hesabın var mı? giriş yap

  • peki gençler güldük eğlendik ama gelin bi’ bilgi vereyim ilgili kavşak hakkında.
    bu kavşağın ismi şarkışla’da ölüm kavşağı olarak geçer. google şarkışla ölüm kavşağı yazın görün kaç tane ölüme yaralanmaya sebebiyet vermiş burası.
    belki yetkililer daha net tedbirler almak yerine böyle bir yapıyı inşaa ettirip sorumluluğu üstlerinden attılar. belki gerçekten eleştirilecek yanları var bu engeli üst geçitin. lakin durumu da bilin istedim.
    sağlıcakla…

  • kuşadası nda otururken ve bir bayan arkadaş ile konuşurken babamın attığı
    " sahile yürümeyi öner" mesajı..
    meğersem arkamda oturuyormuş..
    bu mesaj gerçektir. zirve neyinlerde gösterebilirim hala kayıtlı bulunmaktadır..

  • kurala uymayan gencin sınava alınmamasıdır. bu tip zamanlı işlerde 1 dk ile 20 dk veya 1 saat arasında fark yok. arkadaş buluşmasına gitmiyor sınava gidiyorsunuz, istersen bağdat'tan gel oraya zamanında varacak saatte ulaşmakla mükellefsin.

  • amatör ruhlu bi' uzaylı. yok efendim şurayı işgal edeyim vay efendim dünyayı ele geçireyim demiyor. geliyor efendi gibi tarlaya inip üçgenini dairesini, efendime söyleyeyim beşgenini çizip gidiyor. gerçek bir uzaylı. evet.

  • “yoksul bir adam tavuk yiyorsa, ikisinden biri hastadır.”

    çaresizlikle ilgili konuşurken bir arkadaşım söylemişti, musevi atasözüymüş. yoksulluğun çaresizlikle olan giriftliği her dinde aynı.

  • "akp'yi eleştirdiği" gerekçesiyle alınmış ve bugün resmi yazıyla tebliğ edilmiş karar. devlet televizyonunun parti çiftliği olarak kullanılmasının güzel bir örneği.