hesabın var mı? giriş yap

  • ayarin allahini aldigim programdir..

    me:
    i think you are pathetic.
    god:
    you are the one talking to a computer.

  • 2018 türkiye’sinde hala alaattin çakıcı, sedat peker gibi isimlerin konuşulmasında emeği geçen herkesin allah belasını versin.

  • us agent kimdir?

    capam 323.sayıda çıkmış. çizgiromanda aşırı milliyetçi ve daha sert. sağ kolu battlestar yine. 333.sayıda capam unvanı alıyor.1988’de 341’de battlestar çıkıyor. powerbroker serumlarını kullanmışlar. avengers west coast la geçinememiş. kree’lerle savaşmış. bir dönem enerji kalkanı kullanmış. starz ekibine lider olmuş bi ara. avengers'a beceriksizlikle suçlanıyor. civil war döneminde kanadaya kaçmaya çalışan süper kahramanları yakalamaya çalışmış. sonra mighty avengers'a katılmış. nuke ile savaşıp sakat kalmış. süper güçlü hapishanesine gardiyan olmuş. bir simbiyotla kolu bacağı onarılınca dark avengers'a katılmış sonra orduya geri dönüp ortadoğuda görev yapmış. hükümet sam wilson ı halk desteklemez diyor ama us agent kalkanı istemiyor.steve rogers’ın hydra ajanı olduğu dönemde sam le arasını açıyor steve. 10 ton ağırlık kaldırabiliyor. copunun adı convincer yani ikna edici. cap am 323-355. sayılar; force works 1994 serisi,, 2012'deki dark avengers 179-190.sayılarda görünmüş. 1993 ve 2020'de kendi çizgiroman serisi çıkmış.

  • şurada zoomlama imkanı ile bulunan fotoğraftır.

    buradan da 56 mb'lık bir kopyasını indirebilirsiniz.

    extreme ultraviolet imager'ın (eui) 75 milyon kilometre uzaklıkta, dünya ile güneşin tam ortasındayken çektiği fotoğraftır. eui'nin güneşe bu kadar yakın olması nedeniyle, fotoğrafın güneşin tamamını kapsaması için, çekilen 25 ayrı fotoğrafın birleştirilmesi gerekmiştir. art arda 25 fotoğrafın çekilmesi 4 saatten daha uzun sürmüştür. sadece bir kareden diğerine odaklanmak dahi 10 dakika süre almıştır.

    25 fotoğrafın bütünü ile oluşturulan fotoğraf 9148 x 9112 çözünürlüğe sahiptir ve 83 milyondan fazla piksel (83 megapiksel) içerir. bu, 4k televizyonların gösterebildiğinden 10 kat daha iyi bir çözünürlük demektir. kaynak

  • yine lince ugruyacagim lakin, turkiye de inanilmaz bir kedi, kopek yogunlugu var sokaklarda. bir cozum bulunmali. tamam ben de hayvan severim lakin. kardesim var 4 yasinda. boyle bir olay basina gelmesini istemiyorum. ya da rastgele birinin isirilip. haftalarca ıgne vurdurmaya gitmesi filan pek guzel isler degil.

    edit: oha adam evrimin anasini sikmis. genetiginde saldirmak yokmus. hele o kopekler 3-4 den fazla olsun.( gruplasmak genlerinde var, eskiden avlari daha rahat yakalamak icin gruplasirdilar) direk hircinlik katsayilari 3 katina cikar. tehlike ya da av gorurseler, sadece birinin saldirmasi bile degil, one atilmasi yeterli, suru psikolojisiyle hepsi saldirir. bunlar evcillestirilmeden once, doga da yaptiklari olaylardan gelir. ana!! insan bu demez, tehlike ya da av olman yeterli.

    edit 2: hic bir zaman tum kopekleri oldurun demedik. toplayin basibos kopekleri, barinaklara filan alin. kisirlastirmalarini dogru duzgun yapin. sayilarini boylece kontrol altina alin. bakabilen aileler zaten evine aliyor. disarida besleyenler ise, barinaga da yardim yapabilir. devletin ilk amaci insanlarin guvenligini saglamaktir. ınsanlari tehdit eden insan da olsa hayvan da olsa bir seyler yapilmalidir. polonya'da yasiyorum. sokak kopegi denen bir olgu yok. kedi yok. lakin evlerin yuzde 70'in de kedi ya da kopek var.