hesabın var mı? giriş yap

  • uğur bey mikrofonu bırakmadığı için teknik olarak röportaja devam etmiş sayılıyor. işte gazetecilik.

  • fetocu olarak anılmaktan son anda yırtanların daha bir çılgınca (işemeli sıçmalı) kutladığı, kutlayacağı; alakası olmayanların ise tamamen nötr (noluyoruz amk tadında) kaldığı, kalmaya devam edeceği gün.

  • 80 milyona dayanmış nüfusu olan ülkede kitap okuma alışkanlığı olan kişi sayısı kırk bin, bir de bu yavşaklara dil beğendiremiyoruz anasını satayım. dedirten fışkı. yetersiz dil yoktur, az dil bilgisi vardır. votka. nokta.

  • asiyi dün sabah ilk olanlardanım. öncelikle ilaç hiç yakmıyor, klasik tetanoz asisi gibi kesinlikle degil, en azından ilk birkaç saat. birkaç saat sonra acayip kol agrisi ve psikolojik olabileceğini düşündüğüm halsizlik. uyusam geçer mi acaba dedim uyudum ve su an halsizlik + eklem agrisi ile yazıyorum bunlari. hemen her asida prensesler gibi yatıp halsizim diye sızlanan ben ne kadar ölçü olabilirim bilmiyorum ancak aşı net olarak yordu beni dünden beri.
    bunun dışında anaflaksi de dahil tüm riskleri bilerek ve isteyerek bir hekim olarak asiyi oldum, olmak zorundayız, olmalıyız. covid geçiririm bana bi şey olmaz diyen gençler, hekim olan gencecik manitam geçirdi, minimal pnomonisi oldu hala 3 aydır öksürüğü geçmedi, eforla nefes darlığı var muhtemelen hasar bıraktı. demem o ki elinize herhangi bir aşı geçerse seçme şansınız yok, aşınızı olun.

  • köpek dişleri olan tek otoburlar biziz bu durumda. gözlerimizin de yine otoburlardaki gibi yanda değil, diğer etoburlardaki gibi yüzün önünde olması falan komple yanlış olmuş o zaman. ilginç.

    ekleme: bu arada fırsat buldukça bahsettiğim bir şey var; biliyorsunuz bizim sindirim sistemimiz otobur canlılar ile beslenmeye daha müsait, bu bağlamda full vegan arkadaşları da yiyebileceğimizi düşünüyorum. bu hem dünyadaki açlık sorununu hem de gereksiz nüfus fazlalığını çözecek bir öneridir.

    okuduğunu anlayamayan ama başlık açabilen editi: köpek dişinle çiğ et ye yazmıyor, madem et yemek doğanda yok, neden köpek dişin var yazıyor.

  • çalıştığım yerdeki işçilerin, katılmak için, servis kaldırttığını öğrendiğim törendir. bundan daha güzel bir saygı gösterisine ben hiç şahit olmamıştım, gerisi fasafisodur.

  • nice cüneyt arkın, emel sayın, kadir inanır, tarık akan ve gülşen bubikoğlu filmlerinde farkında olmadan işlenmiş olan sendrom.