hesabın var mı? giriş yap

  • huzursuz değil, neşeli bacak sendromu! içindeki çocuğu ısrarla yaşatan bacak sendromu, hoplak zıplak bacak sendromu!

    sinemaya gitmekten, herhangi bir araçla kısa veya uzun seyahat etmekten, akşam şöyle koltuğa uzanıp film izlemekten keyif alıyor, bunlar olmadan yaşayamam mı diyorsunuz? o zaman bu illetle hiç tanışmadınız demektir. zira filmin 15. dakikasından itibaren sürekli hareket ettiririlip gerdirilen bacaklardan filmi izleyemezsiniz, seyahat sırasında ayakların hareket edebileceği alan da darsa hele önünüzdekini tekmelemeye başlarsınız, o koltuğa uzanıp tv karşısında ideal pozisyonunuzu bulduğunuzda da mutlaka o bacakların canı yine yürümek, hoplamak zıplamak ister. evin kedisi ısrarla gelip sizin bacaklarınıza yatıyorsa gerçekten salak olduğu içindir. misal benimkini ben hoplata hoplata tavana yapıştırıyorum hala yatmak için benim bacakları tercih ediyor.

    yatırmaz, oturtmaz, sevdiceğinizi uyurken sürekli tekmelemenize sebep olur, tabi uyumayı başardıysanız. uyumayı başardıysanız da çok sevinmeyin, çok fazla sürmeyecek çünkü. benim gibi bacaklarınızı dövmeye çalışmanız da durumu değiştirmez, kafalarına göre takılmaya devam ederler.

    bu illetle yaşayan herkesi şu an kucaklıyor, bağrıma basıyor ve tekmeliyorum

  • kıyametle ölmeyi hayal ediyorum ben. son nefesimi verir vermez kıyamet kopsun istiyorum. ben gittikten sonra herkes çok eğlenecek diye korkuyorum çünkü, partiyi kaçıracakmışım gibime geliyor.

  • öncelikle (bkz: #31432431)

    profilini kimler gezmiş gör uygulaması değil, şaka hiç değil. evet, hangi tarihte kimi aramışsınız çatır çatır saklamışlar. neyse ki bunu yaparken o listeyi silme imkanı sağlamış düşünceli arkadaşlar. benim arama listemin baskaları tarafından görüldüğünü düşünmek bile istemiyorum. kırılmadık kemiğim kalmazdı herhalde.

    edit: gizlilik ayarları -> hareketler dökümünü kullan-> soldaki menüde fotoğraflar, yorumlar, beğenmeler kısmında "daha fazla"ya basarak daha çok secenek getiriyoruz ve onların arasında en altta "ara" sekmesini tıkladığınızda bu verilere ulaşabiliyorsunuz.

  • başlık: 154 boyum var 76 kiloyum body e başladım
    entry: ne zaman kaslar çıkmaya başlar beyler kol ve bacak çalışıyorum ikisi birlikte bi sixpacks yapsam yeter

    @6 154 adamı tahtaya oturtup traş ediyorlar amk

    hayal gücünüze sokayım yaa..

  • mantıklı bir girişim. kızarmış tavuk yapan adam * üretiyor da tarhana yapan teyzeler neden yapamasın.

    - teyze günde kaç kilo tarhana üretiyorsunuz?
    - kişi başı 2-3 kilo filan.
    - peki ne kadar kazanıyorsunuz?
    - ne kazanması oğlum yemeklik bunlar.
    - o zaman size ev bütçesine katkıda bulunabileceğiniz bir iş teklif ediyorum. crystal meth pişirelim burada siz de kazanın biz de.
    - o neymiş oğlum? kaç para kazanıcaz?
    - meksika usulü bir tarif teyze. kilo başına 300 bin tl sizin payınız.
    - abovvv!
    - bu arada benim adım hayzınbörg. yarın tekrar gelicem. siz şimdilik tarhana üretmeye devam edin.

  • yeni dinlediğim, ilk 3 albüm gibi muhteşem olmuş run the jewels albümü. rtj albümleri bana daha çok bir albüm gibi değilde mükemmel bir şekilde yapılmış uzun süreli bir şarkı gibi geliyor. albümde bir sonraki parçaya geçince kalite düşmüyor veya yükselmiyor.

    they promise education but really they give you tests and scores

  • deli gibi mideniz bulanmaktadır ve kötü şans o anda tıklım tıklım dolu bir otobüstesinizdir. ayakta önünüzde çok hoş bir bayan bulunmaktadır. kendisini uyarmak isterseniz kusarsam önümde olmayın diye. ve diyalog başladıgı gibi biter :
    - hanfendi pardon (tık tık omzuna vurulur)
    - (bayan arkasını döner) böeghhhhh (kusma efekti)
    - hayvan!.................