hesabın var mı? giriş yap

  • yolsuzluktan istifa edilir mi be? milli iradeye saygisizlik yapmislar o millet sizi yolsuzluk yapin, hem calin hem calisin diye oraya getirdi!

    edit: yolsuzluk degilmis yeni versiyonu ekliyorum.

    sucsuz insanlar cezalandirildi diye istifa edilir me be? milli iradeye saygisizlik yapmislar. o millet sizi istedginiz gibi at kosturun, istediginizi cezalandirin, istediginize terorist muamelesi yapin diye oraya getirdi!

  • aynı duyguyu gsm şebekesi mesaj gönderdiğinde de tadarsın.
    (bkz: acaba sadece bana mı oluyor diye düşünülen şeyler)

    edit: sevgili çaylaklar favorileriniz sayesinde depresyona girdim. çıktığımda hepinizin fav tuşuna acı biber sürücem. adamlara bak; "madem mutsuz oluyon, geber pezevenk" diye abanmışlar favori tuşuna. bu mu sizin psikoterapi anlayışınız?
    lan hemen dramatize etmişsiniz olayı hem. geyik yapıyoruz şurada. yoksa biz de sizin gibi çaylaktık. üstün belagat ve edebi yeteneklerimiz sayesinde yazar olduk .* . ezikler sizi.

    edit2: ssg sırf ben üzülmeyim diye favorilemiş. lan olum daha evvel söylesene ben senin entry'lerini okuyorum diye. o kadar çaylağı ayağa kaldırdık boşu boşuna.*. hem senin nickin niye en başta görünüyo bakim?

  • bu bakış açısına destek olarak:

    en kral kral;

    patatesin tadını bilmiyordu.

    domates tatmamıştı.

    dondurma yememişti

    çikolata yememişti.

    içtiği en iyi şarap bile günün hijyen koşullarından ve üzüm ıslahı
    yetersiz olduğundan kötü şaraptı.

    şerbetçiotu bilinmiyordu, biranın iyisini şansa içebilirdi.

    viski icat edilmemişti.

    sadece 1 beygirle yolculuk yapabiliyordu, toprak yol bulur da atlı arabayla giderse 4 beygirle gideceği yere gidebiliyordu.
    şimdi en gariban bile 80 beygirle yola çıkıyor.