hesabın var mı? giriş yap

  • 2.5 sene en yakın arkadaşımdı, beraber en çok gülüp eğlendiğim insan. benim hayatımda birileri oldu bitti, onun hayatında da... beraber üzüldük, dertlestik aşk meşk konularında. sonra bir gün biraz kıskançlık sezdik ikimizde birbirimizde, şaşırdık ne alaka diye.yok ya yanlış anladık heralde deyip konuyu kapattık. o evlenip hayatını kurmak istiyordu, ona yönelik kadınlarla tanışıyor yada tanıştırılıyordu. ev bakıyordu evlendiğinde oturabileceği, akıl verdim çocuğun nerde oynayacak site içi olsun boşver orası güzel değil diye vazgeçirdim bir gün. sonra iş değiştirdi, o sıra beraber yaptığımız işten çok farklı bir sektöre geçti, daha güvenli daha saygın bir iş. evrak hazırladığı gün aradı biraz konuşabilir miyiz diye. gittim bu biraz buruk, her zamanki gibi değil. dedi ki; bugüne kadar kendimi sana layık görmedim işimden dolayı, ailen de öncekini işi yüzünden istememişti, şimdi memurluk kadar olmasa da daha garanti bir işe geçiyorum o yüzden buna cesaret edebildim bugün, eğer bunu denemezsek günün birinde hayatına biri girip evlenip gideceksin ve ben seni bir daha arayamayacağım, göremeyeceğim. bunu düşünmek beni çok korkutuyo, gel deneyelim, seni bugüne kadar beraber olduğum en uzun ilişkimden bile daha iyi tanıyorum, becerebilirsek sevgili olmayı evlenelim...

    sonuç;
    11.yıl, 8 yaşında mükemmel bir çocuk, her günü kahkahalarla geçen site içinde bir ev :)

  • her yarışmacı elendiğinde kazandığı yarışmalar, kazanç sonrası sevinçleri falan gösterilirdi. anıl giderken düşüp ayağını kırışı ve donk diye kafasını vuruşu gösterildi.

    adam sakatlanıp yatmaktan başka bi şey yapmadı ki dklajglasşfag.

  • gencecik cumhuriyetimizin güzel insanlarını yansıtan fotoğraftır. bugün çoğu kesimden farklı olarak kadınlar ön plana çıkartılmış, geride bırakılmamıştır. genci, yaşlısı, engellisi herkes birarada poz vermiştir. fotoğraftaki insanların gözlerinden umut ve yorgunluk akmaktadır. aralarında yaralı görülenlerin de olduğu düşünülürse belki de milli mücadele sırasında savaşmış insanların da yer aldığı fotoğraftır. arasıra da olsa yapılan savaş çağrılarına inat ille de barış diyelim. birbirimize sahip çıkalım.

    manisa 1923

  • adam, ellerini bir ara cebine atıyor, mama olmadığını farkettiği an, hatasının farkına varıyor ama çok geç oluyor. artık cebinde mama olmadan, dışarı çıkılmayacağının farkına varır. avrupamı lan burası, ortadoğu metropolünde hayvan sürüleri tarafından parçalanma riskin var, ne diye mama taşımıyorsun? (mama tarikatı)

  • erkek istediğini giyer, istediği gibi yürür.
    sen bak-ma-ya-cak-sın. bu kadar basit.

    edit: umarım ironiden anlamayan nesil başıma üşüşmez. korkuyorum sözlük.

  • trachinus draco bilim adlı zehirli balık.

    vücudu üstten hafif basık ve tıknaz, derisi kahverengimsi ve leopar sırtı gibi alacalı bir balıktır. gece lüfer avlarında, özellikle kumluk bölgedeyseniz zokanıza yapışabilir. bundan dolayı gece avlarında balığı tekneye alırken dikkatli olunması gerekir. gerçi usta balıkçı lüfer ile trakonyanın oltaya vuruşundan hemen balıkları ayırt edebilir. bu balık çapariye de atlar. akyemleri çok sever. eğer dikeni batarsa ve teknede amonyak yoksa yapılacak en güzel hareket; yarayı biraz kesip kanattıktan sonra üzerine şakır şakır işemektir. bu durumda zehir büyük oranda nötralize olur. bu balığın zehiri kısmi felç veya kalp durması bile yapabilir bünyesi zayıf veya alerjik insanlarda. büyükleri daha zehirlidir. özellikle kumluk bazı yerlerde denizde yürürken üstüne basabilirsiniz, kendini kuma gömdüğü için de kolay kolay görülmez bu hayvan.

    sakın üstüne basmayın, yoksa anlarsınız anyayı tra-konyayı...

    not: zehirli dikenleri ilk sırt yüzgecinde ve solungaç kapaklarında bulunmaktadır. yani sadece sırtı tehlikeli diyerekten yanağını okşamayınız.

    http://img387.imageshack.us/…7/1780/trakonya4qm.jpg