı? giriş yap

  • bu zihniyete
    "hocaların kendi öğrencilerini kayırması bence son derece normal bir şey"
    diyorsan bakanlarin kendi yegenlerini danisman yapmasina susup oturman lazim.

  • bu memleketin yüzde 90'ı şu an yapılacak bir ankette müslüman çıksın, tüm malvarlığımı istediğiniz tacizci vakfa bağışlamaya hazırım.

    tanım: baskı devletlerinde görülen olaylardan sadece biri.

  • ronaldo 'ronaldinho' de assis - roberto de assis

    abisi bi baltaya sap olamayip, kosebaslarinda kariya kiza laf atip kavgaydi gurultuydu serserilik yapinca ronaldinho onu menajeri yapmistir zannimca, otursun para saysin bi mesgalesi olsun diye. ama robertonun futbolcu namzeti oglundan ovguyle bahsetmis kendisi.

  • geziyi falan boşver de, senin arkanda kim var onu açıkla yalçın akdoğan.
    sen pendik belediyesi halka ilişkiler biriminde işçi statüsünde çalışırken nasıl birkaç yıl içinde önce başbakan danışmanı sonra başbakan yardımcısı oldun. bi anlat bakalım da öğrenelim, önünde arkanda üstünde kim vardı kim yoktu.
    debe edit: (bkz: arda için yardım topluyoruz)

  • bu kavramın, kafayı antin kuntin işlere zehir gibi çalıştıran tipik bir "ıssız adam" tarafından bulunduğuna neredeyse eminim ama kanıtlamam imkansız *
    özetle bildiğiniz anam babam usulü sevgililik ama pembe panjurlu ev ve baş harfiyle son harfi aynı isimlerle 3 bebe hayal etmeden olanı. yani "akışa bırakalım, hayat ne getirecek bakalım." ilişkisi.

    gerçekten hayat akışına inanan ve huzurlu insanlarla bu tip ilişki baya keyifli ilerler. ama bizim memlekette 10 kişiyi geçtiğini sanmıyorum. o yüzden genelde çakal coların "bağlanma sorunum var, ailevi sıkıntılarım var, illa isim koymamız şart mı? vs" tipi cümlelerinin kılıfı olarak kullanılır. ne efor be *