hesabın var mı? giriş yap

  • versiyonları yarmaya devam ediyor.

    nou campta bir gün geziyordum
    guardiola çağırdı messi gel buraya
    buyur guardiola
    dedi çıkar kalem
    bacağımda ki platini çıkardım
    dedi çıkar defter
    imzalı resmimi çıkardım
    dedi çıkar harita
    işte güzelim orda pepenin vucudumda bıraktığı üç beş krampon yarası varya
    işte onları çıkardım
    guardiola dedi bunlar ney
    guardi dedim üç beş krampon yarası
    sanki sanırsınız futbolcunun allahı
    ama bilmezsiniz ki o üç beş krampon yarası
    el classico hatırası
    çal pique çal

  • kişisel alanını paylaşır, erkeğin kişisel alanına girer, yakın durmaya çalışır veya yaklaşıldığında uzaklaşmaz falan. öyle. yalnız yurdum insanı sosyal mesafe alanı diye bir şeyden pek haberdar olmadığı için, aman diyeyim metrobüste falan "yaklaştı verecek" moduna girmeyelim, metrobüste hepimiz akrabayız zaten, nikah düşmez.

  • hızını alamamış bi' hoca. ibadet bitip de tüm cemaat dağılmak üzereyken minbere çıkıyor ve "arkadaşların durun lütfen, var mısınız son bi' rekat daha kılalım. var mısınız ha söyleyin, var mısınız!!!" diye soruyor. cemaatten aldığı "freedooooom!!!" cevabıyla coşku içinde ibadetine devam ediyor. çokgzel. evet.

  • kova burcu kadini saplantili ve basina buyruktur. kafa dimdik, gozler hedefte, saga sola, asagiya yukariya bakmadan dumduz ilerleyen akil kupudur. o yolda kimi zaman egoistce kimi zamanda safca yurur durur. fikri her ne ise, kafasina ne yatmissa tek gordugu, duydugu da o olur. ilerici, degisime, yenilige bayilan bir tarzi olsa da aslinda hayati tek bir lensden goren bayandir.

    bu dar ama gururlu dunya gorusunun ardinda kalbi degil, binbir yargilarla pekistirdigi idealleri, gorusleri ve akli vardir. zeki kova kadininda bu ozellik ne kadar dayanlimaz bir cekicilikteyse, zevzek ve inatci kova kadinlarininda da bir o kadar cekilmez bir yondur. cogu zaman kova disisi bu dahiyle hiyari ayni bedende tasiyan, anlasilmasi guc kadindir. bir yandan butun dunya size bir post it bile birakmadan cekip gitmisken yaninizda duran tek insan, bir yandan da hayat guzel giderken herseyin icine inatla ve bile bile sicmaya yeltenen kisidir.

    kova kadini bu sacmaliklarini yataga da tasiyacaktir. dolayisiyla cogu kova kadinini esinin kollari arasinda ya keyifsiz, frijit ve mekanik bulursunuz, ya da asiri derecede azgin, yenilikci ve hevesli. ortasi ve standardi pek yok gibidir. ancak herseyi bir kenara kova burcu kadininin en belirgin ve saygi duyulasi ozelligi sadakati ve korumaciligidir. saplandigi insan ya da konu her ne olursa olsun kova burcu kadini durdugu, korudugu alandan kolay kolay uzaklasmaz, hatta kovulsa dahi gitmez. omurleri girdaplarla dolu bir cok insanin kendini yeniden hatirlamak icin hayatlarinin kutup yildizi kova burcu kadinina bakip tekrar yonlerini cizdikleri, evlerinin yolunu bulduklari soylenebilir. keza kova burcu kadini, askiniz olmasa dahi, bebeklik resiminizden huzur evi resminize dek ayni karede olmak isteyeceginiz sahsina munhasir nadir hatunlardan biridir. bu surekliligi ve guvenilirligi kova burcu kadinindan cok iyi bir dost, uzun soluklu arkadas cikmasinin en onemli sebebidir.

  • adamlardır. en has adam onlardır. adamlığın kitabını yazmışlardır. adamlık kanlarında vardır. adam olarak doğmuşlardır. adam olarak öleceklerdir. bu arada çok adamlardır.

  • arkadaş dolandırılmadım diyor ama türkçesini çalmışlar haberi yok.

    edit: türkçe konusunda gelen eleştiriler nedeniyle entry'sine bir açıklama eklemiş. ben ikna oldum:
    --- spoiler ---

    "nasıl lan az türkçe kastım tırnak falan koydum. yaptık bir şeyler yaaaavv."
    --- spoiler ---