hesabın var mı? giriş yap

  • küçücük çocuk haddini bilip işine bakacak o zaman. sırf ortalığı karıştırmak için salak salak konuşmayacak. ortada bir provokasyon var yapanın ceza bile alması lazım.

  • ben dostoyevski, proust, joyce, sartre, atay okumuş insanım.

    o yüzden izlemiyorum.

    ayrıca özlem'le olan tartışmanda sen haksızsın ayşegül.

  • yanlış oldugunu ben de kabul ediyorum.

    padisah kovulmamış, aksine ardına bakmadan kaçmıştır.

  • alkolü birakmis ancak her zaman hayatlarinda böyle bir tehlikenin pusuda bekledigine inanan insanlarin biraraya gelerek deneyimlerini paylastiklari uluslararasi olusumun türkiyedeki ismi. biraraya gelen bu insanlar önce elele tutusup dua benzeri bir metni tekrarlarlar. özel toplantilarda her biri kendilerini tanitmaya baslarken 15 senedir alkol almamis olsa bile konusmaya "merhaba benim ismim x, ben bir alkoligim" diye baslar. 12 basamak ismini verdikleri bir kutsal kitaplari vardir. ancak alkolle araya mesafe koymak adina isin icine tanri korkusu ya da tanri inanci fazlasiyla katilmaktadir.

  • "evli erkek abazanligi der susarım" dedikten sonra 2 cilt kendini öven suserları görmemize neden olan durum.

  • 5 ocak 2017 izmir adliyesi saldırısı sonrası, hafta sonu olmasına rağmen, izmirdeki eğlence mekanlarının ortak aldığı kararla kapalı kalmalarının sloganı.

    ne bir genelge, ne bir emir. sadece sağduyu. seviyorum bu memleketi.

  • ufak tefek şeyler ve bir de arabamı satarken tanıştım birkaçı ile. önceleri sinirleniyordum, kızıyordum, mesajla tartışmalara giriyordum. sonra baktım ki insan gibi laftan anlamıyorlar. yeni bir yöntem buldum.
    teklif ne olursa olsun, mesela 1500 tl demişim, teklif "800 tl veririm" gibi ise, "biraz düşüneyim, mantıklı gibi" diye cevap mesaj atıyorum. sonra hayatıma devam ediyorum, adam arada ne oldu vs gibi yeni mesajlar atınca da "hala karar veremedim" gibi kısa ama ümit veren mesajlar atıyorum. en son da hak ettiği fiyattan satılınca son mesajı atıp acayip keyif alıyorum.