hesabın var mı? giriş yap

  • efsane oyun fm'nin yeni çıkacak serisinden sızdırılan bir özellik. bu modda oyuna başlarsanız takım içi dengeleri gözetmek zorundasınız. uyruğu bulunduğunuz ülkenin vatandaşı futbolculara zamlı kontratlar imzalatmazsanız ''camianın evlatlarının arkasında durmayalım mı?'' uyarısı verip oyundan atıyormuş. ayrıca her basın toplantısı için en az bir ''ilgilenmiyoruz'' butonu olacağı da gelen bilgiler arasında.

  • en düşük sermayeyle zengin olmanın en yüksek şansı kripto parada görüldüğü için cevabı verilebilecek soru. yatırım araçlarının hiçbiri 1 ay içinde 3 katına çıkmaz ama bir hayal kripto paralarda bu karı elde edebilirsiniz.

    finansal okuryazarlığımız düşük olduğundan, 3-5 kuruş kazanan aaaa çok kazanılıyormuş deyip neyi var neyi yok piyasaya giriyor. ülkedeki yatırım araçlarına da hukukun mutlak güvensizliği nedeniyle yan gözle bile bakılmıyorken, para coin piyasasına akıyor.

    abi borsa'da eregli diye bir firma var, temettü veriyor falan, 10 yıl sonra rahat edersin dediğin zaman sana salak gözüyle bakılıyor bu ülkede. sermayeyi 10 yıl boyunca sistemde tutacak kadar güvenemiyor insanlar. en kısa zamanda parasını 3-5-10'a katlayıp sistemden çıkarmak psikolojisiyle yatırım yapılıyor. haksız da sayılmazlar.

  • ulan ibine. adam çalışma sermayesini yaratamayıp kredilere ödeme yapıyor ve stok çekebilmesi için alacağı firma yabancı buyük ihtimalle para olmadan mal vermiyor. senin gibi ibineler de adamın halini bilmeden boyle laf çakıyor. piyasa şu anda bu tip firmalar ile dolu. çalışma sermayeleri kurdan eridiği için peşin mal parasını almak zorunda kalıyorlar. senin huyun suyun hürmetine değil yani. ibinelik olsun diye yapmıyorlar. piyasa tamamen nakite döndü bu bir iki senedir. alış bebişim.