hesabın var mı? giriş yap

  • senin gibi insafsızlar yüzünden içimdeki insan sevgisini öldürmeyeceğim o yüzden o enayi ben oluyorum varsın 1-2 lira kandırsın. ne olacak ayda yılda bir denk geliyor bana zararı dokunmaz. böyle yapmaya devam edersem bir gün gerçekten kartını unutan ya da parası olmayan birine denk gelirim. o insanlar için yapmaya devam edeceğim. ama insanlara enayi demek zehirlenmiş bir vicdan göstergesidir. böyle vicdanım olacağına enayi olmayı şeref sayarım.

  • tam istanbul'da universite ogrenciligimi gecirdigim yillar.. alt kemanci, hayal kahvesi... taksicilere abi hisarustune gunduz acar misin diye yalvarirdik... of of.. ne guzel yillardi...

  • iki çok çarpıcı cümle içeren konuşmanın yer aldığı video:

    "aslında bayağı kontrollü gidiliyordu ama umre işi mahvetti."

    "söylendiği gibi yüzlerde değil artık, binleri buldu vakalar."

    hepimize geçmiş olsun.

  • ebeveyn, düzenli sporla uğraşan, iş güç sahibi, tercrübelerini size aktaracak veya yanlışlarından ders almanıza vesile olacak o “30 yaş üstü bunaklar” olmasa burada anca sik sok muhabbeti yapıp tayt giyen kızın asıl amacı başlıklarında birbirinizi yersiniz.

  • her sabah kahvaltıyı ofiste yaparsın.
    her öğlen starbucks, cafe nero fink fink gezersin.
    akşam olunca 'hadi bi event set edelim' dersin.
    oysa cebindeki parayı herkes bilir #beyazyakalı

    müdüre manager, departman toplantısına staff dersin,
    marka giyinmeyi lüks sanırsın.
    kanyonda kuaföre maaşın yarısını verirsin.
    at the end of the day sana kalan ne #beyazyakalı

  • aşağılık bir tecavüzcü, tanım bu. da, buraya başka bir şey söylemeye geldim; huffpost’ta yayınlanan yeni haber şu ana kadar daha önce şikayette bulunmamış 13 kadının geçmişe yönelik taciz şikayetinde bulunduğunu belirtiyor. haberin altına şöyle bir yorum yapılmış:

    “to think if before this point had any of the women come forward, they would have been ridiculed and treated like pariahs by everyone in hollywood. this is how our entire patriarchal society that allows our rape culture to flourish operates.”

    yani diyor ki, bu durum ayyuka çıkmadan önce bu kadınlar çıkıp da tek başlarına tecavüze uğradıklarını söyleseler perişan edilirlerdi, işte bu da tam olarak tecavüze çanak tutan patriarkal toplumumuzun ne olduğunu gösteriyor.

    kadının beyanı esastır, “kırk yıldır aklı neredeymiş” diyenlerin bu konuda gerek bu düzene destekçi, gerekse bilfiil tecavüzcülerle eşdeğer olduğunu düşünüyorum. bu kafada olan herkes yüzünden bu adamalar on yıllarca onlarca kadına tecavüz edebiliyor. allah hepinizin belasını versin.

  • çok eski bir gelenek değildir. şofben kazaları ile başlamışıtr. sağ gittim sağ döndüm kutlaması gibi bişidir.

  • ulan burayı bile savunan çıktı ya aga hayret birşey. ne yapılacakmış üstüne peyzaj yapılacakmış. ulan gider yapmayı unutmuş adam ne peyzajından bahsediyon sen. yağmurlu günlerde meydandan yürüyen merdiven ile hiç aşağı inmeye çalıştın mı? inemezsin... neden biliyon mu? su bi yerden gitmek istiyor ya, hani gidecek yer yok. hah işte o yürüyen merdivenden gidiyor su. o yüzden çalıştırmıyorlar yürüyen merdivenleri. böylede eşsiz bir proje. akıllara durgunluk veriyor. oraya çok güzel palmiye olur. ama dalsız. böyle ortada sik gibi durur da millet anlar ne yapıldığını...