hesabın var mı? giriş yap

  • amerikalı joe; 40 yaşında, evli ve bir çocuk babası. eşi ise ev hanımı. joe bir markette kasiyer olarak asgari ücret ile çalışıyor ve 1300 dolar kazanıyor. joe'nun dünyalar tatlısı oğlu jack, babasından bir dizüstü bilgisayar istiyor. joe ise oğluna dönüp oğlum bu ay maaşımı alınca 500 dolar köşeye atarız ve sana dizüstü alabiliriz diyor. sonrasında ise eşine, bir ay zorlanırız ama jack'in yüzü güler, mutlu olur oğlumuz diyor.

    türk mehmet; 40 yaşında, evli ve bir çocuk babası. eşi ise ev hanımı. mehmet bir markette kasiyer olarak asgari ücret ile çalışıyor ve 2400 lira kazanıyor. mehmet'in dünyalar tatlısı oğlu murat, babasından bir dizüstü bilgisayar istiyor. mehmet ise oğluna dönüp oğlum bu ay maaşımı alınca 750 lira köşeye atarız ve sonra bir dahaki ay da aynısı yaparız, sonra yine, sonra yine ve sonra yine derken 10 ayın sonunda sana dizüstü alabiliriz diyor. sonrasında ise eşine, bir yıl zorlanırız ama murat'ın yüzü güler, mutlu olur oğlumuz diyor.

    bu hayatı bir koşu yarışı varsayarsak, amerikalı bizden 10 kat hızlı koşuyor ve üstelik biz daha çabuk yoruluyoruz.

  • (bkz: norman mapeza)

    galatasaray'ın 94 sezonundan kadrosuna musallat olmu$ birisiydi. gelirken mapeza icin kralın cocugu, i$te babasının ülkesi varmı$, prensmi$ aslında ama zevk icin top oynuyomu$ söylentileri cıktı.. daha sonra mapeza'nın kral cocugu olmadıgı anla$ılınca kulupten uzakla$tırıldı. dardanel, altay falan derken mapeza'nın aslında para icin adam kesicek yapıda biri oldugu anla$ıldı.
    bir de denizlispor'lu co$kun birdal'ı kendisine faul yaptı diye mahkemeye vermi$ti..ciddi ciddi yani.. hakim sarı kart göstermi$ti co$kuna.. tövbe tövbe..

  • başbakan hayranları sayfasındaki kafa yakan müthiş buluş.

    https://www.facebook.com/…398382965575/?pnref=story

    videodan da anlaşılacağı üzere, bataryanın içine yerleştirdikleri cip(!?) tespit edilmiş ve etkisiz hale getirilmiştir.

    arkadaş, ne manyak, paranoyak adamlarmışsınız lan!! millet bokunda dinleme cihazı arıyor artık.
    bak kardeşim, senin o söktüğün şey, nfc denilen teknolojinin çalışması için gereken zımbırtı. hani kablosuz sarj, dokunmadan veri aktarımı vs vs... işte sen gizli dinleme cihazı diye, o nfc modulü söküyorsun!
    https://www.google.com.tr/…q_auoaq&biw=1366&bih=677
    hadi kardeşlerim gavurun bize oynadığı bu teknoloji oyununu bozalım! telefonu ille de fişe takıp şarj edelim!!!

  • prens için talihsiz bi' karşılaşma olduğuna işarettir.
    düşünsene prenssin tatilde bizimle karşılaşıyorsun.

  • git gide buyuyen bir ofke. bi suredir aliskin olunan, tanidik bi can sikintisi. lan acaba kendi adaletimi nasil saglarim dusunceleri ile birlikte uykusuzlugun da verdigi ekstra bi sinir bozuklugu.

  • değil 18 keçi,sadece üç beş sinek uçsa bile;
    milli sınırlar içinde vatan bir bütündür, asla parçalanamaz.
    bugün bir kaya parçasını verirsin,yarın bir ilçen gider,ondan sonra bakmışsın ülken gitmiş.bugün filistin'de insanlar ölüyorsa,atalarının,nahihan alçı ile aynı zihniyeti taşımasındandır.