hesabın var mı? giriş yap

  • "beni facebook ve twitter'dan engellemişsin ama sen raad ol kızım ben istediğim zaman sana ulaşırım" diyen terkedilmiş barzo mesajını anımsatandır.

  • hiçbir zaman hikâyenin tamamını anlatamayacağını; anlatamayacak kadar büyük parçalarında saklı olduğunu bilmek.
    çok konuşmanın hiçbir faydasının olmadığını görmek.
    olgunlaşmak.
    kaliteyi çokluğa tercih etmek.
    yorulmak.

  • mentos'a gerek olmayan, kesmeşekerle de elde edilebilecek, kolanın içindeki suda çözülmüş karbondioksitin aniden açığa çıkması olayı. boşuna mentos'a para harcamayın. (bu kısmı mentos'a kapak olsun.)

    ayrıca, diyet kola da gerekmez, soda da aynı işi görür, üstelik üstünüze başınıza sıçrarsa, yapış yapış olmazsınız. (burası da kolacılara kapak olsun.)

  • + sigara içiyor musunuz?
    - içmiyorum.
    +hah bu da çok iyi. genel müdürümüz sigara içen elaman istemiyor
    -neden ki?
    +işte bağımlılık olarak görüyor bunu, zayıflık olarak görüyor. bir de çok molalı çalışıyorlar tabi.
    -ben de günde en az beş kere çişe çıkarım.
    +(...)
    -en az bir kere de sıçarım.
    +(...)
    -ama tabii nereden bilecek ki sayın genel müdür bunları.
    +(...)
    -sigara içmiyorum demiştim, siz de çok güzel demiştiniz. oradan devam edelim konu bulanmasın.

  • vay arkadaş, ceddimiz çanakkale geçilmez dedi 7 düvel millete, canını verdi. elin adamları 3-5 usd para vererek bizim giremediğimiz kendi topraklarımızın, kaynaklarımızın tadını çıkarıyorlar akp sayesinde.

  • ben hiç karışmam hasta yakınlarına. hayvan gibi doluşurlar mesela. enfeksiyon olacakmış, işimizi yapmamız engellenecekmiş filan bunlar tırt sebepler. aradan sıyrılır bakarım, bakamazsam az bekler diğer tarafa geçerim. ama asla ses etmem. çıkın ya da güvenliğe çıkartın hasta yakinlarini asla demem. banane amk. şartlar suriye iken ben neden isviçre kalitesinde hizmet vermeye calisayim ki?

  • *çok tatlı çıkmışsın fıstığım, bikinin de süpermiş.
    -sağol cnm, romadan getirdi onu babam :))
    *foto da güzel, ibiza mı orası?
    -mykonos
    +ben çektim.
    -ay saçmalama sedat nasıl sen çektin, biz o zamanlar tanışmıyorduk bile.
    +yok ben şimdi çektim, ossbir yani, sedat kaçar:/

  • everton kurulduğu yılarda maçlarını mercyside bölgesinde boş bir arsada oynamaktaydı.daha sonra arsanın sahibi kendi takımını kurup everton'u arsadan kovması ile everton,günümüzde halen maçlarını oynadığı goodison park'a taşınmıştır.böylece iki takım arasındaki ezeli rekabet başlamıştır.

    ezeli rekabetin en üzücü ve utanç verici sonucu ise hillsbrough faciası olmuştur.1989 yılında iki takım arasındaki fa cup yarı final maçında 96 liverpool taraftarı hayatını kaybetmiştir.bu olay geçici bir süreliğinede olsa iki takım arasındaki anlaşmazlığı bir süre rafa kaldırmalarında etkili olmuştur.hillsbrough facıasında ölenlerin cenaze törenine ellerinde çiçekler ile katılan bir grup everton taraftarı düşmanlığın bir süreliğine unutulmasını sağlamıştır.

    everton'un liverpool'a karşı en büyük üstünlüğü ise taraftar sayısının daha fazla oluşudur.bu durum koyu liverpool fanatikleri tarafında bile kabul görmektedir.hatta liverpool'un efsanevi oyuncularından biri olan graeme souness şöyle demiştir:"everton kesinlikle liverpool'dan daha fazla taraftara sahiptir.liverpool'da nereye giderseniz gidin karşınıza everton formalı biri çıkar."

    ezeli rekabette everton'un en büyük şanssızlıklarından biride koyu everton taraftarı olan oyuncuları rakibi liverpool'a kaptırmasıdır.bu oyuncular arasında michael owen ve robbie fowler,steve mcmanaman gibi liverpool'un kaptanlığını yapmış ve birer liverpool sembolü olmuş oyuncular bile var.