hesabın var mı? giriş yap

  • ooo ülkede savcılar varmış. hukuk işliyor ne mutlu hepimize. sistemin bu kadar hızlı işlemesi ise bana çok güven veriyor ülkem adına. gelecek adına umut doldum.

  • tam 911'i arayacakken sırtına bıçak saplanarak ölen zavallı kişinin, telefona basılı kalan parmağının tuşladığı numara..

  • ulan bir kere de şu başlığa girdiğimde cevdet bey ve oğulları'na kafam girsin, kara kitap'ı üç sayfa okuduktan sonra duvara fırlattım, beyaz kale ne sikko bir kitap, kafamda bir tuhaflık'ı tuvalette mi yazdın tarzı yorumlar göreyim be, bu seviyede de olsa adamın kitaplarıyla ilgili yorum yapın bir kere de. varsa yoksa siyaset, hepiniz beyinsizsiniz.

  • halbuki "merhaba" da "asker" de arapça kökenli birer türkçe kelime ama sandaletle yampiri yampiri yürüyen ve türk devleti'ni hiçe saydığını kaşıkçı cinayetinde de gördüğümüz bir bedevi olduğunu gözümüze sokmak için diplomatik nezaket içinde bir "merhaba asker" deyip lazım olmayan diğer selamını sona iliştiremiyor.

    bakın arap kibri ve kini ne fransızda ne ingilizde var. adamların türk düşmanlığı ermeni ve yunanların türk düşmanlığından az değil.

  • egzamanın amansız düşmanı yağ. kuruyan, çatlayan ve akabinde kaşınan bir cilde sahipseniz benim uydurduğum şu tarife uyabilirsiniz:
    1. bir adet hindistan cevizi satın alıyoruz.
    2. hindistan cevizinin içini çıkarıp blenderdan geçiriyoruz.
    3. üzerine bir bardak kaynar su koyup soğumasını bekliyor ve buzdolabında 2 gün bekletiyoruz.
    4. üste çıkan yağı alıyor ve bir o kadar bephantol ve yarım şişe çay ağacı yağı (aşağı yukarı 5ml) ile karıştırıyoruz.

    bu karışımı el kremi olarak da kullanabilirsiniz.
    egzama, ayak mantarı, hemoroid başlangıcı gibi kaşıntılı, sinir bozucu rahatsızlıklarda iyi geliyor.
    ilaç değildir, tıbbi tavsiye değildir, sorumluluk bana ait hiç değildir.

  • ''ibrahimovic erkan'ı aradı iyi ki trabzon'u seçtin dedi'' diyebilen bir mafya kılıklı adamın lafıyla ''defolsun gitsin'' diyecek dengesizleri ortaya çıkaran reis.