hesabın var mı? giriş yap

  • yalnız olmasan ne olacak. çocuğun torunun ölse de mirası bölüşsek bakışları arasında yaşamak çok mu güzel. hele sağlığın yerinde değilse

  • arayüz nedeniyle satılan ürünü bulmanın zorluğu.

    ürünü google'da filanca ürün amazon şeklinde aratarak bulabiliyorum.

  • normalde laptop pilleri en az 4-5 yıl kadar dayanır, (performansı gittikçe düşerek tabii ki) kolay komple bozulmaz hemen panik yapmayın.
    çoğu yeni nesil laptoplarda pilin ömürünü uzatma amaçlı yazılım var, bu yazılımın bazen kafası karışıyor. özellikle cihazı her gün kullanıyorsanız ve neredeyse sürekli şarjda tutup, işiniz bitince uykuda bırakarak günlerce aylarca hiç kapatmadan kullanıyorsanız bu sorun sık sık oluşuyor.

    çözümü basit.
    -şarj kablosunu bilgisayardan çıkarın.
    -denetim masası > aygıt yöneticisi 'ni açın
    -listeden "piller"i bulup açılan alt listedeki zımbırtıları sağ tıklayıp "kaldır"ı seçin. (bu aygıtlar yeniden başlatınca otomatik geri yüklenir korkmayın)
    -bilgisayarı kapatın. (yeniden başlatmayın, kapatın)
    -bilgisayarı açın, açıldıktan sonra şarj kablosunu takın sorun düzelecektir.

  • eski akp milletvekili hakan şükür'ün üyelikten atılmamasıdır. bir beşiktaşlı olarak beni hiç ilgilendirmez ancak düne kadar bu adamı meclise çıkaran akp'ydi. gelip kimseye şimdi atar yapmaya hakkınız yok.

    siz bi şey yapınca kandırıldık ama başkaları yapınca hain. oldu canım.

  • zarife'nin 18 çikolatası var. 4'ünü yedi. 8 tanesini geri verip yerine 10 tane bisküvi aldı. 6 tanesini satıp parasıyla 3 tane lahmacun aldı.

    soru: zarife neden tayt giyiyor?

  • ilkokul 1 deyim, okul saat 12:30 da basliyo ve ben gec kalmisim, saat 12...evde bi tane masa saati var, o saati alıyorum, 11:45 yapıyorum ve bir oh çekerek hazirlanmaya devam ediyorum. saat tekrar 12 olunca ben tekrar 11:45 yapiyorum, işim bitip saat tekrar 12 olunca cıkıp okula gidiyorum ama nedense herkes erkenden derse başlamış bile...