hesabın var mı? giriş yap

  • unit 731 gibi bir manyaklıkla tarihe geçen bir milletle şaka olmaz. maalesef türk merhametli olduğundan rahat rahat burada bölücülük yapabiliyorsunuz, elin samurayı acımaz.

  • genelde padişahlar o dönemde pazar gezmelerine falan hünkar sıfatıyla çıkmazlardı, halk gibi giyinip kamufle olurlardı güvenlik gerekçeleriyle. yani bugünkü padişahla o zamankiler aynı değildi.

    evet amk muhteşem yüzyılda gördüm. kanuni kapkara bir kapşonlu giyip öyle çıkıyordu çarşıya pazara.

  • dikkat ederseniz işsizlik ve insanların temel ihtiyaçlarını bile dosdoğru karşılayamadığı ülkeler bu tarz kötü sıralamalarda enlere oynar. çünkü gelişmiş ülkede insanlar gezmek, hobilerini ve isteklerini gerçekleştirmek, yani hayatın tadını bizzat yaşarken; sosyal medya gibi şeylere ayıracak vakit bulamaz, yokluğunu da hissetmezler. kısacası onlar yaşar, bilmem kaçıncı dünya ülkeleri de sadece izlemekle yetinip tatmin olmaya çalışır. yazık çok yazık!

    edit: imla

  • "yıllar önce bir karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
    'amca sende basur mu var?' dedim.
    kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve karadeniz'de bu duruma sık sık rastlanır. amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım...
    'ne doktormuş be, helal olsun..! gözümden baktı, göötümdekini gördü.' "

    acı çekmeden muayene olma yöntemleri de varmış. sorundan muzdarip olanların bu doktora gözükmesi tavsiye olunur.

    edit: anı bana ait değildir. mail yoluyla elime geçti. paylaşalım dedik.

  • bu kadınının ilk vukuatı değil bu, konuyu ve tarihi hatırlamıyorum ama olumsuz yoruma yine böyle bir üslupla karşılık verdiğini hatırlıyorum. psikolojik sorunlarını tüketiciye kusuyor resmen. hadi markama zarar veriyor diye tepki göstermesini geçelim kişisel olarak da saldırıyor. yazık, bundan sonra almam, aldırmam.

    düzeltme: konuyu ekşiden hatırlıyormuşum
    https://eksisozluk.com/img/0m8jwsgk
    (bkz: #135388592)

  • 60 yaşındasın yetmedi

    120 tane cihangirde evin var yetmedi

    yalıda oturuyosun yetmedi

    reklamcı oldun o sıfatınla yetmedi

    hala yalakalık peşindesin , ne olsa yetecek sana merak ediyorum.

  • adamlar fiyatı düşük ilanları seçiyorlar özellikle bence. kandırabileceklerini düşündükleri ilana şöyle bir mesaj atıyorlar görsel güya alıcı sattığınız ürünü almış ama size mail gelmemiş teknik aksaklık olmuş paranızı almak için mail adresi istiyorlar yersen tabi. mail adresi yazıncada verdiği cevap bu görsel

    bu mesajları atan gerçek bir kullanıcı sahibindenden geliyormuş gibi yapıyor. mesaj atanın baya ilanları falan var aktif oto galerici.
    akabinde size şöyle bir mail atıyorlar görsel . maile gelen bağlantıya tıklayınca şu şekilde görsel
    kredi kartı bilgilerinizi istiyor. canlı destek bile koymuşlar soru sorunca şöyle cevap veriyor görsel.

    bu devirde böyle numarayı kim yer demeyin. gariban üç kuruşluk ürün satmaya çalışırken bunlar kredi kartını patlatıyorlar. adamlar üşenmemiş tezgah kurmuşlar belki gören okuyan olur da dolandırılmasına engel oluruz.
    mesajları atan şikayet edildi belki sahibinden bu tarz mesajları filtre ederek kullanıcılar hakkında yasal işlem başlatır.
    insanın içi acıyor, insanlığa olan güveni zedeleniyor. ne ara bu hale geldi toplum, bize ne oldu böyle.