hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: türkiye'de oynayan çok ünlü bir futbolcuyum.

    1. kendimi ifşa etsem yer yerinden oynar

    yakında olacak...

    bekleyin...

    3. sabri bence.

    4. batuhandır kesin amk
    boş işlerle uğraşmak onun işidir.

  • en önemli ayrıntısı ise yedigi ucan tekmeye ragmen ayhan'ın halen topa vurmaya calışması pozisyonu bırakmamasıdır.. ne de olsa hakemden ümidi kesmiştir beşiktaşlılar.

  • bir elektronik, bir metalurji, bir gemi inşaat ve bir makine mühendisliği öğrencisinin, anten yapmak amacı ile televizyona sigara kağıdı sokarak patlamasına sebebiyet vermesi. buna mukabil, bir edebiyat, bir kamu yönetimi ve bir uluslararası ilişkiler öğrencisinin eve kaçak kablo tv çekebilmesi. gerçi üst komşu ne izlerse onu izlemek zorunda kalıyorlardı ama neticede beleş.
    eğitim sistemi çarpık diyoruz yıllardır. solcu tırıvırısı deyip geçiyorlar. al işte örnek!

  • vatanlarını satıp kaçmalarını bir noktada haklı görebiliriz ama bu şartlar altında deli gibi üremelerini kimse haklı gösteremez.

  • yaptık oldu efendim, bi mesaj attık konu nerelere geldi. * biz uzun bir yolculuğa çıkmaya karar verdik, uzun keyifli sohbetlere, bol bol gezmeye, her anın tadını çıkarmaya, birbirimize her daim aşkla bakmaya 'evet' dedik sevgili eşimle tanışmamıza vesile olduğu için ekşisözlük'e teşekkürü borç biliriz.

  • olay baştan sona saçmalıklar silsilesi olduğu için efes’e sövmenin bir anlamı olmadığını düşündüğüm olay.
    birinci saçmalık, putin ukrayna’ya girdi diye basket takımının suçu ne amk , hadi milli takım olsa anlarım .
    ikinci saçmalık, hadi rus takımlarını elemeye karar verdin , oynanan maçları iptal mi edelim yoksa alınan puanlar sayılsın mı gibi kritik bir kararı takımlara oylatmak nasıl bir mantık? doğal olarak her takım hesap kitap yapıp hangi karar daha çok işine gelecekse o yönde oy verir .
    üçüncü saçmalık madem rus takımlarını elediniz cska’nın oylamada ne işi var ?
    bu euroleague yönetimi tam bir fiyasko , ciddiyetsizlik akıyor .

  • kendi kendine testis muayenesi (kktm), 15-35 yaş arası erkeklerde sık görülen kanserlerden biri olan testis kanserinin erken tanısı için önemli bir aktivitedir.

    * kktm'yi ayda bir kere, ılık veya sıcak duştan sonra aynanın karşısında veya duş sırasında yapmalısınız. skrotum sıcakla gevşediği için daha sağlıklı ve etkin bir muayene yapmış olursunuz.

    * öncelikle testisleriniz üzerinde herhangi bir kızarıklık ve şişlik olup olmadığını kontrol edin.

    * her testisinizi iki elinizi birden kullanarak muayene etmelisiniz. işaret ve orta parmaklarınızı testisin altına, başparmaklarınızı ise testisin üzerine koyun, yavaşça testisinizi yuvarlayın. testis yüzeyinde düzensizlikler, şişlikler, çıkıntılar olup olmadığını kontrol edin. bunu diğer testisiniz için de tekrarlayın.

    * bir testis (genellikle sağ testis) diğerinden biraz büyük olabilir, bu normaldir.

    * testisinizin arka tarafında, yumuşak ip benzeri bir yapı olan epididimis bulunmaktadır, birkaç muayene içinde eliniz onun hissiyatına alışacaktır, onu şüpheli bir kitle ile karıştırmayın.

    * testisinizde rek değişimi, kızarıklık, ağrı, şişlik/kitle, deri yapısında değişiklik veya kasık bölgenizde ağrı hissediyorsanız lütfen en kısa zamanda doktora başvurun.

    * testisinizdeki her şişlik/kitle kanser olmayabilir ama bir farklılık hissettiğiniz anda doktora gitmenizde fayda var.

    ayda bir kere yapacağınız ve kısa süren bu muayene, sağlığınız için çok önemli bir katkı olacaktır, lütfen düzenli kontrollerinizi yapın.