hesabın var mı? giriş yap

  • şaşırmadığım bir haber.

    bir keresinde kahvede eşli king oynarken, mali müşavir arkadaşımız oyundaki ortağının kafasını yanlış kağıt attı diye okey ıstakası ile patlattı. bildiğin kafa patladı, kan revan oldu. okey ıstakasını yan masadan aldı. ıstakasını aldığı adam ise "napıyon kardeşim okeyimi piç ettin" demişti. bunu yapan kişi mali müşavir.

  • mahalle halkının itirazına rağmen, cami yapmak için polisler eşliğinde dozerler sokulan koru.
    cami+polis+iş makinası kombosu türkiye'yi özetliyor aslında.

  • kral konstantin'in yegenlerinden biri olarak korfu'da dogmus olan, romanov ve oldenburg (danimarka krali) soyundan gelen asilzade. ailesini dogumdan sonra pek görmemis, tek basina o teyzenin bu amcanin yaninda yillarini gecirmis ve ingiltere'de royal navy'e girinceye kadar fazla önemi olmayan 'prince of greece and danemark ' sifati altinda yasamini sürdürmüstür. 1947 yilinda ingiliz vatandasligina gecip schleswig holstein sonderburg glücksburg olan soyadini birakip, mountbatten'i almistir. dük, kont ve baron sifatlarini yillar icerisinde kralicesinden ödül olarak geri alabilmistir. evli olmasina ragmen, ikinci elizabeth'in uzak kuzenlerinden biriyle yirmi yil yasak iliski yasamistir, capkinligi ve küstah espri anlayisi bilinmeyen bir özelligi degildir. sayet bu beyimiz yetmisinci dogumgününde bir parti verip, 300 davetli cagirmis, bu 300 davetli listesine de bir tek erkek yazdirmamistir. kralicenin de partiye davet edilmemis oldugunu ekleyelim. böyle bir adam iste, oglundan ne hayir gelir sen karar ver.

  • başlık: türk kizi google dan mail hesabi...

    entry1: alamaz cünkü adamlar cep telefonu numarasi istiyor. olmaz olamaz.

    başlık: camide nike ayakkabimi caldi picin teki

    entry1: iyi ilerde zekat vermedim demessin

    entry2: vay amk 15 senedir camiye gitmiyorum nasıl lan hala aynı mı bi değişiklik var mı?

    entry3: ben bugün parmak arası terlikle gittim nikeyle döndüm

  • insanları şaşırtıcı derecede yardımsever ve sıcakkanlıdır. şehri çevreleyen yüksek dağlarla (bkz: rocky mountains) övünürler. denverlılar pek dışarıda dolaşmazlar. burada gezilebilecek neresi var diye sorarsanız size ilk olarak şehir merkezinde 16. street mall diye bir cadde adı verirler, gidip gördüğünüzde etraftaki insan sayısının bir elin parmağını geçmediğini farkedersiniz. amerikanın en büyük su parkının water world adıyla burada olduğu iddia edilir. yazın sıcaklık 25-30 derece arasındadır, neredeyse her akşamüstü yağmur yağar. çok huzurlu, güvenli, trafik gürültüsünün, su sıkıntısının olmadığı yemyeşil bir şehirdir, gezilesi değil ama yaşanılasıdır.

  • biliyoruz bunun kalıcı çözümü bu uygulama değil fakat bugünü yaşanabilir hale getirmek zorundayız. yanlış saat uygulamasının sonuçlarını çocuklarımız için en aza indirmeye çalışıyoruz.

    okula gece karanlığında gitmek zorunda kalan evlatlarımızın güvenliğini sağlamak için finlandiya büyükelçiliği ile iş birliği yaptık. ilk etapta 750 reflektörlü kol bandı dağıtıyoruz.

    geçen yıl 10 bin olan reflektörlü çanta çıkartması dağıtımımızı ise bu yıl 20 bine çıkarıyoruz.

    link: https://twitter.com/…s06/status/1612752590034604032

  • şu dakikalarda kendisine yapılan protesto ve istifa çağrılarının sosyal medyaya yansımaması için üniversitenin internetini kesen bir rektöre sahip üniversite.

    bu tip rektörleri komik buluyorum. yahu sen interneti kessen ne olacak , kesmesen ne olacak be adam. 3g denen bir şey var yahu. ilkokul talebesi misin be adam?