hesabın var mı? giriş yap

  • kulübün klimalı odalarından bir tanesinde miloş krasiç 'e bir 5-10 pc tahsis edilip, akşama kadar yandex'te arama yaptırması gereken kulüp. günde 1000 arama yapsa, yılda deli para yapar.

    işe yarasın bari amk.

  • tırın durma mesafesine bakınca hızının sınırlar içinde olduğunu düşünüyorum. çocuk durmak varken tıra doğru koşmuş .

    anne baba acılı anlıyorum da tırın o çocuğa çarpmaması için hiç orada olmaması gerekiyordu , ben tırda bir hata görmedim açıkcası.

    umarım kısa sürede iyileşir.

  • link
    görsel: https://ibb.co/tbcdsz1
    görsel2: https://ibb.co/cwwn1w7

    'made in turkey' yazan hiçbir ürünü ülkeye sokmama kararı almışlar...

    ee ne oldu arap kardeşliği, ne oldu arap ortaklığı? başta istanbul olmak üzere birçok ilde arap yatırımcılara güvenen hükümet yine mi kandırıldı?
    birkaç gün önce afişlerle suudi arabistan'ın milli gününü kutluyorduk, ne oldu da ambargo yedik?
    arap yarım adasında bir dostumuz katar kaldı sanırım, o da bir iki yıla kazık atar kandırır bizi.
    siz bu kafayla ülke yönetmeye devam edin, bu şekilde ne döviz düşer ne de bu ülkeye refah gelir. bütün yabancı yatırımcılar tek tek çekiliyor ülkeden.
    b*kumuzda boğuluyoruz, az kaldı...

  • eleman salakmış kızlar da çakal

    vahşi savana'da kıran kırana bir mücadeyi minik ceylan kazanmış

    pozisyon temiz, devam kararı doğru.

  • başlık: o değil de halil altıntopa helal olsun amk

    1. adamı bugünkü trabzonspor elazığspor maçında gördüm hemen ardından da beşiktaş galatasaray maçında gördüm amk hala deli gibi koşuyodu sporcu dediğin böyle olur işte

  • bu uygulamanın birçok kişi tarafından bilinmeyen muhteşem bir özelliğinden bahsetmek istiyorum.

    steam link diye bir uygulama var. cep telefonu, tablet ya da televizyonunuza bu uygulamayı yüklüyorsunuz. yazıyı tv üzerinden anlatacağım.

    koca bilgisayarı taşıyıp televizyona bağlamak yerine tv'ye steam link uygulamasını yüklüyoruz. sonrasında tv ile pc üzerinden steam'i eşleştiriyoruz. isterseniz klavye+mouse isterseniz de gamepad'i (ben playstation'ın gamepad'ini de televizyona tanıttım, onunla oynuyorum) tv'ye bağlayıp tv karşısında uzanarak steam oyunlarını oynayabiliyoruz.

    tabii bunu yapabilmek için iyi bir internet gerekiyor (mümkünse kablolu). benim internet hızım 60-120 mbit (wireless) arasında sık sık değişen bir aralıkta seyrediyor ancak hiçbir problem yaşamadım. stabil bir 35 mbit'te de sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.

  • keşke hiç konuşmasaymış. ne kadar boş beleş bir konuşma bu. böyle durumlarda ağzından çıkana 10 kat daha fazla dikkat edeceksin.