hesabın var mı? giriş yap

  • uydurma bir hikaye değilse gerçekten üzücü ve garip bir hadise. hukuki yollar aklıma geldi direkt, bilemedim ne kadar doğruluk payı var bu hikayenin...

    özet geçiyorum*: üniversitede aşk,babasının işleri kötüleştikten sonra evde beslenmeye başlanan bölüm birincisi bir tecavüzcü, 3.sınıfta çocuk haberi, evlilik-iş bulma, seneler geçer, adam video tehditlerini görür, silaha sarınılır, her şey film şeridi gibi geçer, adam bayılır sonra ayılır, kadın yok. üzüntü, üzüntü...

    edit: novemba, başka bir entry'si üzerinden (bkz: #48718567) kurgu olduğuna beni inandırdı.

    o yüzden hikayeye yorumum: (bkz: yaşından başından utan)(bkz: bre işsiz pezeveng)*

  • 13 yaşındaki kız, durumuna;

    " yeter artık aşk beni de gör "

    yazmış. seni daha sensörlü lamba görmüyor aşk nasıl görsün...

  • zamanında herkes altın alırken ben viski ve votkaya yatırmıştırm tüm paramı. evde 100 şişeye yakın içki var.

    her birine 20 şer lira zam gelse 2000 tl durduğu yerde deger kazanacak. altın böyle kazandırmıyor yav.

    bu devirde en akıllı yatırım viski abicim.

  • kupa töreninden sonra neredeyse tüm oyunculara mikrofon uzattılar. ebrar ve vargas hariç.

    kafanıza girsin sizin o yobazlığınız.

  • şu an sevinçten titriyorum sözlük. çünkü atanıyorum. çünkü, hayatım boyunca halı saha kadrosuna bile alınmayan ben, kadrolu öğretmen oluyorum.. şu an hüngür hüngür ağlıyorum sözlük..

    edit: tebrik mesajları yağıyor, ailemden ve etrafımdan bile bu kadar tebrik almamıştım.. çok sağolun, varolun, hep varolun.. :)

  • bu insanın yaptığı adamlıktır, efendiliktir, kendinden başkasını düşünmektir.

    haberler doğru ise adam paralarını neden bu kadar geç yatırıyorsunuz diye hesap sorup diziden uzaklaştırılıyor. takip etmiyorum ama yazılanlara bakılırsa bir kaç bölümdür yok piyasada.

    millete ne kadar yabancı bir işle uğraşıyorsa diziyi bitirecekse oynamasın, diziyi mahvetmesin deniyor. lan senin iki dakikalık seyir zevkin için uğraşan emekçilerin hakkını savundu diye adam işinden oluyor. belki de iş bulamayacak böyle davrandığı için belki. sen bu adama arka çıkacağına destek vereceğine, iki dakikalık dizi keyfimiz vardı piç etmesin diyebiliyorsun. ayıptır, günahtır lan.

    az akıllı olun, şu adama destek verin. yapımcının veyahut dizi ile alakalı kim varsa mail adreslerini bulup taciz edin, facebook sayfalarını işgal edin. bu adam canımız deyin. bu adama yapılan haksızlık bize yapılmış demektir deyin. böyle insanları harcatmayın oğlum!