hesabın var mı? giriş yap

  • imamoğlu: bana çay getirdi diye adamı sultanbeyli'ye sürdüler.

    sunucu: niye sultanbeyli kötü bir yer mi?

    imamoğlu: adam başakşehir'de oturuyor.

    sunucu: -404 fatal error-

  • maça çağırdığımız bir elemanın (ki kendisi gelirsem dengeler değişir demişti) ısınırken bana "şş paşa! topu bana atsana bi solak mıyım değil miyim ona bakıcam" demesi, üstelik solak olup olmadığını anlamak için çektiği şutta topun koskoca sahada kalenin 3 metre yukarısında bir topun anca sığacağı delikten çıkıp gitmesi ve "solak değil mişim ehuehehehe" dedikten hemen sonra diğer topu isteyip bu kez sağ ayağıyla çektiği şutta topun bilmem kaç milyonda bir kez olacak ihtimale yine aynı delikten dışarı çıkması hayatımda halı saha maçlarında beni en çok şaşırtan olaydır. bir daha da şut çekmedi kerkenez.
    hayır adam bizimle dalga mı geçti anlamadık maç başlayıncaya kadar. maç başladı da fasulye olduğunu gördük de bir daha çağırmadık pilardacıyı (aramızdaki lakabı oldu bu olaydan sonra).

  • f-22 dünyada birçok yerde it dalaşına girmiş durumda, eurofighter typhoon dışında üstünlük kuramadığı bir uçak bilinen raporlara göre yok. belki rus uçaklarına karşı kaybettiği it dalaşları saklı tutuluyor olabilir, bilemeyiz. pentagon geçen ay tekrar raptor üretmenin maliyetini hesaplattı ve çok tuzluya patlayacağını öğrenince vazgeçmiş gibi olduar. f-35, raptorların açığını doldurabilecek özelliklere sahip değil. birleşik devletler, hava üstünlüğünü kaybetmemek için kara kara düşünmekte.

    raptor ile ilgili şöyle bir şey paylaşayım. ortadoğu'da iki adet iran f-4 uçağı amerikan drone'larından birine karşı havalanıyor. tek başına devriye uçuşunda olan bir raptor pilotu iki f-4'ün altında pozisyon alarak, kanatların altına bakıp mühimmat durumlarını kontrol ediyor. uçaklar mühimmat taşımadığı için sadece uzaklaştırmaya yönelik manevralarla uçakları kovalıyor. işin komik tarafı raptor pilotu bunlara yaklaşıyor, altlarına geçip silah kontrolü yapıyor, f-4 pilotları ise durumdan habersiz drone kovalıyor. uçağın stealth* özelliğinin ne derece gelişmiş olduğunu bu olaydan anlayabiliyoruz.

  • koskoca digiturk. türkiye'nin en büyük dijital platformu. cep telefonumuzdan bile faturalarımızı ödeyebildiğimiz, uçak bileti alabildiğimiz, telefon tarifelerimizi değiştirebildiğimiz, yemek söyleyebildiğimiz dönemde üyelik iptalini sadece faks yoluyla kabul ediyor. sebep?

  • gsm operatörlerinin rekabeti kızıştırmadığı yıllardı. babalar çocuklarına aylık 100 kontör alır, gerisini düşünmezdi. oğlum aşık mı olmuş, ergen miymiş bakmazdı. aynı operatörde olanlara mesaj atmak 1-2 kontörken farklı operatördekilere mesaj atmak imkansıza yakındı.

    şimdilerde ise rekabet çetin. her yöne 9767000 bin mesaj hakkını 10 liranın altına almanın mümkün olduğu gibi, whatsapp gibi bedava mesajlaşma imkanı sunan uygulamalar da var. msn'i, facebook'u hiç saymıyorum bile. bu sebeple şimdiki ergenler çok şanslı. bi kızdan hoşlanınca "inşallah telefonu telsim'dir" gibi zavallı dileklere ihtiyaçları yok.

    ben şu anki imkanlarla ergen olsaydım, orta 2'deki platonik aşkım duygu'nun elini mutlaka tutardım. eminim.

  • sizin serefinizi onurunuzu haysiyetinizi ...yim. allah hepinizin belasini versin. bebek katili ile ayni safta olmak da sana yakisirdi devlet bahceli... devran donecek...

  • akp'nin bir başka atraksiyonu. malum, seçimler yaklaştı, düşman yaratmak, mağdur olmak lazım. ben akp için uğraştım, bütün marjinal(?) örgütleri tek bir bayrak altında topladım, bundan sonra bu bayrağı kullanırlarsa daha çok mağdur olurlar.

    http://imgur.com/kdttdsy