hesabın var mı? giriş yap

  • şu anda ciddi ciddi twitter üzerinden, sahte psikolog (bkz: akilah azra kohen) in sahtekarlığını ifşa eden hesaba saldırıyor. neden saldırıyor? çünkü sahte psikolog arkadaşıymış sanırım.

    edit: uğraşmayacaktım da, kadının lümpenliğinden, çingeneliğinden rahatsız oldum. millete savurduğu tehditler, bak seninle uğraşırım falan bilmemne... uğraşayım dedim.

    öncelikle bu abla bir avukat. ancak belli ki, avukatlık mesleğinin etiğini değil, sadece akademik kısmını almış. kendisini ilk başta, ilgili hesap tarafıdan saldırıya uğradığı şeklinde savunmuş, ancak kendisine neden dün geceden beri spamlatıyor sorusu soran tıpkı kendisi gibi feminist bir kadına, canım öyle istiyor demiştir.

    öncelikle dün geceden beri spamlattığına dair bir ss:
    https://twitter.com/…tatus/1247873891659321344?s=20
    https://twitter.com/…tatus/1247871138094624775?s=20

    bu kadın hukukçu ya. düşünsene, şans eseri şunun hakim savcı falan olduğunu.

    bu arada abla'nın azra kohen'le bir geçmişi de var. https://twitter.com/…tatus/1214201893985161217?s=20

    edit 2: bunlar zaten arkadaşmış. ben de bir şey yakaladım sandım.
    https://www.youtube.com/watch?v=s4ylei7wiwm

    sonuç olarak, erdoğan'a diplomasını sorduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldığı için bu kadar büyük bir popülarite kazanan feyza altun, her fırsatta bunun gururunu yaşadığını ifade etmektedir. fakat diplomasız olan kendi tarafında olunca, bütün nüfusunu kullanarak linç ettirtmiştir.

    diploma sormanın nesi hakaret?
    https://twitter.com/…tatus/1234436272787206144?s=20

  • var böyle kız. enfes birşey. tanıdım, yaşadım onunla biliyorum. bu sadece bir restaurant ya da barda hesaba ortak olmasıyla ilgili bişey değil.

    bakın şöyle birşeydir;

    erkek: eve geçerken şurdan iki pizza alsak mı ki?
    kız: almayalım
    e: aç değil misin?
    k: açım ama gerek yok. iki pizza için ne kadar para vereceksin?
    e: 20-25 falan heralde.
    k: ver o parayı bana o zaman...

    (kız bir markete geçer çocuk kapıda sigara içiyordur. kız elinde poşetlerle çıkar)

    k: makarna ve yoğurt aldım, sana güzel bir makarna yaparım 15 dakikada. fazladan bir paket aldım evde bulunsun. kola da aldım. bu arada peynir zeytin falan bir kaç şey daha aldım. tavuk alacaktım da para yetmedi. kahve de bitmişti sizin evde biraz kahve aldım.yemekten sonra içeriz. onu da sen yaparsın artık...
    e: bir ömür kahve yaparım sana ben...

    edit: evlendim onunla.

  • siteleri üzerinden cuma günü akşam saatlerinde herhangi bir mağazalarında guinness bira satılıp satılmadığını sordum. cumartesi günü öğle saatlerinde arandım; mağazalarından birinin yetkilisi ürünün ne yazık ki herhangi bir macrocenter'da satılmadığını, migros stoklarını da kontrol ettiğini ve onlarda da bulunmadığını iletti. sonrasında ise ürünün türkiye'deki dağıtıcısıyla (tuborg) görüştüğünü, bu ürünün firma tarafından şişe ya da kutu formunda ithal edilmediği, sadece publarda satılmak üzere buna uygun şekilde getirildiği bilgisini aldığını iletti. üstüne de yine tuborg'dan aldığı bilgiye göre kutu, şişe guinness satışının 2014 sonuna doğru ya da 2015 başında başlayacağını söyledi.

    açıkçası "maalesef yok" şeklinde bir mail geri dönüşü bile benim için yeterliyken yukarıdaki cevabı almış olmak fazlasıyla sevindirdi. buna direkt müşteri memnuniyeti bile diyemiyorum zira ortada bir satıcı-müşteri ilişkisi de kurulmuş değil. dolayısıyla "potansiyel" müşteri memnuniyeti konusunu ciddiye almaktalar diyebiliyorum, bugün bunu gördüm.

  • erzurum'da yaşanması ayrı bir sevindirdi. umarım yakın zamanda eylem yapıp, polisten dayak yedikleri görüntüleri de izleriz.

    beni hayata bağlayan bu tür olaylar şu an itibariyle.

  • 20 metre önümde patladı. sigara içiyodum. 3 metre uçtum yere. ablamın aldığı saatte gitmiş. beynim sarsıntılı sadece kıl payı hayattayım.

    edit: biraz kendime geldim. evime geçtim şuan.
    işyerinin aşağısında sigara molasına çıktık bi abiyle. aklımın ucundan bile geçmezken hemen az ötemde büyük bir alev topu gördüm. bambanın basıncıyla yere düştüm hemen. gözlerim karardı. kulaklarım duymuyordu. beraber sigara içtiğimiz abi yerde şoktaydı. onu görünce kendime geldim. hadi kalk kaçalım burdan diyerek hemen ara sokağa daldık. kısa bi süre sonra geri geldim. etrafta parçalanmış etler duryordu. polislere içeri girmem lazım telefonum herşeyim orda, ailemi aramam lazım dedim. ama sokmadılar tabi. her yer tahliye olmaya başlayınca geldi eşyalarım.
    nedense çok etkilenmedim. alıştırıldık çünkü buna. ölmediğim için seviniyorum sadece. sanki ölen insanlar normalmiş gibi. az önce bana yol soran adam öldü belki de. ne garip demi. bombacının canı 10 adım daha atmak istemediği için hayattayım. işte bu kadar garip.

  • ate$e dogru yururken arkama bakip gozyasindaki sicakligini hissedebildigim tek insan

  • misal osman, ömer,hamza,ayşe vs... isminin koyulması. iki türk çocuklarına arap ismi koyuyor...

  • e hadi ver ışte bunlara 300-600-1000 tl versen ne yazar. yazık çocuğun haline bak. yavrum kış günü o posetler ne kadar soğuk tutar. mikroplari söylemiyorum bile. o çocuğun suçu ne . anne baba bilinclenmedikten sonra. eğitim sisteminin anına koyacaginiza, birbirinizle sidik yaristiracaginiza şu durumların köküne çözüm bulun. oy için milletin anasını dudukluyorsunuz.