hesabın var mı? giriş yap

  • kült nedir? hemen pulp fiction'ı falan yapıştırdı tabii beyin. bu ülkenin de "kült"ü var ve bu tam olarak bedük'ün bu şarkıya çektiği kliptir. türk müzik piyasasının en underrated işlerinden biri olan bu klibin yönetmeni murad küçük'tür.

    özellikle birçok trendin başlayıp bitişine şahit olmuş olan biz 80'ler ve 90'lar çocukları için özel bir kliptir bu. bayrampaşa'daki gönül düğün salonunda çekilmiştir. bedük, bir sohbette ciddi ciddi panasonic vhs kasete çekildiğini de bizzat söylemiştir.* hatta girişte görülen 1989'daki sünnet düğünü gerçektir, klip bu kasetin üzerine çekilmiştir. aynı röportajda, düğün salonunu dolduranların çoğunluğunun myspace'ten fanları olduğunu söyler. kolbastı yapan ekip ise baya katü'den otobüse binip gelmiş. bütün bunları bilerek yeniden izlemek, alınan hazzı artıracaktır. ne zaman izlesem "keşke klipte ben de bulunsaydım" diye iç geçiririm. tek kötü yanı ise ülkedeki malum kolbastı furyasını başlatan klip oluşudur. neyse ki o da azalarak bitti ve geriye bu salt eğlence ve samimi kahkahalar kaldı.

    ver gelsin

  • bir de hocam raw vegan diye bir sey var, ben de bizim hipster ozentisi bir arkadas saglikli yasam ayagina buna bulastigi icin ogrenmis oldum. adamlar pismis hicbir seyi yemiyorlar sagliksiz diye, varsa yoksa ot sebze meyve vesaire. elemanin domates corbasi yapiyorum diye bana anlattigi tarif blenderda cesitli sebzeleri domatesle karistirmaktan ibaret. domatesli sebze suyu yani. tabi hal boyle olunca kalori alamiyor bunye abaniyorlar findik fistiga. dusun yani boyle hayat yasayanlar var. sallamiyorum olm al bak linkine:

    http://en.wikipedia.org/wiki/raw_veganism

  • link
    satır başları:
    *kaftancıoğlu'nun bugün yaptığı açıklamaya cevaben: "81 il başkanının aynı fikirde olduğunu düşünmüyorum. açıklama dört il başkanına ait"

    *muhalefet bileşenleri olarak 21 yıllık iktidarın en zayıf olduğu bir dönemde hem meclis hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettik.

    *vatandaşın değişim talebine cevap veremedik. iktidar değiştirecek bir güven ve umut yaratamadık.

    *çaresizlik ve ümitsizlik türkiye'yi, giderek muhalefetsiz bir otoriterliğe doğru sürüklüyor. dünya örneklerinden biliyoruz ki, muhalefetin etkisiz ve zayıf olduğu demokrasiler yaşayamaz.

    *muhalefetsiz rejimlerde vatandaşlar iktidarların merhametine terk edilir. toplum bizden esaslı bir değişim bekliyor. bu değişimi gerçekleştiremezsek ne vatandaşların beklentisini karşılayabiliriz ne de bulunduğumuz mevzileri koruyabiliriz.

    *bir bütün olarak kendimizi, partimizi, muhalefeti yeniden inşa etmemiz en acil ve en hayati ihtiyaçtır. sadece vitrinimizi ve söylemimizi değiştirmek yetmez.

    *değişime direndiğimiz her dakika toplumla aramızdaki mesafe açılıyor. muhalefette yaşanacak yenilenme yeni bir ittifak mimarisinin kurulmasının da anahtarıdır.

    *değişemeyen ve dönüşemeyen bir muhalefet iktidarı da değiştiremez. ülkeye demokrasiyi getirebilmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz.

  • 8 sene once yapacagını yaptı. bala gote mucizevi sekilde kupaya katılınca guzel gazlamalar ile biz bitti demeden bitmezlerle bisey mi bekleniyordu acaba.

    kendisi en cok maas alan turnuvadaki 3. antrenor. lowden del bosqueden fazla kazanıyor. akıl var mantık var. bu adam ne basardı ki boyle paralar kazanabiliyor. 40 tane ulkeden 24 takımın katılabilecegi sampiyonaya katılmak mı basarıdır yani. joachim low almanyaya dunya kupası kazandırdıgı halde daha dusuk maas alırken, vicente del bosque hem dunya hem avrupa kupalarını kaldırdıgı halde daha az alırken ben terimin bu aldıgı parayı hazmedemiyorum.

    her seyin otesinde vatan millet sakarya edebiyatı yaparak savasa gidermiscesine milli gururdur sereftir akan sular durur gibisinden laflarla cebe 3,5 milyon euro indirmek guzel olmalı. turkiyenin ekonomisi belli, ortalama maaslar gelir belli. senin kalibren arnavutluk kadar, romanyanın yarısı polonyanın ucte biri seviyesinde. onların hocası 100bin 200bin 300bin euro alırken sen nasıl oluyorda 3,5 milyon euro alabiliyorsun. isvecin hocası bile 200bin alıyor lan. zaten 60 kusur yasına gelmissin paranın dibine vurdun vuracagın kadar, bu yastan sonra milli gorev icin bunu nasıl utanmadan alabiliyorsun gercekten merak ediyorum. helal olsun.

    http://www.kicktv.com/euro-2016-coach-salaries/

  • benim de yapmış olduğum eylem. diyalogun gelişimi şöyle olmuştur:
    b: ben
    h: hoşlandığım erkek.
    olayın gerçekleşme biçimi: telefon görüşmesi.

    b: bak h'cim, sana söylemem gereken bir şey var.

    h: söyle bakalım.

    b: birçok yönden oldukça iyi anlaştığımıza inanıyorum. bir süredir sana olan hislerimi de tartıyorum ve sana senden hoşlandığımı, seni sevdiğimi söylemek istiyorum.

    h: kendimle gurur duydum.

    b: (iç ses) (ulan duya duya gurur mu duydun? başka cevabın yok mu?)

    h: bunu yüz yüze konuşalım ama mutlu olduğumu bilmeni isterim.

    sonuç: şimdi evli ve mutluyuz.

    kendisi burayı okuyorsa selam ederim.

  • sahibi, istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu'na hırsız demiş bir kimsedir. kaynak

    ayrıca trt world çalışanıdır. kaynak

    bunun yanında rakip restoranların menüsünde domuz etli yemekler sunduğuna dair kara propaganda yapmaktadır.kaynak

    tipik bir islamcı yani. ama çok ilginçtir ki küfrettiği modern, seküler ve demokrat kesime bir şeyler satmaya çalışmaktadır. bu kafayla yallah bağcılar’a...