hesabın var mı? giriş yap

  • yazının içeriğini okumadım, sadece hesaplayan adam oldum. 2,5 yıl, 912,5 güne tekabül ediyor. yani günde 3 kitaptan biraz fazla okumuş olması lazım. kitaplar 10 sayfa falandı heralde.

  • adam ülkenin görevdeki başbakanına şantaj yaparak hapishaneden tahliye oldum üzerine de 5 milyon dolar aldım diyor hala "önemli bişey anlaymıcaksan yazma, okuması zor oluyor video çek" diyenler var ...

  • --- spoiler ---

    bizimkisi bir rant hikayesi
    yeşil dolar şeklinde biraz
    yalan dolan ve iftira
    bizimkisi dava gibi biraz

    bu ihale senin için
    bu arsaları kapatalım
    hiç utanma arlanma
    sen zenginleş daima

    bizimkisi beka hikayesi
    yeşil dolar şeklinde biraz
    pkk feto yediririz halka
    bizimkisi talan gibi biraz
    --- spoiler ---

    edit: arkadaşlar şarkının yaratıcısı ben değilim. gereken ilgiyi görmediğini düşündüğüm için alıntı şeklinde koydum buraya. övgüleri lütfen kendisine iletiniz. (bkz: #88497506)

  • son bir kaç gündür internet aleminde tartışılan ve benim de hissettiğim etki.olduğu saydığımız bir çok şeyin aslında hiç olmamış olduğunu farkediyoruz.

    1-pikachu'nun kuyruğu konusunda çok emin değilim ama siyahlık var gibi geliyor.bir yandan da yok gibi.çocukken resmini çizerdim pikachu'nun.

    2-mickey mouse ta ise askıdan eminim neredeyse abi çiziyordum ben çünkü bunu da.askıyla çizerdim hep.

    3-vw logosunda emin değilim gene kararsızım.

    4-monopoly de ki amca'da da tek gözlük vardı diye hatırlıyorum.eminim neredeyse.

    5-la vache qui rit ineğinde de halka vardı sanki.

    internette ki diğer örneklere de baktım ama onlar da sıkıntı yok.

    insana kafayı yedirecek resmen düşünüyorum neden böyle olabilir diye.tam da rick and morty'e sardığım günlerde benim için tam bir beyin mıncıklaması oldu.

    üzülerek söylüyorum ki beyler sanırım hugo'ya da küfredilmedi.ya da tolga abi zaman makinesiyle olayları değiştirip mandela etkisi yarattı.şubat'ta açıklama yapacağım diyip zamanda yolculuk yaptı sonunda da böyle ayarlarımızla oynandı :(