hesabın var mı? giriş yap

  • blutv’ye içerik yapmaktan artan kalan zamanlarında lütfedip tamamlamışlar nihayet. kusura bakmayın yorduk sizi de krallar.

  • izmit korfez gecis koprusune verilmesi gereken isimdir.yillar sonra bile kopru isminin nereden geldigi merak edildiginde o dort harfli kelimenin bazi insanlar icin ne kadar da degerli olabilecegi anlasilacaktir.
    (bkz: onur)

  • baştan belirteyim fenerbahçeliyim.

    şimdi sneijder'in gelmesine sevinirsin anlarım.hatta gelme ihtimaline bile çıldırabilirsin onu da anlarım ama 35 yaşındaki drogba gelecek diye heyecanlanıyorsan,mutlu oluyorsan işte onu da anlarım.

    noldu lan? laf sokucam sandınız di mi?

    sevineceksiniz tabi olum drogba bu.
    sadece sağ taşşağı 3.5 kilo.

  • uzun süre klima kullanımı sonrasında (uzun yol, uzun süre şehir içi trafikte bulunma gibi) işiniz bittiğinde ve aracı park ettiniz. araç hala çalışır vaziyetteyken klimayı kapatıp sadece havalandırmayı açın. havalandırma bir iki dakika klima sisteminde kalan soğuk enerjiyi attıktan sonra tercihen havalandırmayı sıcak tarafa getirin ve bir iki dakikada sıcak havalandırmayı çalıştırın. özellikle periyodik olarak temizliği yapılmayan klima sistemlerinde bakteri üremesinin bir nebze de olsa önüne geçecek bir etki yapacaktır. bu şekilde yapmamızın temel mantığı ise klima sistemindeki soğuk ve nemli havayı temizlemek ve tüm hava kanallarını sıcak hava geçirerek kurutma esasına dayanır. öte yandan klima temizliği için illa ki yetkili servise veya bu işi yapan özel yerlere gitmek zorunda değilsiniz. piyasada satılan klima temizleme spreylerinden alarak pekala kısa bir zaman diliminde kendiniz de bu işi yapabilirsiniz. özellikle nemli ve sıcak iklimlerde bulunan araçlar için klima temizliği es geçilmemesi gereken bir durumdur. malumunuz olduğu üzere klima sisteminde üreyen ve hava yolu ile bulaşarak sizleri hasta eden lejyoner bakterisi olarak tabir edilen mikroorganizma özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarında dikkat edilmesi gereken en önemli unsurdur. sağlıklı ve ferah sürüşler dilegimle.

  • cihan reisin üzerinden atıp rte'nin önemli yerlerini ezdiğini daha yeni fark ettiğim video. kafalara "lan yoksa? acaba?" şeklinde sorular getirip cb'nin şuan ki ruh hali, devamlı iktidar olmak istemesi, maskulen ve huysuz tavırları beni garip garip düşündürmüyor değil.

  • utanmasalar tekniker robot "o iş öyle yapılmaz amua godum" diyerek mühendisin yakasına yapıştı yazacakları haber. araba yapmak için çalışan robotik kollar kaza sonucu mühendisi yaralamış olay bu.

  • çok üzücü bir durumdur. neden kullanıyorsunuz? diye sorulmuş.

    insanlar maalesef genç yaşlarda bu illete başlıyor. bu tozun tüccarları, bodi salonlarındaki gençlere yaklaşıp çat diye portein hapı iğnesi basıyor ve illet sürekli yayılıyor. geçen hafta maalesef bir arkadaş daha bu sebepten dolayı hayatını kaybetti.

    olay samsun'da gerçekleşiyor. akşam 21.00 sularında bodicilik salonunundan eve gelen r.s, annesinden acilen para istiyor. parayı alamayan genç önce annesinin bacağını ısırıp kandaki tozları çekmeye çalışıyor.

    yaralı annesinin bağırışlarını dinlemeyip toz tüccarlarını eve çağıran genç, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyaları değerinin çok altında satarak karşılığında portein tozlarından alıyor. komşuların iddiasına göre tüccarlar evden çıkarken ''yarasın koçuma, sütle iç tamam mı?'' gibi ifadeler kullanıyorlar. fakat toz bağımlısı genç kendisinden geçiyor ve porteinleri burundan çekince maalesef hayatını kaybediyor.

    tedavisinin ardından yerel basına konuşan anne e.s ise zehir tüccarlarının bir an önce yakalanmasını istedi. oğlu r.s'nin protein tozuna karşı verilen amansız mücadelede unutulmamasını temenni etti.

  • tam olarak "saç ekimi için tedavisini gerçekleştirdiğimiz kahraman şehidimiz fethi sekin için allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz..." olması gereken başlık.

    http://hizliresim.com/bvga4m

    bu rezil gönderiyi paylaşan ise yıllardır izmir'de kaçak olarak saç eken ve doktor barındırmayan güzellik merkezi likya estetik. insanların hayatını kurtaran kahraman bir polis üzerinden reklam yapmak ancak bunlara yakışırdı. reklamdan öte hasta mahremiyetini bilmeyen ehliyetsiz ve etik değerlerden yoksun bir firma.