hesabın var mı? giriş yap

  • vay canına.

    bunların vokalini, grubun tarihini falan araştırırken vokalin wiki sayfasından ne öğrendiğime bakın.

    2002 yılında vokalimiz marko saaresto'nun bir grubu var, birkaç şarkı kaydediyorlar ama piyasaya süremiyorlar ve grup dağılıyor. daha sonraları max payne oyununun yazarı sam lake marko abimize gelip diyor ki "hacı bizim 2. oyun çıkacak, bize bir şarkı yapar mısın?"

    marko abimiz olur diyor ve sam lake kendi yazdığı bir şiiri ona veriyor, marko abimiz de dağılan grubundan tanıdığı üyelerden birini yanına alıyor o ara sam lake de başka bir fin müzisyeni tanıştırıp diyor ki "alın işinize yarar bu adam belki" ve oturup late goodbye'ı kaydediyorlar.

    şarkı ve oyun büyük bir hite dönüşüyor, dünyanın her köşesinden oyuncular şarkının ayrıca yayınlanmasını istiyor (o dönem malum mp3 var ama spotify gibi uygulamalar yok) bu fin abilerimiz de oyuncuları kıramıyor ve poets of the fall adı altında toplanıyorlar.

    ben hikayenin böyle olduğunu bilmiyordum, sam lake'le aralarındaki ilişki bu yüzden böyle iyi demek. ey oyuncular, gurur duyun kendinizle, piyasadaki en iyi gruplardan birinin toplanmasına siz sebep olmuşsunuz.

    edit: debe'ye sokmuş şairlerimiz beni, ben de o zaman dünden beri manyak gibi klipteki dansını yapmaya çalıştığım şarkılarının linkini bırakayım.

    şöyle

    bir de birileri çıkıp şu marko abimizi oyuncu olarak kullansa mükemmel olacak, adam kliplerde bile ne derece yetenekli olduğunu gösteriyor.

    edit 2 : bu giriye oy veren ya da favorilere alan herkesle tek tek tanışmak isterdim, biliyorum ki çok iyi insanlar onlar.

  • 3 gunde bir degistirenleri gorerek sok gecirdigim durum. ben her gece 3'e alarm kurup, uyanip degistiyorum ki uykumun ikinci yarisi daha fresh geciyor.

    t: yine yalanciyi zkmedikleri, onsevisme ile biraktiklari, gercek hayatta domuz gibi yasayan yazarlarin, 3gunde carsaf degistirdiklerini iddia ederek kiz dusurmeye calistiklar baska bir deneme. belki de ben kotu niyetliyim. bu yazarlar, hotellerde housekeeping olarak da calisiyor olabilirler.

  • kimlik numarasını biliyorsak istediğimiz herkesinkine bakabiliyor muyuz?
    bi'şey deneyeceğim de.

    tanım: akla üniversite diploması olmadığı halde çok yetkili makamları işgal ettikleri iddia edilen bir takım şahısları getirmiştir.

  • rtük'ün nadiren bile olsa doğru yaptığı işlerden biridir.konuyla alakasız olacak belki ama ulan bu kadının ne yeteneği var ki programdan programa koşuyor.

  • asıl sorun nusretin o an sahada olabilmesidir. nasıl girdi, kime kaç riyal akıttı bilen var mı?
    edit: fifa başkanı gianni infantino nusretin kankitosuymuş. insan böyle hayırlı dostlar biriktirmeli işte.

  • ağdlfgjlsdghndg. ahmet davutoğlu'nun mitingte akp seçmenine sorduğu ve "evet" yanıtını aldığı soru.

    "davutoğlu, mitinge katılanlara sorduğu “biz suriyeli kardeşlerimizi esad zalimine teslim eder miyiz?” sorusuna toplu bir “evet” yanıtı aldı."

    link

    video

    haberin başlığı: "davutoğlu kendi mitinglerinde bile dinlenmiyor" iyimser olmuş, dinleseler ne olacak.

    + nereye?

    - akp mitingine, iyi para veriyorlar sen de gel

    +napıyorsunuz peki mitingte?

    - yaw ne derse "he" diyoruz işte, o kadar.

  • yine "bu çöküş değil siz çöküş görmemişsiniz" diyen arkadaşlar gelmeden:

    siz akıllanmazsınız amk. %50 bile düşse "siz çöküş görmemişsiniz tee 2014'teyken..." diye başlayacaksınız. yağ kuyruğu, tüp kuyruğu diyenlerden farkınız yok.

  • bir bölümünde memnun ıssızda kadınları taciz eden bir sapık sanılmaktadır. tacize uğrayan bir kadın polise eşkal verir:

    - hani bizimkiler dizisindeki kapıcı cafer yok mu, aynı o.

  • benim mecidiyeköydeki ev sahibimde bu hırsızlardandı, adamın banka hesabı bile yoktu, hayatında bir gün düzgün iş yapmadığını, övünerek anlatır, her fırsatta bizim gibi sabah 8 akşam 8 çalışan kiracılarına laf sokardı. bütün gün evinde oturur 5 dairesinden aldığı kirayı yerdi. istanbulda zar zor krediyle aldım evimi, ama ömrüm boyunca çalışıp biriktirsem bu hırsız ve benzerlerinin tek vurgunla yaptığı servetin yarısına sahip olamayacağım, bizim gibi namuslu insanların çocukları bu avam hırsızların sülalesine çalışacak.

    burada da doluşmuş bu gerçeği eleştiren hırsız çocukları , duygusal duygusal güzellemeler yapmışlar, tabi türkiyede bu hırsızlıktan vurgun yapmış zengin çok , evlatlarıda hırsız soylarını savunuyor, ama onlarda emekçiydi cart curt diye, hatta hırsıza hırsız olduğunu söyleyenlere rantçı diyen mal bile gelmiş.

  • sektör: lojistik

    türkiye’nin en büyük süpermarket zincirinin lojistik desteğini veriyoruz. yakıtlara henüz yansımasa da yakın zamanda lojistik faaliyetlerinin nicel olarak azalacağını biliyoruz. hali hazırda müşterimiz mağazalarından işçi çıkarmak ve depo sayısını azaltmak suretiyle tasarrufa gitmeye başladı.